A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Вишнівчицька амбулаторія – у новому приміщенні

Вишнівчицька амбулаторія – у новому приміщенні

Сьогодні в селі Вишнівчик відбулось відкриття оновленої амбулаторії  загальної практики – сімейної медицини. Для зручності жителям сіл Вишнівчицького старостинського округу заклад пербазовано в приміщення старостату. Для медичних кабінетів виділено вільні кабінети, які не використовувалися працівниками селищної ради. За кошти селищного бюджету та КНП «Чемеровецький центр первинної медико-санітарної допомоги» проведено не лише косметичний ремонт приміщення,  але й благоустрій біля будівлі, облаштовано подвір’я бруківкою. На урочисте відкриття завітали селищний голова Олександр Собань та директор ПМСД Віктор Пелехацький.

15:48 03.12.2021

Відбувся турнір з волейболу серед працівників селищної ради

Відбувся турнір з волейболу серед працівників селищної ради

Сьогодні в спортивній залі  Чемеровецької дитячо-юнацької школи відбувся турнір з волейболу між працівниками відділів виконавчого комітету селищної ради привячений Дню місцевого самоврядування. За перемогу змагались чотири команди – відділу освіти, молоді та спорту, відділу культури та туризму, відділу з питань соціальної політики та відділ «Центр надання адміністративних послуг». Переконливу перемогу вибороли працівники ЦНАПу.

15:38 03.12.2021

З приватного підприємства на користь селища стягнуто більш як 5 млн грн – прокуратура забезпечила виконання судового рішення

З приватного підприємства на користь селища стягнуто більш як 5 млн грн – прокуратура забезпечила виконання судового рішення

Кам’янець-Подільська окружна прокуратура домоглась стягнення із підприємства 5 млн грн на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури смт Закупне.

09:43 03.12.2021

Проводиться  перевірка дотримання норм пожежної безпеки

Проводиться перевірка дотримання норм пожежної безпеки

Перевірку дотримання норм пожежної безпеки проводять соціальні робітники відділу з питань соціальної політики селищної ради серед осіб, які перебувають у них на обслуговуванні. Отримавши рекомендації представників Кам’янець-Подільського управління ДСНС під час проведення спільної наради, вони черговий раз звертають увагу пенсіонерів на необхідність налагодження справної роботи приладів і засобів обігріву домівок та електроприладів.

17:04 02.12.2021

Триває акція «16 днів проти насильства»

Триває акція «16 днів проти насильства»

В рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», яка триває з 25 листопада по 10 грудня, працівники відділу з питань соціальної політики  організували просвітницьку акцію. В ході  спілкування з перехожими  на вулицях селища Чемерівці  обговорювали тему «нульової» толерантності до проявів насильства та заходів боротьби із СНІДом. Розповсюджували друковану продукцію «Стоп домашньому насиллю», «Не дай СНІДу шанс» та інформували  про діяльність  гарячих телефонних ліній «довіри»,   консультували   про алгоритм дій у разі виявлення випадків   домашнього насилля чи гендерно - обумовленого насильства.

17:02 02.12.2021

Здобули І місце в турнірі з волейболу

Здобули І місце в турнірі з волейболу

Сьогодні в місті Кам’янець-Подільський відбувся турнір з волейболу серед територіальних громад району. За перемогу змагались команди працівників Чемеровецької, Гуменецької, Новоушицької громад та Кам’янець-Подільської райдержадміністрації. До складу команди нашої громади увійшли начальник відділу містобудування та архітектури Олег Заржицький – капітан команди, старости села Бережанка Роман Кіт, села Степанівка Василь Мельник, села Жердя Володимир Дюк, сіл Юрківці, Теремківці Сергій Бартків, головний спеціаліст загального відділу Олександр Мисловський, бухгалтер відділу з питань соціальної політики Людмила Барчук. Команда Чемеровецької громади здобула переконливе І місце, ІІ місце – команда Нової Ушиці, ІІІ – Кам'янець-Подільської РДА та ІV – Гуменецька громада.

16:59 02.12.2021

Поділились досвідом з колегами

Поділились досвідом з колегами

Сьогодні Чемеровецька селищна рада приймала колег з Теребовлянської міської ради Тернопільської області. Делегація теребовлян на чолі з міським головою Олегом Проданом завітали в Чемерівці для обміну досвідом. Початком знайомства були оглядини адміністративної будівлі селищної ради та безпосередньо центру надання адміністративних послуг. Селищний голова  Олександр Собань презентував досягнення громади за п’ять років діяльності, поділився досвідом роботи в частині наповнення бюджету, утримання комунального господарства, реалізації освітньої реформи. Також гості оглянули Чемеровецьку дитячо-юнацьку школу, дитячий дошкільний заклад «Дзвіночок», Чемеровецький НВК №1 та Жердянську ЗОШ І-ІІІ ступенів.  

16:57 02.12.2021

Проводиться ремонт водогону в селі Кочубіїв

Проводиться ремонт водогону в селі Кочубіїв

    Сьогодні технікою КП «Комунсервіс» проводились підготовчі роботи для заміни труб на ділянці старого водогону в напрямку вулиці Поповича. Необхідно прокласти 170 метрів траншеї. Придбання матеріалів та оплата послуг здійснюється за рахунок коштів селищної ради.

15:43 01.12.2021

Забезпечили підсипочним матеріалом

Забезпечили підсипочним матеріалом

     Сьогодні було завезено 20 тонн підсипочного матеріалу в села Почапинці та Садове для використання на найбільш небезпечних під час ожеледиці ділянках доріг - по вулицях Богдана Хмельницького та Миру в селі Почапинці та на в'їзді в село Садове. Автотранспорт для перевезення матеріалу було надано місцевим інвестором  ТОВ "ОБОЛОНЬ АГРО".

15:38 01.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь