A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Оновили клумби в селі Біла

Оновили клумби в селі Біла

Днями житель  Білої  Олександр Дудко  подарував громаді  свого села майже 60 кущів хризантеми, яку виростив  у своєму домогосподарстві. Працівники старостату,  закладів культури та дошкільного навчального закладу  висадили квіти в парку біля могили загиблим в роки Другої світової війни односельчанам, біля Більського ДНЗ, будинку культури та адмінбудівлі старостату.

10:52 28.07.2020

Благоустрій доріг в селі Кугаївці

Благоустрій доріг в селі Кугаївці

В селі сьогодні працював комунальний екскаватор. Там триває будівництво тротуару вздовж дороги по вулиці Центральна. Технікою розгорнуто раніше завезений матеріал для основи, на деяких ділянках його покрито  щебенем. Також трактором розвезено щебінь по вулицях Гагаріна, Мостіпаки, Пушкіна, Ярослава Мудрого.

16:14 27.07.2020

Щебеневий ремонт доріг у селах  Сокиринецького старостату

Щебеневий ремонт доріг у селах Сокиринецького старостату

Після сильних  дощів сільські дороги потребують  поточного  ремонту. На цей  рік селищною радою  для  Сокиринець, Збрижа, Вишневого закуплено 500 тонн щебеню. Наразі  технікою  «Оболонь-Агро» на дороги  цих трьох сіл  уже вивезено майже 100 тонн. Постачання матеріалу на інші складні ділянки доріг продовжуватиметься далі.

16:13 27.07.2020

Встановили новий насос на свердловині в селі Хропотова

Встановили новий насос на свердловині в селі Хропотова

Відразу, на наступний день після візиту селищного голови Олександра Собаня в село,  майстри комунального підприємства «Комунсервіс» працювали біля свердловини. Працівники для  підсилення тиску води у мережі сільського водогону встановлювали новий водяний насос. Обладнання для села придбано в рахунок угоди про соціальне партнерство між селищною радою та товариством «Агрокомпанія Прикарпаття».

15:48 27.07.2020

В селі Біла тривають роботи щодо відновлення водопостачання

В селі Біла тривають роботи щодо відновлення водопостачання

До  відновлення роботи сільського водогону згуртувались  майстри комунального підприємства «Комунсервіс», працівники Більського відділку товариства «Оболонь Агро» та жителі села. Кілька днів  працюють над тим, щоб вилучити зі свердловини насос, який вийшов з ладу та встановити новий. Сьогодні для полегшення робіт в село направлено комунальну автовишку.

15:47 27.07.2020

УВАГА! Тимчасове припинення електропостачання

УВАГА! Тимчасове припинення електропостачання

 ПрАТ “Хмельницькобленерго” повідомляє, що у зв’язку із ремонтом електромереж з 27 липня з 10.00 до 17.00 год. буде тимчасово припинено послуги з електропостачання споживачам селища Чемерівці.

16:45 23.07.2020

Виїзне обстеження роботи соціальних робітників

Виїзне обстеження роботи соціальних робітників

З метою вивчення ситуації на місцях щодо якості надання послуг одиноким та одиноко проживаючим  працівники відділу з питань соціальної політики черговий раз здійснили виїзне обстеження роботи соціальних робітників  в селах Почапинці та Садове.

16:44 23.07.2020

Проведено грейдерування доріг в селі Біла

Проведено грейдерування доріг в селі Біла

Одним із заходів, що вживаються для  покращення стану доріг у населених пунктах громади, є грейдування. Робота грейдера комунального підприємства «Комунсервіс» розпланована  на кожен день.  Два дні поспіль техніка працювала у Білій. Там проведено розгортання завезеного раніше щебеню та вирівнювання доріг по вулицях Молодіжна, Вербина, Гагаріна, Суворова, Кармелюка, Б.Хмельницького, Каленика Геренчука, Центральна, а також на під’їзді до села зі сторони Степанівка та під’їзд до кладовища.

16:41 23.07.2020

Вирішення господарських питань в селі Хропотова

Вирішення господарських питань в селі Хропотова

Сьогодні селищний голова Олександр Собань та його перший заступник Юрій Войтов побували в  Хропотові. На зустрічі з мешканцями визначили основні заходи для реалізації. Першочергове з того, що людей турбує – це  відновлення тиску у системі водогону. Робота водонапірної башти та свердловини не забезпечують потреби селян у воді, особливо це питання актуальне у період літнього утримання господарств. Відразу на місці погодили наступні кроки вирішення проблеми - уже завтра майстри комунального підприємства «Комунсервіс» будуть встановлювати  новий водяний насос. Це покращить тиск у мережі сільського водогону. Також погодження отримали звернення  щодо проведення ремонту пам’ятника воїнам-односельчанам, що загинули у роки Другої світової війни, та встановлення огорожі навколо дитячого майданчика у центрі села.

16:39 23.07.2020

Отримали нові дидактичні матеріали

Отримали нові дидактичні матеріали

Керівники закладів загальної середньої освіти селищної ради отримали засоби навчання та обладнання для учнів  початкових класів, лічильний матеріал та іншу дидактику. Сучасне обладнання придбано на умовах співффінансування селищного бюджету та  субвенції з державного  бюджету  місцевим бюджетам на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти на суму 212,458тис.грн (191.212 тис.грн. -  державна субвенція,21.246 тис.грн,  - кошти місцевого бюджету). До наборів увійшли фліпчарти, мікроскопи учнівські, фізичні глобуси, вимірювальні прилади, дитячі карти України та світу тощо.

16:13 22.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь