A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Впорядкування парку

Впорядкування парку

 Зима – сприятлива пора для обрізання та омолодження зелених насаджень. Працівниками КП «Комунсервіс» та Вишнівчицького лісництва проводяться роботи з розчищення дерев в старому парку біля Вишнівчицького ліцею. Омолодження парку – справа не лише естетики, а й безпеки учнів і працівників закладу. Усю зрізану деревину буде використано для обігріву приміщень закладів освіти, які розташовані на території старостату.

15:42 26.01.2024

Розпочато встановлення вежі

Розпочато встановлення вежі

 Для покращення якості зв'язку для мешканців села Кормильче та сусідніх населених пунктів розпочато роботи по встановленню вежі ТОВ «Юкрейн Тауер Компані».

15:41 26.01.2024

На допомогу ЗСУ

На допомогу ЗСУ

 Цими днями чергова партія допомоги для військових відправлена з Чемеровеччини. Задля підтримки Збройних Сил України зорганізувалась релігійна громада села Бережанка, зокрема, прихожани  Храму Зачаття Праведної Анни ПЦУ , а також мешканці Юрковецького і Летавського старостатів. В основному це продукти харчування та речі першої необхідності. Церковна громада села Летава виготовила піч-буржуйку для обігріву бліндажів.

15:39 26.01.2024

Завершено укомплектування поштового відділення

Завершено укомплектування поштового відділення

 Відновило роботу у оновленому після  завершення ремонтних робіт приміщенні відділення Укрпошти в селі Кугаївці. Ремонт проведено за кошти ПП «АВС-АГРО». Фінальним кроком проведених робіт стало завезення нових меблів.

15:37 26.01.2024

Благодійна допомога для ВПО

Благодійна допомога для ВПО

 Громадською організацією «Наша Спадщина» забезпечено доставку  гуманітарної допомоги, продуктів харчування (борошно, крупа, макаронні вироби та олива)  для внутрішньо переміщених осіб, які наразі проживають у селі Степанівка.

15:36 26.01.2024

Ремонт та обслуговування систем водопостачання у населених пунктах громади

Ремонт та обслуговування систем водопостачання у населених пунктах громади

 У холодну пору року особливе значення має справність усіх комунальних систем, що забезпечують комфортне життя і побут жителів населених пунктів громади.  У разі потреби та задля швидкого усунення пошкоджень, до ремонту комунікацій долучаються місцеві агропідприємства. Так, днями ПП «Україна-Агро 2С» було здійснено ремонт водопровідних систем в селах  Бережанка та Теремківці. В першому випадку проведено заміну насосу, у другому – відремонтовано водонапірну вежу по вулиці Польова.

15:34 26.01.2024

Чергові перемоги юних інтелектуалів

Чергові перемоги юних інтелектуалів

 Минулі вихідні  принесли освітянській громаді Чемеровеччини  успіхи та перемоги у ІІІ ( обласному ) етапі  Всеукраїнських олімпіад з історії та географії. Юні знавці основ наук вибороли на  рівні Хмельницької області дипломи ІІ ступеня  з історії- учениця 8 класу Летавського ліцею  Горбач Богдана  ( вчителька Світлана Зубик) та учень 10 класу Чемеровецького ліцею №1 Шатковський Максим  (вчитель Микола Пушкаренко), а також дипломи ІІІ ступеня з історії – учениця 9 класу Свіршковецького ліцею  Бужак Анастасія  ( вчителька Валентина Мельник), з географії  - учениця 8 класу  Чемеровецького ліцею №1 Барило Валерія ( вчителька Оксана Юркевич) та учень 10 класу Чемеровецького ліцею №2 Полянський Олександр  ( вчителька Наталія Вовк ). Загалом  вже десять  перемог на обласному рівні  вибороли юні інтелектуали Чемеровеччини  у Всеукраїнських олімпіадах з навчальних дисциплін.  Радіємо за Богдану Горбач  та Валерію Барило , які  мають вже по дві перемоги!!! Вітаємо  усіх  з черговими здобутками та бажаємо успішних змагань з інших дисциплін!

17:11 24.01.2024

Для ознайомлення населення.

Для ознайомлення населення.

До Державної   служби  України  з  питань безпечності   харчових  продуктів та захисту споживачів надійшло інформаційне повідомлення системи швидкого оповіщення про харчові продукти і корми (Rapid Alert System for Food and Feed, RASFF)   № 2023.8800-fup17 стосовно виявлення залишків пестицидів, включаючи хлорпірифос, у жасмині (походженням з Китаю), який використовувався у різних чайних сумішах, що експортувались з Федеративної Республіки Німеччини (виробник: Kirchner, Fischer & Co., Elmshorn) до України (отримувач: ТОВ «Світ Чаю», вул. Гайдара 50, офіс 7, м. Київ, 01033). За інформацією, наданою компетентним органом Федеративної Республіки Німеччини, термін придатності усіх продуктів, що зазначаються у повідомленні RASFF № 2023.8800 уже закінчився.

16:14 23.01.2024

Соборність сьогодні невіддільна від державності, суверенітету та незалежності

Соборність сьогодні невіддільна від державності, суверенітету та незалежності

  22 січня  ми відзначаємо важливе для нашої країни та нашого народу державне свято -  День Соборності України.  Події 1919 року стали знаковими в історії України та впродовж років надихали наступні покоління боротися за свободу та незалежність. Вже другий рік ця дата припадає на час повномасштабної війни, тому  значимість  їх сьогодні особливо усвідомлена українським суспільством. Патріотично-урочистий захід з цієї нагоди проведено сьогодні в Чемерівцях біля пам'ятника Тарасу Шевченку.  До підніжжя покладено квіти, під час хвилини мовчання  усі присутні вшанували пам’ять тих, хто віддав життя за незалежність та свободу держави впрдовж усієї історії боротьби та в теперішні час. У своєму виступі заступник селищного голови Юлія Повар зазначила:«Кожен рік у День Соборності України ми говоримо про одне: держава сильна у єдності. Сьогодні ми додаємо –у  здатності захищати себе і стояти один за одного. Кожна область і кожна громада. Батальйони на передовій і родини в  тилових містах та селах. Кожен робить своє заради спільної справи — наближаючи Перемогу».

17:06 22.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь