Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Навчальний візит Дунаєвецької та Смотрицької ОТГ

Навчальний візит Дунаєвецької та Смотрицької ОТГ

Візит відбувся  в рамках програми «Маршрути успіхів»,  Проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID. Навчальний візит на тему: « Презентація успішної реалізації ОТГ заходів із енергозбереження, осучаснення селищних просторів та модернізації інфрастурних об’єктів» організована для начальників структурних підрозділів  зі селищних рад -  учасниць заходу. Селищний голова Олександр Собань провів презентацію громади, розповів про   організацію інфраструктури в населених пунктах громади та сучасних просторів селища Чемерівці. Колеги з трьох селищних рад мали змогу обговорити профільні питання, обмінятись досвідом та напрацюваннями у різних напрямках діяльності. Візит продовжився оглядом Чемеровецької дитячо-юнацької школи. Начальник відділу «Центр надання адміністративних послуг» Олег Коробчук презентував роботу ЦНАПу. Екскурсію Чемеровецьким НВК №1 для гостей провела директор школи Тіна Собань, ознайомила із заходами модернізації навчального закладу , реалізованих в рамках реалізації Концепції Нова українська школа. Завершальним об’єктом огляду став Чемеровецький стадіон «ТОВТРИ».

15:42 26.02.2020

Дмитро Габінет проінспектував готовність Хмельницької інфекційної лікарні до прийому хворих

Дмитро Габінет проінспектував готовність Хмельницької інфекційної лікарні до прийому хворих

Сьогодні голова облдержадміністрації Дмитро Габінет відвідав та проінспектував комунальне підприємство «Хмельницька інфекційна лікарня» Хмельницької міської ради, яке  визначене базовим для надання медичної допомоги на випадок поширення коронавірусу COVID-19 в регіоні.

15:39 26.02.2020

Нарада працівників сільських закладів культури

Нарада працівників сільських закладів культури

Начальник відділу культури та туризму селищної ради Світлана  Ромах розпочала нараду з традиційних привітань іменинників січня та лютого. Продовжили зібрання обговоренням  головних питань  галузі та організації  мистецьких заходів протягом І кварталу. Також працівники культури були ознайомлені з графіком обласних культурно-мистецьких заходів, конкурсів,  які проводитимуться у 2020 році.

09:40 26.02.2020

Відбувся тренінг з розвитку критичного мислення

Відбувся тренінг з розвитку критичного мислення

Інтерактив, вільне спілкування, можливість висловити власну позицію - далеко не повний перелік навиків, які здобули вчителі початкових класів громади під час тренінгу з розвитку критичного мислення, що відбувся сьогодні  на базі Чемеровецького НВК № 1. Спікером виступила тренер з платформи "Критичне мислення" Олеся Прус.

17:05 25.02.2020

Оздоровлення дітей пільгових категорій

Оздоровлення дітей пільгових категорій

В рамках Програми оздоровлення та забезпечення відпочинку дітей, відділом з питань соціальної політики розпочато організацію оздоровчої кампанії 2020 року. Минулих вихідних 3 - х школярів  направлено до Державного підприємства України «Міжнародний дитячий центр «Артек» в м. Київ, Пуща-Водиця  на І тематичну зміну  «Батьківщина починається з мене», яка триватиме з 24 лютого до 15 березня 2020 року. Путівки придбано за кошти обласного бюджету. 

16:19 25.02.2020

Пройшли відбір до ІІ сесії  Школи місцевого самоврядування

Пройшли відбір до ІІ сесії Школи місцевого самоврядування

Команда Чемеровецької громади,  до складу якої увійшли заступник селищного голови Юлія Повар, керуюча справами виконкому Жанна Народовець, начальник відділу фінансів Оксана Уланівська, директор Чемеровецької центральної бібліотеки Марія Кульпінська та в.о старости в селі Кочубіїв Ірина Кузик бере участь в ІІ сесії очних навчань Школи місцевого самоврядування у місті Київ. Організаторами Школи  є громадська організація «ДЕСПРО» та Представництво Фонду Генса Зайделя в Україні.  Після успішного виконання завдань он-лайн курсу «Управління проєктами місцевого розвитку» наша команда протягом чотирьох днів буде проходити методичне навчання, спілкуватись з фахівцями, тренерами з різних питань розвитку та колегами з інших ОТГ.

16:16 24.02.2020

Літературний  інтерактив для юних знавців  мови

Літературний інтерактив для юних знавців мови

Чемеровецька центральна бібліотека для дітей долучилася до відзначення 21 лютого Міжнародного дня рідної мови. Для учнів   5 – х класів проведено  літературний інтерактив: «Рідна, калинова, щира і чудова – все це наша мова». Під час заходу учасники демонстрували  знання, уміння логічно мислити та акторську майстерність. Через перевтілення, скрайбінг, створення реалістичних історій за набором непоєднуваних на перший погляд карток, діти пізнавали правила української мови.

14:17 24.02.2020

Ліквідували наслідки негоди

Ліквідували наслідки негоди

Сьогодні через сильний вітер 11 населених пунктів  селищної ради залишились без електроенергії, подекуди повалено сухі дерева. Найбільшої шкоди негода  завдала в селі Кугаївці. З самого ранку сильний порив вітру зірвав з будівлі  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів кілька листків шиферу.  Для висотних робіт залучили  спеціальну техніку приватного підприємства «АВС-Агро», перекриття провели  шифером, який залишився після ремонту даху сільського будинку культури.

14:05 24.02.2020

Відбувся звіт в.о. старости в селі Андріївка

Відбувся звіт в.о. старости в селі Андріївка

Участь у зборах громадян  взяли Чемеровецький селищний голова Олександр Собань та керівник місцевого товариства «Промінь Галичина» Олександр Бурейко. В.о. старости Віктор Добруцький проінформував присутніх про  основні заходи, що реалізовувались протягом 2019 року, зокрема, будівництво водогону, ремонт доріг тощо, проаналізував стан справ та використання бюджетних коштів на розвиток освіти, культури, соціального захисту та інших життєвих сфер для сільських мешканців. Селищний голова Олександр Собань ознайомив присутніх з  пріоритетними завданнями на 2020 рік, в числі яких залишаються заходи водозабезпечення жителів, ремонту доріг, благоустрою населеного пункту. Олександр Бурейко відмітив високий рівень організації діяльності як місцевого старостату, так і селищної ради в цілому,  задля вирішення нагальних питань розвитку села. Зі свого боку запевнив у подальшій підтримці усіх проєктів.  Як підсумок зібрання – визначено ряд заходів, які будуть спільно реалізовані у поточному році.

16:51 21.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь