A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулася нарада з діловодами

Відбулася нарада з діловодами

Сьогодні під головуванням керуючаї справами Жанни Народовець відбулась нарада з діловодами селищної ради. Обговорили ряд важливих питань, але одним із  актуальних завдань для діловодів  наразі є перезакладення погосподарських книг. Керуюча справами наголосила на забезпеченні  якісної підготовки документів, висвітленні діяльності селищної ради з місцевого рівня тощо. В ході зібрання проаналізовано функціонування програмного забезпечення  «Погосподарський облік». Оксана Вінярська, головний спеціаліст архівного відділу Камянець- Подільської РДА провела роз’яснення щодо порядку затвердження описів та формування  архівних справ. Спільно з начальником відділу земельних ресурсів Денисом Назаруком узгодили  вимоги до ведення та використання інформації із земельно-кадастрових книг. Також участь у нараді взяли передставники відділу соціального захисту та Центру надання адмінпослуг із профільних питань.

17:14 17.02.2021

Ліквідовано снігові замети на території Шидловецького старостату

Ліквідовано снігові замети на території Шидловецького старостату

На боротьбу із сніговими заметами на під’їздах до населених пунктів Шидловецького старостату залучили усі сили. На  в’їзді до Великої та Малої Зеленої  та на вулицях  сіл працювала техніка комунального підприємства «Комунсервіс» та  сільськогосподарських  підприємств  «Україна- Агро 2 С» та «Промінь –Галичина» .  У Шидлівцях та Вікторівці  поралася техніка сільськогосподарського підприємства  «Енселко-Агро».              

17:20 16.02.2021

Нарада з питань цивільного захисту

Нарада з питань цивільного захисту

 Сьогодні відповідно до Плану основних заходів територіальної підсистеми єдиної  державної системи цивільного захисту в режимі відеоконференції відбулася  нарада керівного складу органів управління  у сфері цивільного захисту з начальниками обласних спеціалізованих служб, головами райдержадміністрацій та територіальних громад області.  В ході зібрання обговорювалися питання підведення підсумків роботи у 20 році та визначення основних завдань на 2021 рік. Участь у нараді взяв  Чемеровецький селищний голова Олександр Собань.

17:18 16.02.2021

Ліквідовуємо наслідки стихії

Ліквідовуємо наслідки стихії

Заметіль, яка вирувала минулими вихідними додала чимало клопоту жителям нашої громади. На боротьбу з сніговими заметами залучили усі сили. На під’їздах до населених пунктів та по вулицях працювала техніка комунального підприємства «Комунсервіс» та техніка майже усіх агроформувань, які орендують сільськогосподарські угіддя. В особливо важких випадках допомагали працівники державної служби надзвичайних ситуацій. Роботи з очищення доріг від снігу тривають, попереду у комунальників ще багато завдань.

16:40 15.02.2021

Відбулася розширена апаратна нарада

Відбулася розширена апаратна нарада

Сьогодні у лекційній залі Центру культури, дозвілля і мистецтв,  за участі старост та керівників виконавчих органів, відбулася розширена апаратна нарада під головуванням  селищного голови  Олександра Собаня. Основною темою обговорення стали питання боротьби зі сніговими заметами, черговість використання комунальної техніки. Також визначили на  поточний тиждень комплекс галузевих питань у кожному населеному пункті громади. Кожен з присутніх отримав від очільника громади конкретні доручення, про виконання яких завдання для присутніх бути готовим доповісти на наступній нараді.

16:37 15.02.2021

Проведено покладання квітів з нагоди річниці виведення військ з Афганістану

Проведено покладання квітів з нагоди річниці виведення військ з Афганістану

Захід з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав відбувся сьогодні в Парку слави селища Чемерівці.  До пам’ятника своїх побратимів прийшли ветерани,  воїни-інтернаціоналісти, працівники трудових колективів селища та громадські активісти краю.

16:29 15.02.2021

Вшанували пам’ять учасників бойових дій, яких  уже немає серед нас

Вшанували пам’ять учасників бойових дій, яких уже немає серед нас

Пам’ятні заходи відбулись в усіх  населених пунктах територіальної громади. Ми згадуємо імена двадцяти трьох  загиблих та померлих воїнів Афганістану: Івана Бойчука з с.Кочубіїв, Василя Савчука з с.Жердя, Миколу Войціховського з с.Мала Зелена, Юрія Гуменюка з с.Вікторівка, Валерія Москалюка з с.Шидлівці, Віктора Геренчука та Сергія Драпатого з с.Біла, Йосипа Захандревича з с. Свіршківці, Анатолія Коруняка з с.Бережанка, Василя Чорногура з с.Почапинці, Сергія Зюбрія з с. Сокиринці, Анатолія Шендеровського з с.Слобідка-Смотрицька, Анатолія Вовчка та Миколу Кухара  з с.Ямпільчик, Анатолія Стецуна з с.Чорна,  Івана Пилявського з с.Вишнівчик, Миколу Івахова  з с. Слобідка-Скипчанська, Миколу Ткачука з с. Вишнівчик, Руслана Сірецького з с. Юрківці, Олександра Волошина з              с. Теремківці, Петра Чинника з с.Летава, Валерія Гаєвського та Віктора Фіголя з селища Чемерівці.  Сьогодні старости населених пунктів територіальної громади   здійснили свій громадський обов’язок перед рідними загиблих та ветеранами і  відвідали могили земляків. Працівники апарату селищної ради  поклали квіти до могил воїнів Афганістану на кладовищі селища Чемерівці.

16:12 15.02.2021

Здійснили обстеження умов проживання дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах

Здійснили обстеження умов проживання дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах

Сьогодні з метою організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, завідувач сектору «Служба у справах дітей» відділу з питань соціальної політики Валентиною Семенишеною спільно з поліцейським офіцером громади Богданом Петельком здійснили виїзди до сіл Красноставці та Жердя. Під час рейду перевірили санітарний стан у будинках, умови проживання та  виховання дітей.

15:19 12.02.2021

Відкрито пункти обігріву

Відкрито пункти обігріву

З метою попередження переохолодження громадян у період ускладнення погодних умов  розпорядженням селищного голови  створено 10 стаціонарних пунктів обігріву та забезпечено соціальне патрулювання на вулицях населених пунктів. До забезпечення роботи пунктів залучено поліцейського офіцер громади, старост сіл громади та  соціальних робітників.

14:47 12.02.2021

Роз’яснювальна робота на ринках

Роз’яснювальна робота на ринках

З метою інформування фізичних осіб підприємців платників єдиного податку щодо змін у податковому законодавстві по застосування реєстраторів розрахункових апаратів з 01.01.2021р. та 01.01.2022р. працівниками Чемеровецької ДПІ здійснено вихід на ринок смт Чемерівці, де було проінформовано підприємців про порядок застосування РРО/ПРРО визначеними змінами та вручено інформаційні листівки-пам’ятки.

10:18 12.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь