Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Триває реалізація заходів покращення стану доріг

Триває реалізація заходів покращення стану доріг

Сьогодні майже вся техніка комунального господарства працювала на дорогах населених пунктів громади. Грейдер вирівнював дороги комунального значення в селищі Чемерівці, які зазнали руйнувань після проливного дощу. Екскаваторами проводили розгортання вивезеного щебеню в селах Ямпільчик та Криків.

16:40 29.07.2020

Календарний план заходів з підготовки та проведення чергових місцевих виборів 25 жовтня 2020 року

Календарний план заходів з підготовки та проведення чергових місцевих виборів 25 жовтня 2020 року

Асоціація міст України пропонує інфографіку - Календарний план  основних організаційних заходів з підготовки та проведення чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2020 року.

15:53 28.07.2020

В селі Ружі працював грейдер

В селі Ружі працював грейдер

 Сьогодні  спецтехніка КП «Комунсервіс» працювала на вулицях села. Грейдером проведено вирівнювання дорожнього  полотна, відведено з проїжджої частини воду. Після роботи техніки проїзд  дорогами став кращим та безпечнішим.

15:51 28.07.2020

Вивозять щебінь для ямкового ремонту доріг

Вивозять щебінь для ямкового ремонту доріг

Забезпечити відразу у всіх 34 селах об’єднаної  громади висипання вулиць щебенем лише технікою комунального підприємства «Комунсервіс» за короткий час неможливо. Але поступово роботи в цьому напрямку продовжуються. Здебільшого допомогу надають агропромислові підприємства, які в рахунок угод про соціальне партнерство забезпечують розвезення щебеню у села, де орендують сільськогосподарські угіддя. Сьогодні на таких умовах в селах Свіршківці та Демківці  працює техніка приватного підприємства «Аграрна компанія 2004». Протягом дня заплановано розвезти 90 тонн в Свіршківцях та 260 тонн по вулицях в Демківцях.

15:50 28.07.2020

Працюють рейдові групи по контролю за виконанням карантинних заходів

Працюють рейдові групи по контролю за виконанням карантинних заходів

Два дні поспіль в селищі Чемерівці та селах громади працювала рейдова група, яка  створена для контролю за дотриманням протиепідемічних норм та вимог карантинних заходів. В ході перевірки обстежено заклади торгівлі та побутового обслуговування на предмет дотриманням соціального дистанціювання, маскового режиму та  проведення регулярної дезінфекції. Разом з тим, інспектор праці селищної ради Тетяна Назарчук проводила перевірку дотримання законодавства у сфері праці.

15:45 28.07.2020

Оновили клумби в селі Біла

Оновили клумби в селі Біла

Днями житель  Білої  Олександр Дудко  подарував громаді  свого села майже 60 кущів хризантеми, яку виростив  у своєму домогосподарстві. Працівники старостату,  закладів культури та дошкільного навчального закладу  висадили квіти в парку біля могили загиблим в роки Другої світової війни односельчанам, біля Більського ДНЗ, будинку культури та адмінбудівлі старостату.

10:52 28.07.2020

Благоустрій доріг в селі Кугаївці

Благоустрій доріг в селі Кугаївці

В селі сьогодні працював комунальний екскаватор. Там триває будівництво тротуару вздовж дороги по вулиці Центральна. Технікою розгорнуто раніше завезений матеріал для основи, на деяких ділянках його покрито  щебенем. Також трактором розвезено щебінь по вулицях Гагаріна, Мостіпаки, Пушкіна, Ярослава Мудрого.

16:14 27.07.2020

Щебеневий ремонт доріг у селах  Сокиринецького старостату

Щебеневий ремонт доріг у селах Сокиринецького старостату

Після сильних  дощів сільські дороги потребують  поточного  ремонту. На цей  рік селищною радою  для  Сокиринець, Збрижа, Вишневого закуплено 500 тонн щебеню. Наразі  технікою  «Оболонь-Агро» на дороги  цих трьох сіл  уже вивезено майже 100 тонн. Постачання матеріалу на інші складні ділянки доріг продовжуватиметься далі.

16:13 27.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь