Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

#Культура_non_stop

#Культура_non_stop

У Міжнародному конкурсі «GOLD EUROPE/ STARS 2020-2021» у м. Прага (Чехія) майстерність, креативність та творчість  демонструвала  художник Чемеровецького Центру культури, дозвілля і мистецтва Інна Мельниченко. Серед представників жанру  з  9-ти країн Інна Іванівна стала лауреатом І-го ступеня та нагороджена медаллю переможця.

16:27 03.08.2020

Допомога сім’ям зі складними життєвими обставинами

Допомога сім’ям зі складними життєвими обставинами

Минулого тижня працівники відділу з питань соціальної політики здійснили обстеження у селі Криків сім’ї, яка опинилися у складних життєвих обставинах. З метою покращення умов проживання вказано на недоліки у забезпеченні санітарних умов проживання родини та  надано матеріали для косметичного ремонту житла. Також працівники відділу передали  дітям, які виховуються в сім’ї, гуманітарну допомогу  від  благодійного фонду «Карітас-Україна».

16:26 03.08.2020

Триває підготовка до  2020-2021 навчального року

Триває підготовка до 2020-2021 навчального року

Сьогодні селищна рада отримала закуплені  комплекти шкільних меблів для першокласників. Загалом, відповідно до потреб придбано 195 нових та сучасних комплекти. Наступного тижня парти та стільці  будуть розвезені у закладів загальної середньої освіти  громади.  «Ми готові до початку нового начального року. Маю надію , що епідеміологічна ситуація не завадить традиційному початку нового  навчального року, як ми до того звикли і 1 вересня усі  наші  першокласники  прийдуть у відремонтовані класи та  посядуть за нові парти»  - селищний голова Олександр Собань.

16:25 31.07.2020

Ремонт приміщень харчоблоку Чемеровецького НВК№2

Ремонт приміщень харчоблоку Чемеровецького НВК№2

Відповідно до запланованого обсягу ремонтних робіт  замінено каналізаційну та вентиляційну  системи, сантехніку, мийні  ванни, витяжні вентиляції. В харчоблоці оновлено  облицювальну плитку. Наразі  проводиться шпаклювання стін та стелі. У відремонтованих приміщеннях буде встановлено нове технологічне обладнання, придбане заздалегідь. До початку нового навчального року усі роботи будуть завершені.

14:31 31.07.2020

Працювала комісія  по наданню матеріальної допомоги

Працювала комісія по наданню матеріальної допомоги

Сьогодні в залі засідань селищної ради відбулось засідання комісії по наданню одноразової матеріальної допомоги  окремим категоріям громадян. За минулий місяць надійшло 16 заяв від мешканців населених пунктів об’єднаної територіальної громади.  За результатом  детального  аналізу членами комісії кожної справи напрацьовано пропозиції для формування проєкту розпорядження селищного голови щодо виплати визначеного розміру допомоги.  

14:30 31.07.2020

Відновлено електропостачання в Красновській ЗОШ

Відновлено електропостачання в Красновській ЗОШ

За розпорядженням селищного голови Олександра Собаня сьогодні електрик комунального підприємства  «Комунсервіс» працював в  селі Красноставці. Використовуючи автовишку, там проведено ремонт лінії електропередач біля школи, яка пошкодилась через сильні пориви вітру.  Місце пошкодження виявлено та відновлено електропостачання в навчальний заклад.

16:24 30.07.2020

Реконструкція  Жердянської ЗОШ триває

Реконструкція Жердянської ЗОШ триває

Днями працівники підрядної організації встановили на футбольному  майданчику штучне покриття та зробили розмітку. Разом з тим в середині школи тривають роботи з розпису стін. Викладачі Чемеровецької художньої школи старанно підбирають фарби та малюнки для коридорів та кабінетів. Докладається максимум зусиль для завершення робіт до початку нового навчального року. 

16:23 30.07.2020

На межі сіл Кугаївці і Бережанка розпочато облаштування дитячого майданчика

На межі сіл Кугаївці і Бережанка розпочато облаштування дитячого майданчика

Селищний голова Олександр Собань завжди підтримує усі ініціативи жителів населених пунктів громади, зокрема, коли вони стосуються благоустрою територій. Жителі вулиці, яку розділяє  межа між двома селами, зорганізувались на влаштування  дитячого майданчика. Оскільки для планування території потрібна техніка, вони звернулись по допомогу до селищної ради. Сьогодні на відведеній територій працював екскаватор комунального підприємства «Комунсервіс». Наразі видалено кущі та дерева та проведено вирівнювання площі.

16:22 30.07.2020

Соціальний супровід сімей  у складних життєвих обставинах

Соціальний супровід сімей у складних життєвих обставинах

Сьогодні працівники відділу з питань соціальної політики селищної ради провели косметичний ремонт, навели лад та упорядковали прилеглу територію  будинку, де проживає сім’я, яка опинилась в складній життєвій ситуації і в якій виховуються малолітні діти.  З метою ремонту електричної мережі в будинку залучили електрика КП «Комунсервіс». Разом з тим родина отримала фахові рекомендації з питань належного виховання та догляду за дітьми.

22:07 29.07.2020

Врегульовано деякі  земельні питання

Врегульовано деякі земельні питання

З метою пошуку шляхів вирішення питання щодо врегулювання земельних відносин, порушених жителями сіл Андріївка, Збриж, Шидлівці та Свіршківці кілька днів поспіль відбувалися виїзди членів відповідної комісії. У деяких випадках були залучені поліцейський офіцер громади та працівники управління Держпродспоживслужби.  Безпосередньо на місцях  конфлікту, після всестороннього вивчення ситуацій, спірні питання вирішились.  Відповідні заактовані висновки доведено до сторін земельних спорів.   

16:45 29.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь