Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Вшанували пам'ять  жертв голодомору

Вшанували пам'ять жертв голодомору

У Парку Слави селища Чемерівці, біля пам’ятного знаку жертвам Голодоморів відбулись заходи вшанування пам’яті про невинно убієнних у 1932-1933 роках. Після  скорботної ходи до місця проведення мітингу-реквієму священники відправили поминальну панахиду, працівники селищної ради вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

16:19 27.11.2021

Успішна презентація діяльності

Успішна презентація діяльності

На обласній підсумковій конференції заступників директорів з навчальної, навчально-виховної роботи розглядались актуальні аспекти організації інноваційної діяльності в закладах освіти. Досвід роботи з питання "Майстерність вчителя у формуванні базових моральних цінностей здобувачів освіти в умовах експериментальної діяльності" презентувала заступник директора з виховної роботи Чемеровецького НВК №2 Лілія Лис. Творчі доробки педагогічного колективу отримали позитивні відгуки та коментарі.

15:16 26.11.2021

Заходи водозабезпечення в селах громади

Заходи водозабезпечення в селах громади

В  Кугаївцях тривають заходи щодо водозабезпечення жителів села по вулицях Центральна, Тітова та братів Рудяків. Вода, яка зі свердловини проходила в загальну мережу водогону, стала непридатною до вживання. З метою вирішення цієї проблеми прийнято рішення підключити водогін до іншої свердловини. Попередньо там уже проведено комплекс робіт щодо підключення  електроенергії до свердловини. До робіт були залучені працівники та транспорт ПП «АВС Агро», КП «Комунсервіс», не залишились осторонь і жителі села. Днями на свердловині проводили роботи щодо встановлення водонапірного погружного насоса. Спільними зусиллями проблему вирішено і відновлено водопостачання для домогосподарств кугаєвчан.

13:46 26.11.2021

Відбулося засідання Координаційної ради

Відбулося засідання Координаційної ради

В рамках проведення щорічної  Всесвітньої  акції «16 днів проти насилля»,  яка триває з 25 листопада по 10 грудня  сьогодні працівники відділу з питань соціальної політики селищної ради організували  засідання Координаційної ради з питань сім’ї, ґендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству і протидії торгівлі людьми. Участь у заході взяли участь заступник селищного голови  Юлія Повар, фахівці різних сфер та напрямів, зокрема соціального захисту, освіти, культури, громадських організацій, поліції та правового захисту. Координаційну раду   проведено з метою підвищення обізнаності в питаннях попередження насильства в сім’ї, жорсткого поводження з дітьми, формування свідомості всіх верств населення щодо нетерпимого ставлення до насильства, а також проведення запланованих заходів на належному рівні. Підсумком зустрічі стало узгодження дій  щодо активізації партнерського руху  та необхідності проведення спільних заходів для упередження насильства і забезпечення рівних прав. 

13:43 26.11.2021

Оперативна інформація про поширення COVID-19

Оперативна інформація про поширення COVID-19

Станом на 26 листопада 2021 року за минулу добу серед жителів територіальної громади  виявлено в результаті  дослідження методом ПЛР тестування 3 нових випадки захворювання. На стаціонарному лікуванні у Чемеровецькій багатопрофільній лікарні перебуває 66 хворих на COVID-19, з них 11 поступило за останню добу. Виписано 6 осіб.

13:43 26.11.2021

Онлайн-засідання кіноклубу Docudays UA

Онлайн-засідання кіноклубу Docudays UA

Захід «Право в об’єктиві на тему «Живи сьогодні з думкою про майбутнє» був присвячений всесвітній ініціативі #Щедрий вівторок. В рамках цієї акції відбувся показ документального фільму з колекції DOCU/КЛУБ - Docudays UA «Заповідник Асканія» (режисер: Андрій Литвиненко). Фільм про заповідник і про людей, які змінили своє життя через любов до тварин та природи. Після перегляду відбулось обговорення документальної стрічки, у якому взяли участь експерти: Андрій Хрутьба – громадський діяч, експерт з охорони довкілля; Едуард Арустамян – директор Департаменту природно-заповідного фонду Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України та Олексій Василюк – голова природоохоронної групи. До онлайн –кінопоказу долучились заступник селищного голови Юлія Повар, директор Центральної бібліотеки Марія Кульпінська. В ході обговорення представники громади поділились з учасниками конференції досвідом впровадження екологічних ініціатив, результатами громадських проєктів.

16:53 25.11.2021

Здобули перемогу у Міжнародному конкурсі

Здобули перемогу у Міжнародному конкурсі

Днями учні музичного відділення Чемеровецької школи мистецтв взяли участь у ІІ Міжнародному дистанційному конкурсі по музично-теоретичним дисциплінам «Еврика» м. Кричів, Білорусь. Юні музиканти фортепіанного відділу вибороли почесні переможні місця в номінації «Знавець музичної літератури».   Олександра Коробчук здобула  І місце,  Богдана Горбач ІІ місце. Вітаємо з перемогою учасників творчого змагання.

16:52 25.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь