Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

У співпраці з інвесторами

У співпраці з інвесторами

В числі важливих питань, які вдається вирішувати у співпраці з агроформуваннями, які орендують сільськогосподарські землі в населених пунктах громади, за рахунок угод про соціальне партнерство велику увагу приділено підтримці релігійних громад. Днями в храм Георгія Победоносця в селі Біла, на клопотання настоятеля отця Володимира Білого до товариства  «КОНТІНЕНТАЛЬ ФАРМЕРЗ ГРУП»,  завезено пластикові вікна для купольної частини храму.

14:45 18.10.2019

НОВІ ФОРМИ РОБОТИ У ЦКДМ

НОВІ ФОРМИ РОБОТИ У ЦКДМ

В Центрі культури, дозвілля і мистецтва відбувся Workshop на тему «Оголошення як довідково інформаційний документ». Захід проведений з працівниками клубних закладів з метою ознайомлення з основними вимогами до оформлення оголошення як довідково-інформаційного документу відповідно до запропонованого завдання та їх потреби. Працівники ЦКДМ допомогли учасникам воркшопу самостійно здобути знання, поділитися ними з колегами та засвоїти новий досвід.

14:43 18.10.2019

Триває заготівля дров для паливного сезону

Триває заготівля дров для паливного сезону

Виходячи з потреб та залишків, відділом освіти, молоді та спорту на наступний  осінньо-зимовий період  закуплено 694 метра кубічних дров, частину з них  уже  транспортовано до усіх навчальних закладів селищної ради.   Кочегари та комунальні працівники забезпечують їх порізку та складування у місця зберігання. Стан заготівлі на контролі у виконуючих обов’язки старост. 

14:32 18.10.2019

ПИШАЄМОСЯ СВОЇМИ ПЕРЕМОЖЦЯМИ

ПИШАЄМОСЯ СВОЇМИ ПЕРЕМОЖЦЯМИ

Днями у Хмельницькому обласному науково-методичному центрі культури і мистецтва відбувся обласний огляд-конкурс аматорських хорових колективів імені Миколи Бідюка. Чемеровеччину на конкурсі представляв Народний аматорський хор ветеранів війни та праці «Чебреці» Чемеровецького центру культури, дозвілля та мистецтв. Наш хор виборов почесне ІІ місце у номінації « народний спів» серед ветеранських колективів.

14:30 18.10.2019

Стартував опалювальний сезон у ДНЗ громади

Стартував опалювальний сезон у ДНЗ громади

З 15 жовтня згідно рішення виконавчого комітету селищної ради розпочато опалювальний сезон в усіх  дошкільних закладах освіти громади. Сьогодні заступник селищного голови Юлія Повар, начальник відділу освіти, молоді та спорту Ірина Качуріна, спеціалісти відділів Володимир Пазинюк, Вадим Шкляр   з метою перевірки дотримання    температурного режиму, функціонування систем опалення,  забезпечення   техніки безпеки    відвідали   Черчецький, Степанівський, Кугаєвецький  дошкільні навчальні  заклади.  

16:13 17.10.2019

Придбано матеріали для відновлення вуличних електромереж

Придбано матеріали для відновлення вуличних електромереж

Завершення освітлення вулиць у селах Чорна та Антонівка – одне із цілого ряду важливих завдань для керівництва селищної ради.  Днями селищним головою Олександром Собанем було погоджено з – місцевим орендарем земель «КОНТІНЕНТАЛЬ ФАРМЕРЗ ГРУП» придбання в рахунок угоди про соціальне партнерство матеріалів, необхідних для проведення монтувальних робіт. Сьогодні в село уже доставлено 10 кілометрів СІПу, 128 ліхтарів та інші необхідні матеріали. Завдяки цьому стала реальною можливість  освітити ще сім вулиць у Чорній та три - у Антонівці, і таким чином створити усім мешканцям Чорнянського старостату більш комфортні умови для проживання.

15:46 17.10.2019

В Гайовому  завершено будівництво водогону

В Гайовому завершено будівництво водогону

У цьому невеликому селі,  де проживає 120 мешканців, вжито заходів для їх якісного водозабезпечення. Будівельні роботи проводились  по вулиці Кам’яна. Також відремонтовано сільський водогін по вулиці  Центральна. Найближчим часом працівники комунального підприємства «Комунсервіс» встановлять  насос і водогін повноцінно запрацює. 

15:26 17.10.2019

Моніторинг якості соціальних послуг

Моніторинг якості соціальних послуг

Згідно Методичних рекомендацій з проведення моніторингу та оцінки якості соціальних послуг відділом з питань соціальної політики створено комісію, до повноважень якої віднесено проведення внутрішнього оцінювання якості надання послуг соціальними робітниками, які працюють у населених пунктах об’єднаної громади. Відповідно до визначеного плану, оцінювання буде проходити за наступними критеріями: адресність та індивідуальний підхід, результативність, своєчасність, зручність, повага до отримувача послуг, професійність. Відділом напрацьовано анкету і уже розпочато  опитування осіб, які перебувають на обліку та під опікою.

15:06 17.10.2019

Забезпечуємо паливними дровами на зиму

Забезпечуємо паливними дровами на зиму

Сьогодні  одиноким  престарілим  громадянам  в селищі Чемерівці та в селі Криків, які перебувають під опікою відділу з питань соціальної політики, та мають проблеми із забезпеченням опалення взимку, завезено паливні дрова.  Питання вирішено за домовленості Чемеровецького селищного голови Олександра Собаня та директора Вишнівчицького лісництва Павла Кучера.

15:02 17.10.2019

Отримали допомогу від Карітас Україна- Голландія

Отримали допомогу від Карітас Україна- Голландія

Сьогодні на склад організації Карітас, яку  курує отець Василь Демчишин, завезено чергову гуманітарну допомогу від організації Карітас Україна – Голландия. Завдяки підтримці благодійного фонду отримали чимало корисних речей, які будуть передані на потреби Чемеровецької центральної районної лікарні та у сім’ї, які опинились в складних життєвих обставинах. Уже через місяць, по завершенні процедури розмитнення отриманої допомоги, її буде передано користувачам. Чемеровецький селищний голова Олександр Собань мав нагоду особисто поспілкуватись з представниками організації та її керівником Яном Пинкелсом. В ході дружньої розмови обговорили деталі подальшої співпраці з Карітас Україна- Голландія.

16:58 16.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь