Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Забезпечено розгляд звернень жителів громади

Забезпечено розгляд звернень жителів громади

Досить частою є практика до вирішення господарських питань, спорів та розгляду звернень у населених пунктах громади залучати працівників апарату селищної ради. Сьогодні для розгляду звернення жителя села Кугаївці виконуючий обов’язки старости Олександр Гураль запросив провідного спеціаліста земельного відділу Ігоря Поплавського. Предметом звернення було дотримання норм на будівництва каналізації. Після проведення заміру допустимої відстані  встановлено місце для розміщення септика.

16:24 06.07.2020

Відбулася нарада з діловодами

Відбулася нарада з діловодами

Сьогодні відбулась нарада  з діловодами загального відділу,  головувала на якій керуюча справами виконкому Жанна Народовець.

16:23 06.07.2020

Заходи щодо дотримання законодавства у сфері праці

Заходи щодо дотримання законодавства у сфері праці

Минулого тижня на виконання окремого доручення Голови Держпраці Ігоря Дегнери у Чемерівцях працював  інспектор праці Управління Держпраці у Хмельницькій області Геннадій Боднар. Спільно  із  інспектором праці Чемеровецької селищної ради Тетяною Назарчук  відвідали суб’єктів господарювання, що здійснюють діяльність у сфері торгівлі та надання послуг на території селища.

15:48 06.07.2020

Триває будівництво футбольного майданчика зі штучним покриттям біля Жердянської ЗОШ

Триває будівництво футбольного майданчика зі штучним покриттям біля Жердянської ЗОШ

Днями там відбулась робоча зустріч  селищного голови Олександра Собаня, його першого заступника Юрія Войтова з представниками підрядної організації, працівники якої забезпечують виконання необхідних  заходів по облаштуванню покриття футбольного поля. Майданчик уже підготовлено до фінішного покриття та встановлено металеві стовпці для огорожі.

15:47 06.07.2020

Розпочали вивіз щебеню на дороги Кочубієва

Розпочали вивіз щебеню на дороги Кочубієва

Минулого тижня технікою сільськогосподарського товариства «Промінь Галичина» розпочали вивіз щебеню по вулицях села Кочубіїв.  Великовагові авто вивезли майже 200 тонн щебеню по вулицях Подільська, Миру, Гагаріна, Перемоги, Гагаріна та частково по Центральній.

15:45 06.07.2020

Триває будівництво  водогону  в селі Чорна

Триває будівництво водогону в селі Чорна

Продовжується реалізація робіт передбачених проєктом «Нове будівництво зовнішніх  мереж водопроводу  по вул.Топольницького в с. Чорна  Чемеровецького району Хмельницької області». Днями в село завезено труби для будівництва центрального водогону вулицями Топольницького, Довженка та Зої Космодемянської.

15:40 06.07.2020

Села Залучанського старостату першими ініціювали збір підписів на підтримку приєднання  до Кам’янець-Подільського району

Села Залучанського старостату першими ініціювали збір підписів на підтримку приєднання до Кам’янець-Подільського району

 Для Залуччян найважливішим аргументом на  користь Кам’янця є відстань - 16 км., добре відрегульоване транспортне сполучення. Старше покоління добре пам’ятає ті часи, коли  територія  громади належала Кам’янцю-Подільському. У багатьох сельчан діти навчаються або проживають в місті. По відношенню до Кам’янця  Залуччя і Черче – ближні села, а до Дунаєвець – далека периферія. Це має велике значення, тому молодь  сіл Черче та Залуччя обирає Кам'янець-Подільський. Збір підписів триває далі.

18:15 05.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь