A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Проводиться капітальний ремонт Більського сільського будинку культури

Проводиться капітальний ремонт Більського сільського будинку культури

У Більському СБК розпочато капітальний ремонт сцени та підлоги глядацької зали. За підтримки Народного депутата Олександра  Гереги придбано  матеріали для проведення ремонтних робіт.  Бригаду робітників надано місцевим інвестором ТзОВ «Оболонь Агро». До ремонту також долучився відділ культури та туризму селищної ради, за їх кошти також придбано певні  матеріали.     

17:07 02.03.2021

Відновлюється  вуличне освітлення у населених пунктах                  Свіршковецького старостату

Відновлюється вуличне освітлення у населених пунктах Свіршковецького старостату

Сьогодні працівники комунального підприємства «Комунсервіс» розпочали проведення робіт із відновлення вуличного освітлення в селах Свіршковецького старостату. Староста сіл Віталій Король  спрямовував автовишку вулицями Молодіжна, Бідонька, Шкільна, Грушевського, Українська села Свіршківці  та вулицями Щастя, Дружби, Вишнева, Колгоспна, Нагірна у селі Демківці  до опор, на яких лампи вийшли з ладу. Роботу буде продовжено на інших неохоплених сьогодні вулицях сіл та у селі Залісся у найближчі дні.

17:05 02.03.2021

Надається можливість отримати путівки на відпочинок та оздоровлення дітей пільгових категорій.

Надається можливість отримати путівки на відпочинок та оздоровлення дітей пільгових категорій.

Відділ з питань соціальної політики Чемеровецької селищної ради інформує про можливість отримання пільгових путівок на відпочинок та оздоровлення дітей пільгових категорій, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки від 7 до 18 років у ДП МДЦ «Артек» м. Київ, Пуща-Водиця та УДЦ "Молода гвардія" м. Одеса.

17:00 02.03.2021

У відділі «Центр надання адміністративних послуг» Чемеровецької селищної ради видано перше свідоцтво про народження в рамках проєкту єМалятко !

У відділі «Центр надання адміністративних послуг» Чемеровецької селищної ради видано перше свідоцтво про народження в рамках проєкту єМалятко !

01 березня 2021 р. у відділі «Центр надання адміністративних послуг» Чемеровецької селищної ради, мати новонародженої Анастасії, отримала адміністративні послуги за однією заявою, скориставшись послугою "єМалятко".

17:05 01.03.2021

Відбулася чергова сесія селищної ради

Відбулася чергова сесія селищної ради

Сьогодні відбулася четверта  сесія VIІI скликання Чемеровецької селищної ради. На пленарному засіданні депутати розглянули  347 питань порядку денного.  Одним із перших було питання заміщення депутата Чемеровецької селищної ради VІІІ скликання. Віталій Круп'як склав Присягу депутата  та одержав з рук селищного голови Олександра Собаня нагрудний знак депутата та посвідчення. Затверджено програми з питань благоустрою, житлово-комунально обслуговування, природоохоронних заходів. Внесено зміни до селищного бюджету, до складу виконавчого комітету. Прийнято рішення про ліквідацію сільських виборчих комісій. Погодження отримали  проєкти рішень щодо земельних питань.

16:49 26.02.2021

В ході підготовки до четвертої  сесії  селищної ради

В ході підготовки до четвертої сесії селищної ради

відбулися засідання постійних комісій. На розгляд членів комісій винесено напрацьований проєкт порядку денного сесії.  Під час засідання депутатами заслухано проєкти програм про  проведення заходів благоустрою на території населених пунктів Чемеровецької громади на 2021рік, забезпечення функціонування житлово-комунального господарства на 2021 рік, утримання та обслуговування  доріг комунальної власності  на 2021 рік, проведення природоохоронних заходів на території  Чемеровецької громади на 2021 рік та про внесення змін до програми «Ветеран». Внесено зміни до селищного бюджету   на 2021 рік.  Також  на сесію  винесено  проєкт рішення про припинення сільських виборчих комісій шляхом ліквідації, припинення діяльності КП «Зарічанський ринок» шляхом ліквідації. Обговорено  питання про створення  конкурсної  комісії для проведення конкурсу на посаду директора  комунального некомерційного  підприємства «Чемеровецький центр первинної медико - санітарної  допомоги» Чемеровецької  селищної  ради. Депутатами проаналізовано  питання щодо передачі майна та основних засобів. Депутати розглянули клопотання начальника відділу культури та туризму  перед Міністерством культури та інформаційної політики України про надання погодження на ліквідацію та виведення з базової мережі сільських бібліотек та закладів культури клубного типу Чемеровецької селищної ради. А також  погоджено включення до розгляду сесії усіх земельних питань за заявами жителів населених пунктів громади.

17:47 25.02.2021

Професійний розвиток педагогічних працівників крізь призму  інституційного аудиту

Професійний розвиток педагогічних працівників крізь призму інституційного аудиту

Днями відбулася онлайн - зустріч на платформі ZOOM з заступниками директорів з навчальної роботи ЗЗСО громади з питання " Професійний розвиток педагогічних працівників крізь призму інституційного аудиту". Провідний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Чемеровецької селищної ради, експерт з інституційного аудиту Валентина Колодій познайомила учасників зустрічі з вимогами та критеріями Державної служби якості освіти щодо оцінювання педагогічної діяльності педагогічних працівників. Керівники закладів та спеціалісти відділу спільно визначили перспективи та пріоритети методичної роботи у закладах освіти,    зорієнтованої на професійний розвиток учителів .

17:46 25.02.2021

"Учитель року - 2021"

"Учитель року - 2021"

В дванадцятку найкращих учителів - філологів ввійшла за результатами двохденних випробувань обласного етапу конкурсу "Учитель року - 2021" у номінації " Українська мова та література " вчителька Чемеровецького НВК №2  Ольга Олійник . Вітаємо конкурсантку та колектив закладу із досягненням успіху.

17:16 25.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь