A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Ремонт вуличного освітлення

Ремонт вуличного освітлення

 Працівники та техніка комунального підприємства «Комунсервіс» працювали сьогодні у селі Андріївка. Проведено заміну ліхтарів  вуличного освітлення.

16:56 31.01.2024

І знову успіх, і знову перемоги…

І знову успіх, і знову перемоги…

І знову успіх, і знову перемоги… Команда здобувачів освіти Чемеровеччини знову успішно виступила на обласному етапі Всеукраїнських олімпіад з біології та математики. Чотири дипломи ІІІ ступеня принесли команді юні інтелектуали - Валерія Барило з біології, учениця 8 класу Чемеровецького ліцею №1, вчителька Антоніна Каськів, Голод Ніка з математики, учениця 8 класу Чемеровецького ліцею №1, вчителька Тетяна Радішевська, Лейзор Олександр, учень 9 класу Летавського ліцею, вчителька Людмила Турик та юний математик з Чемеровецького ліцею №2 , учень 10 класу Полянський Олександр, вчителька Тетяна Щербакова. Молодці олімпійці, молодці наставники! Вітаємо юних інтелектуалів та бажаємо нових досягнень!

16:12 30.01.2024

Наші школярі – переможці та призери  Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості!

Наші школярі – переможці та призери Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості!

  На виконання Указу Президента України «Про Всеукраїнський конкурс учнівської творчості  відбувся обласний етап ХХІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, що проходить під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!»,. До розгляду в конкурсі подано роботи, присвячені національно- визвольній боротьбі українського народу за свободу й незалежність, та з нагоди відзначення 210-ої річниці від дня народження великого Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка.

16:03 30.01.2024

СТОП ШАХРАЙ!

СТОП ШАХРАЙ!

 Відповідно до Кримінального кодексу України, шахрайство визначається як заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (ст. 190 КК України).

15:35 30.01.2024

В ході пленарного засідання

В ході пленарного засідання

 Сьогодні у сесійній залі депутатами селищної ради розглянуто 159 питань порядку денного чергової сорок четвертої сесії. Затверджено звіти про виконання в повному обсязі  та взято до відома заслухані в порядку контролю інформації про виконання у 2023 році  усіх цільових програм. Прийнято рішення про передачу товарно-матеріальних цінностей та розглянуто усі земельні питання.

16:01 26.01.2024

Відбулося засідання виконкому

Відбулося засідання виконкому

 Відповідно до плану роботи учора відбулося перше у цьому році засідання виконавчого комітету. До порядку денного включено 66 питань. В основному  заслухано звіти про виконання цільових галузевих програм, які далі винесено на затвердження у сесійній залі. Також розглянуто питання щодо стану роботи зі зверненнями громадян за підсумками 2023 року, стану військово-облікової та мобілізаційної роботи за звітний період, щодо захисту прав дітей, про видалення сухостійних дерев та видачу дублікатів свідоцтв на право власності. По завершенні розгляду порядку денного засідання перед присутніми виступила начальник Чемеровецької ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області Валентина Гнатовська з інформацією про деклараційну кампанію 2024 року.

15:45 26.01.2024

Впорядкування парку

Впорядкування парку

 Зима – сприятлива пора для обрізання та омолодження зелених насаджень. Працівниками КП «Комунсервіс» та Вишнівчицького лісництва проводяться роботи з розчищення дерев в старому парку біля Вишнівчицького ліцею. Омолодження парку – справа не лише естетики, а й безпеки учнів і працівників закладу. Усю зрізану деревину буде використано для обігріву приміщень закладів освіти, які розташовані на території старостату.

15:42 26.01.2024

Розпочато встановлення вежі

Розпочато встановлення вежі

 Для покращення якості зв'язку для мешканців села Кормильче та сусідніх населених пунктів розпочато роботи по встановленню вежі ТОВ «Юкрейн Тауер Компані».

15:41 26.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь