A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Наші переможці!

Наші переможці!

Завершився  ІІІ   ( обласний ) етап всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін . Учнівська команда закладів  загальної середньої освіти Чемеровецької селищної ради   здобула  чотирнадцять  переможних та призових місць. 

17:06 02.03.2020

Працювала комісія  по наданню матеріальної допомоги

Працювала комісія по наданню матеріальної допомоги

Сьогодні в залі засідань селищної ради відбулось засідання комісії по наданню одноразової матеріальної допомоги  окремим категоріям громадян. За минулий місяць надійшло 48 заяв від мешканців населених пунктів об’єднаної територіальної громади.  За результатом  детального  аналізу членами комісії кожної справи напрацьовано пропозиції для формування проєкту розпорядження селищного голови щодо виплати визначеного розміру допомоги.

17:02 02.03.2020

Про вжиття додаткових протиепідемічних заходів

Про вжиття додаткових протиепідемічних заходів

У зв’язку зі складною епідемічною ситуацією  на території населених пунктів громади, викликаною поширенням коронавірусної інфекції  COVID-19, для забезпечення безпеки і здоров’я громадян, Чемеровецьким селищним головою Олександром Собанем підписано розпорядження від 28.04.2020 року №55/2020-р «Про  додаткові протиепідемічні заходи на території  Чемеровецької селищної ради на період 02-03 квітня 2020 року».

09:11 02.03.2020

Відбувся звіт в селі Хротова

Відбувся звіт в селі Хротова

Мешканців села зібралися в одній із зал сільської школи послухати звіт виконуючої обов’язки старости Любові Мукосій. В ході звіту підвели підсумки минулого року, обговорили проблеми, люди задавали питання про головне в селі та довели наболілі проблеми. Усі зауваження та пропозиції від хропотівчан  узяв на особистий контроль перший заступник селищного голови Юрій      Войтов  та надав вичерпні відповіді на численні питання присутніх. Протягом поточного року запланували завершити вуличне освітлення села, забезпечити ремонт доріг, розпочати ремонт мережі сільського водогону. Також селяни просили доукомплектувати дитячий майданчик та встановити навколо нього огорожу, відремонтувати автобусну зупинку та провести капітальний ремонт пам’ятника  загиблим односельчанам в роки Другої світової війни.

15:22 28.02.2020

Семінар вчителів природничих наук

Семінар вчителів природничих наук

Днями  на базі Жердянської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся cooporation семінар для вчителів хімії, біології, географії. Учасників семінару приємно здивувало нове, комфортне освітнє середовище навчального закладу, яке створене в рамках реалізації Концепції Нова українська школа. На семінарі піднімалися питання сучасних інтернет - сервісів в новій освіті. Вчитель хімії Красноставської гімназії Інна Боронюк познайомила усіх із особливостями покоління Z і покоління Альфа, вчитель  біології Красноставської гімназії Лариса Гнатюк  вчила створювати QR-коди і доводила доцільність їх використання, Ігор Сметанюк, вчитель інформатики Жердянської ЗОШ навчив колег створювати Google form і познайомив з безмежними можливостями навчання в електронному середовищі MOZAIK (MozaBook). Вчитель біології Свіршковецької ЗОШ Наталія Кайдановська продемонструвала, як працювати в інтернет середовищі LearningApps. Крім того усі присутні познайомились з досвідом роботи директора Красноставської гімназії, вчителя географії Лариси Бучок. Загалом семінар був насиченим, його учасники семінару роз'їхались з приємними емоціями, новими знаннями та гарним настроєм.

09:46 28.02.2020

Сходи сіл на цьому тижні продовжило  Жердя

Сходи сіл на цьому тижні продовжило Жердя

Черговим населеним пунктом, де згідно затвердженого графіку звітував  сьогодні про роботу в.о. старости, стало село Жердя. Очільник місцевої територіальної громади  Володимир Дюк проаналізував перед присутніми, як впродовж минулого року крок за кроком реалізувалися заходи, сплановані селищною радою та спрямовані на розвиток підвідомчої території. А зробити вдалося чимало і в плані проведення ремонтних робіт та поліпшення матеріально-технічної бази закладів освіти та культури і по утриманню доріг, освітленню та благоустрою території.    Присутній на зборах громадян Чемеровецький  селищний голова Олександр Собань запевнив, що робота селищної ради і на далі буде спрямована на розвиток усіх сфер та галузей на селі.  Після обговорення результатів минулого року селяни запропонували ряд заходів на поточний рік.  Визначили наступний план: завершити освітлення усіх вулиць, вирішити питання вивезення твердих побутових відходів, встановити паркан біля дошкільного  навчального закладу та завершити омолодження дерев в центрі села.  

17:01 27.02.2020

Відбулось засідання житлової комісії

Відбулось засідання житлової комісії

На розгляд  житлової комісії Чемеровецької селищної ради надійшла заяви щодо постановки на квартирний облік у зв’язку з потребою поліпшення житлово-побутових умов.    Сьогодні на комісії, в ході розгляду наданого переліку підтверджувальних документів  погоджено  підготовку рішень виконавчого комітету щодо постановки на чергу трьох заявників, один пакет документів повернуто на доопрацювання.

15:43 27.02.2020

Працювала робоча група з питань легалізації

Працювала робоча група з питань легалізації

Вчора члени робочої групи, до складу якої увійшли інспектор праці селищної ради, фахівці державної податкової служби, управління соціального захисту населення та представник поліції   провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед підприємців, які ведуть торгівлю на ринку селища Чемерівці.

14:38 27.02.2020

Взяли участь в засіданні колегії Департаменту освіти і науки Хмельницької ОДА

Взяли участь в засіданні колегії Департаменту освіти і науки Хмельницької ОДА

Участь у засіданні  від Чемеровецької селищної ради взяли  начальник відділу освіти, молоді та спорту Ірина Качуріна, директор комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» та директор Чемеровецького НВК №1 Тіна Собань.

14:37 27.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь