A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Здобули перемогу в обласних конкурсах

Здобули перемогу в обласних конкурсах

Вчора на базі Хмельницького обласного науково-методичного центру культури і мистецтва відбулася нарада директорів базових будинків культури територіальних громад щодо основних вимог до щорічних текстових звітів  про діяльність клубних закладів за 2021 рік. Під час наради   присутні    обмінялись досвідом і ознайомилися з творчими культурно-мистецькими заходами, які заплановані на наступний рік. В ході  заходу відбулося нагородження дипломами, грамотами та цінними подарунками переможців у обласних конкурсах.

13:05 01.12.2021

Життєво важлива підтримка для хворих

Життєво важлива підтримка для хворих

У період, коли вирує пандемія, підтримка для галузі охорони здоров»я дуже важлива. Сьогодні депутатка Хмельницької обласної ради Уляна Ткаченко  передала директору КНП «Чемеровецький центр первинної медико-санітарної допомоги» Віктору Пелехацькому   два нових  кисневих концентратори.  Апарати будуть використовуватися пацієнтами з легеневою патологією для   відновлення рівня кисневої сатурації. Віктор Анатолійович подякував  громадській організації «За конкретні справи» за турботу про здоров»я мешканців Чемеровецької громади.

12:13 01.12.2021

Податкова служба інформує!

Податкова служба інформує!

Щодо внесення зміни даних громадянами до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків

11:28 01.12.2021

Вакцинація триває

Вакцинація триває

Сьогодні на базі Вишнівчицької амбулаторії загальної практи – сімейної медицини працював мобільний пункт вакцинації. Виїзд до Вишнівчицького старостату медиків не перший. З кожним візитом охочиш отримати щеплення збільшується. Сьогодні щеплення отримали 94 жителі сіл Вишнівчик, Завадівка та Слобідка-Скипчанська.

16:53 30.11.2021

Результат співпраці очевидний і відчутний

Результат співпраці очевидний і відчутний

Селищна рада завершила   комплекс робіт щодо переведення в запланованих на поточний рік закладах освіти системи опалення з газової на твердопаливну. В школах та дитячих садочках триває повноцінній освітній процес. Реалізація   проєкту стала можливою завдяки співпраці селищного голови Олександра Собаня з інвесторами, керівниками сільськогосподарських підприємств. Вагому допомогу надав керівник приватного підприємства «Україна Агро-2С» Олег Скринчук, який профінансував придбання котла для опалення Юрковецької гімназії та дошкільного навчального закладу. В шкільних класах, ігрових кімнатах та спальнях ДНЗ дітям тепло, комфортно та затишно. 

16:51 30.11.2021

З метою очищення території та зебезпечення паливом

З метою очищення території та зебезпечення паливом

Кілька днів працівники комунального підприємства «Агроліс» працювали в селі Велика Зелена. Вони забезпечили вирізку аварійних сухостійних  дерев в центрі села. Старі липи були небезпечним  для мешканців села і селищна рада виготовила необхідні документи для погодження їх видалення. Для безпечного зрізання залучили автовишку КП «Комунсервіс». Зрізану деревину використають як паливо для Криківського дошкільного закладу.

16:49 30.11.2021

Проводиться благоустрій територій в селі Свіршківці

Проводиться благоустрій територій в селі Свіршківці

Майже два тижні працівники і техніка приватного підприємства  "Україна Агро 2С" та комунального підприємства  КП "Комунсервіс" проводять роботи з благоустрою в селі Свіршківці. На  земельній ділянці біля кладовища вирізають  дерева та кущі. У подальшому очищену площу використають для збільшення території  кладовища. Працівники сільськогосподарського товариства проводили вирізання, а вивіз гілля забезпечили комунальники.

16:47 30.11.2021

Перевірка норм пожежної безпеки

Перевірка норм пожежної безпеки

Днями працівники сектору соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю Аліна Жила та Ганна Синишена спільно із заступником начальника відділу запобігання надзвичайних ситуацій Кам’янець-Подільського районного управління Головного управління ДСНС у Хмельницькій області Віталієм Паламарем  провели перевірку умов проживання сімей, які потрапили у складну життєву ситуацію. Обстеження заплановано   в усіх населених пунктах, де проживають родини даної категорії.  Наразі уже  побували в селах Почапинці, Свіршківці, Кочубіїв. Даний захід  спрямований на запобігання пожеж, дотримання правил безпечного використання газових та електричних приладів.   З батьками та дітьми проведено роз’яснювальну роботу щодо необхідності дотримання норм пожежної безпеки.

17:07 29.11.2021

Селищний голова Олександр Собань відвідав село Біла

Селищний голова Олександр Собань відвідав село Біла

Тут триває утеплення приміщення Більської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Очільник громади оглянув  об’єм виконаних робіт  працівниками підрядної організації приватного підприємства «Чемеровецька будівельна компанія». Також  Олександр Володимирович відвідав амбулаторію  загальної практики – сімейної медицини, де проводились роботи з ремонту системи опалення.

17:05 29.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь