A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Нарада з питань організації та ведення територіальної оборони

Нарада з питань організації та ведення територіальної оборони

Сьогодні селищний голова Олександр Собань взяв участь у обласній  селекторній нараді , яку провів голова Хмельницької  обласної державної адміністрації Сергій Гамалій. На організованому зібранні обговорювали питання організації та ведення територіальної оборони, а також розміщення військових частин Сил територіальної оборони Збройних Сил України на території області. На онлайн нараді  був присутній начальник  Другого відділення Кам’янець-Подільського районного  територіального центру комплектування та  соціальної  підтримки Павло Джигун.

16:57 16.11.2021

Відбулось засідання конкурсної комісії

Відбулось засідання конкурсної комісії

Сьогодні в залі засідань селищної ради  відбувся конкурс на заміщення вакантної посади керівника Зарічанського ліцею. На розгляд конкурсної комісії надійшла заява лише одного кандидата на посаду директора. Випробування проходили у три етапи: І – тестові завдання на знання законодавства, ІІ- вирішення ситуаційного завдання, ІІІ – презентація перспективного плану розвитку школи. Конкурс проведено  відповідно до прийнятого селищною радою Положення.

16:49 16.11.2021

Робочий візит в старостинські округи громади

Робочий візит в старостинські округи громади

Очільник громади Олександр Собань та його перший заступник Юрій Войтов сьогодні з робочим візитом відвідали Бережанський та Юрковецький старостинські округи. У відповідних населених пунктах бригади зварювальників завершують  встановлення твердопаливних котлів в освітніх закладах (Бережанська школа, Юрковецький ДНЗ та ЗЗСО). Майже увесь комплекс робіт виконано. Запуск опалювальної системи відбудеться найближчими днями.

16:48 16.11.2021

Регіональний збір лідерів

Регіональний збір лідерів

Активну участь в обласному регіональному зборі лідерів та координаторів учнівського самоврядування  прийняли представники Чемеровецького НВК №1 і Чемеровецького НВК №2. Учні висловили креативні думки про культуру та важливість толерантності, як норми життя. Сьогоднішнє зібрання – чергова нагода об’єднати сучасних та творчих молодих людей громади.

16:47 16.11.2021

Переможці конкурсу  DOCU/ДІЯ

Переможці конкурсу DOCU/ДІЯ

Минулого тижня  команда переможців конкурсу DOCU/ДІЯ на кращі адвокаційні заходи серед команд кіноклубів медіапросвіти з прав людини Docudays UA вирушила до Будапешта. В числі учасників пізнавального візиту до Угорщини директор Чемеровецької цетральної бібліотеки селищної ради, голова громадської організації «Ініціативні громадяни Чемеровеччини» Марія Кульпінська. Протягом усього тижня представники громад Хмельниччини  відвідували кінопокази з дискусіями, воркшопи  та лекції у межах фестивалю документального кіно Verzio International Human Rights Documentary Film Festival.  

16:13 15.11.2021

Юні художники в країні Чудес

Юні художники в країні Чудес

Днями в Чемеровецькій школі мистецтв відбулось свято для першокласників художнього відділу "Юні художники в країні Чудес".  Діти продемонстрували свої вміння і навики, розважались, веселились і, звичайно, допомогали здійснюватись диву. В рамках свята відбулась урочиста посвята першокласників в юні художники.

16:12 15.11.2021

Готуємось до впровадження Нової української школи у 5-х класах

Готуємось до впровадження Нової української школи у 5-х класах

Реформа "Нова українська школа" продовжується...На наступний навчальний рік вчителі - предметники будуть провадити навчальну програму у 5-х класах за принципами НУШ. Минулих вихідних розпочався цикл онлайн - занять для педагогічних працівників - тренерів, які надалі будуть готувати  всіх вчителів закладів загальної середньої освіти селищної ради  до роботи в умовах реформи освіти. Такі відеозустрічі відбулися для вчителів біології та трудового навчання. Учасниками стали відібрані  тренери: Леся Дудко - вчителька біології Жердянської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Олександр Щербаков - вчитель трудового навчання Кугаєвецької ЗОШ І-ІІІ ступенів.

11:00 15.11.2021

Другий етап всеукраїнських  олімпіад стартував!

Другий етап всеукраїнських олімпіад стартував!

Сьогодні школярі - юні математики із більшості закладів загальної середньої освіти селищної ради зібралися на олімпіадні змагання. Найрозумніші, найвитриваліші переможці шкільних олімпіад змагаються за звання найкращих математиків у ІІ етапі . Із дотриманням усіх протиепідеміологічних заходів  (температурний скринінг, забезпечення соціальної дистанції, стовідсоткова вакцинація педагогів - організаторів олімпіади) стартувала Всеукраїнська олімпіада з математики , яка стала першою у інтелектуальних змаганнях обласного рівня. Дякуємо учасникам та бажаємо перемог!!!

10:59 13.11.2021

У вихідні дні працюватимуть пункти вакцинації

У вихідні дні працюватимуть пункти вакцинації

В зв'язку із ускладненням ситуації щодо поширення коронавірусної інфекції вживаються усі можливі заходи для імунізації населення. З метою активізації  темпів вакцинації мешканців громади кожних вихідних працюють мобільні бригади вакцинації.

15:48 12.11.2021

Онлайн нарада працівників відділу ЦНАП

Онлайн нарада працівників відділу ЦНАП

Сьогодні з використанням платформи ZOOM відбулась нарада  адміністраторів Центру надання адміністративних послуг. Працівники ЦНАПу обговорили нововведення в частині запровадження Національної веб-платформи центрів Дія та визначили основні робочі питання щодо надання допомоги в подачі заявки та отримання Covid-сертифіката на порталі Дія. Адже послуга генерування Covid-сертифікату на сьогодні чи не одна з найбільш актуальних послуг, за якою звертаються жителі територіальної громади.

15:19 12.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь