A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Благодійна допомога від фонду Карітас України

Благодійна допомога від фонду Карітас України

Сьогодні за сприяння міжнародного  благодійного фонду Карітас матеріальна база  Чемеровецької лікарні поповнилася 15 функціональними ліжками,  медичними офісними столами та розхідними медичними матеріалами.  Селищний голова Олександр Собань та директор закладу Іван Лаврентьєв подякували за підтримку комунального закладу та турботу про пацієнтів настоятелю храму Успіння Пресвятої Богородиці отецю Василю Демчишину  та представникам регіонального рівня благодійної організації.

16:52 04.03.2021

Привітали жінок - ветеранів

Привітали жінок - ветеранів

Сьогодні, напередодні  Міжнародного жіночого дня 8 березня,  у  Центрі культури, дозвілля та мистецтв відбулася урочиста зустріч селищного голова Олександра Собаня  з активом  організації ветеранів праці  громади. Олександр  Володимирович привітав  жінок , що взяли участь у заході,    з прийдешнім святом, побажав   міцного здоров'я, гарного весняного настрою та здійснення усіх задумів. Учасники святкування гарно та змістовно провели свій час.  До уваги присутніх було запропоновано тематичну  програму.    В усіх   залишилися приємні враження від  святкової зустрічі.

16:49 04.03.2021

Нарада  з соціальними робітниками

Нарада з соціальними робітниками

Сьогодні   відбулася чергова нарада з працівниками відділу з питань соціальної політики. Початком наради стали урочисті привітання  соціальним робітникам від селищного голови Олександра Собаня  та начальника відділу Віталія Приймака. Також в ході зустрічі працівники  відділу обговорили поточні робочі питання діяльності та виконання завдань забезпечення соціального супроводу осіб, які перебувають на обліку та потребують стороннього догляду.

16:48 04.03.2021

Особливості   електронного декларування - 2021

Особливості електронного декларування - 2021

Сьогодні начальник юридичного відділу Андрій Коруняк  взяв участь у онлайн-семінарі на тему «Особливості проведення електронного декларування в органах місцевого самоврядування у 2021 році». Захід організовано  Хмельницьким  регіональним офісом Програми «U-LEAD З Європою».  В ході семінару отримано вичерпну інформацію  щодо   електронного декларування у 2021 році, відповідальність  за порушення вимог електронного декларування.  

16:47 04.03.2021

Врегулювали земельні питання

Врегулювали земельні питання

Кілька днів поспіль працівники земельного відділу здійснювали виїзди у населені пункти   громади  для врегулювання спірних питань. Провідний спеціаліст Ігор Поплавський спільно зі старостами сіл Степанівка, Свіршківці, Демківці, Залісся   провели розгляд заяв громадян безпосередньо на місці виникнення спору. Обговоривши та вивчивши усі обставини,  питання врегульовано, проведено роз’яснювальну роботу щодо виявлених порушень, за необхідності  встановлено межові знаки. Також під час прийому громадян у старостатах  надано роз’яснення жителям  щодо узаконення земельних ділянок. 

16:45 04.03.2021

«Опен дата в кожну громаду»

«Опен дата в кожну громаду»

Сьогодні за сприяння Асоціації міст України працівники відділу бухгалтерського обліку апарату селищної ради та головні бухгалтери виконавчих органів селищної ради, які працюють з відкритими даними,  мали можливість взяти участь у круглому столі «Опен дата в кожну громаду», який відбувся  в онлайн-форматі. На заході обговорено перспективні напрямки розвитку відкритих даних та набори даних, які мають бути відкриті найближчим часом для посилення прозорості, підзвітності та підвищення ефективності роботи органів місцевого самоврядування.

17:28 03.03.2021

Привітали з присвоєнням почесного звання   «Мати-героїня»

Привітали з присвоєнням почесного звання «Мати-героїня»

Сьогодні, напередодні Міжнародного жіночого дня,  селищний голова Олександр  Собань з заступником Юлією Повар та старостою Олександром Зьорко привітав жительку   села Вишнівчик  Людмилу Загородню  з присвоєнням почесного звання України «Мати-героїня».   Матері,  яка народила та виховала  семеро  дітей вручено почесну державну нагороду, а також подарунок та квіти.  Олександр Володимирович побажав Матері-героїні  міцного здоров'я, добра і благополуччя її дітям та родині,   життєвого оптимізму на довгі щасливі роки.

17:28 03.03.2021

Нагороджено  переможців та призерів всеукраїнського конкурсу "Учитель року -2021"

Нагороджено переможців та призерів всеукраїнського конкурсу "Учитель року -2021"

Сьогодні  у великій актовій залі Хмельницького інституту післядипломної педагогічної освіти відбулося нагородження переможців та призерів всеукраїнського конкурсу "Учитель року -2021" Запрошення отримала директорка Свіршковецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Срібняк Віра Вікторівна,яка виборола почесне ІІІ місце.Чотири дні напружених випробувань завершилися успіхом. Щирі вітання Вам,Віро Вікторівно!

17:20 03.03.2021

Засідала конкурсна комісія

Засідала конкурсна комісія

Сьогодні відбулося перше  засідання конкурсної  комісії з проведення конкурсу на посаду директора  комунального некомерційного  підприємства «Чемеровецький центр первинної медико - санітарної  допомоги» Чемеровецької  селищної  ради. Комісія прийняла  рішення оприлюднити  оголошення  про проведення конкурсу в черговому номері газети «Нове життя» та на офіційному сайті Чемеровецької селищної ради.

17:13 02.03.2021

Відновлено водопостачання у селі Хропотова

Відновлено водопостачання у селі Хропотова

Сьогодні техніка комунального підприємства «Комунсервіс» працювала у селі Хропотова по вулицях Центральній та  Броніслава Мельника  над ліквідацією  двох поривів водогону. До робіт активно долучилися небайдужі мешканці вулиць, по яких ліквідовувався порив.  Водопостачання уже відновлено.

17:09 02.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь