Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

В Гайовому  завершено будівництво водогону

В Гайовому завершено будівництво водогону

У цьому невеликому селі,  де проживає 120 мешканців, вжито заходів для їх якісного водозабезпечення. Будівельні роботи проводились  по вулиці Кам’яна. Також відремонтовано сільський водогін по вулиці  Центральна. Найближчим часом працівники комунального підприємства «Комунсервіс» встановлять  насос і водогін повноцінно запрацює. 

15:26 17.10.2019

Моніторинг якості соціальних послуг

Моніторинг якості соціальних послуг

Згідно Методичних рекомендацій з проведення моніторингу та оцінки якості соціальних послуг відділом з питань соціальної політики створено комісію, до повноважень якої віднесено проведення внутрішнього оцінювання якості надання послуг соціальними робітниками, які працюють у населених пунктах об’єднаної громади. Відповідно до визначеного плану, оцінювання буде проходити за наступними критеріями: адресність та індивідуальний підхід, результативність, своєчасність, зручність, повага до отримувача послуг, професійність. Відділом напрацьовано анкету і уже розпочато  опитування осіб, які перебувають на обліку та під опікою.

15:06 17.10.2019

Забезпечуємо паливними дровами на зиму

Забезпечуємо паливними дровами на зиму

Сьогодні  одиноким  престарілим  громадянам  в селищі Чемерівці та в селі Криків, які перебувають під опікою відділу з питань соціальної політики, та мають проблеми із забезпеченням опалення взимку, завезено паливні дрова.  Питання вирішено за домовленості Чемеровецького селищного голови Олександра Собаня та директора Вишнівчицького лісництва Павла Кучера.

15:02 17.10.2019

Отримали допомогу від Карітас Україна- Голландія

Отримали допомогу від Карітас Україна- Голландія

Сьогодні на склад організації Карітас, яку  курує отець Василь Демчишин, завезено чергову гуманітарну допомогу від організації Карітас Україна – Голландия. Завдяки підтримці благодійного фонду отримали чимало корисних речей, які будуть передані на потреби Чемеровецької центральної районної лікарні та у сім’ї, які опинились в складних життєвих обставинах. Уже через місяць, по завершенні процедури розмитнення отриманої допомоги, її буде передано користувачам. Чемеровецький селищний голова Олександр Собань мав нагоду особисто поспілкуватись з представниками організації та її керівником Яном Пинкелсом. В ході дружньої розмови обговорили деталі подальшої співпраці з Карітас Україна- Голландія.

16:58 16.10.2019

Обговорили зміни у порядку здійснення контролю та нагляду за додержанням законодавства про працю

Обговорили зміни у порядку здійснення контролю та нагляду за додержанням законодавства про працю

Вчора в залі засідань Управління Держпраці у Хмельницькій області відбувся практичний семінар для інспекторів праці органів місцевого самоврядування щодо здійснення державного нагляду та контролю за додержанням законодавства про працю. Захід відбувся  за підтримки Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації та у співучасті представників Головного Управління Пенсійного фонду України в області, Головного управління Державної податкової служби у Хмельницькій області, Хмельницького регіонального відділення Асоціації міст України. Від Чемеровецької селищної ради участь у зібранні взяла головний спеціаліст відділу з питань соціальної політики Тетяна Назарчук.

16:44 16.10.2019

Тривають тренінги «Нової української школи»

Тривають тренінги «Нової української школи»

Сьогодні директори закладів загальної середньої освіти продовжують роботу  відповідно до запланованої програми тренінгу. Наразі завданням для керівників тридцяти трьох шкіл Чемеровеччини було напрацювання  Меморандуму про  співпрацю  між усіма учасниками освітнього процесу.

16:43 16.10.2019

Завершено ремонт внутрішнього туалету Кугаєвецького дошкільного навчального закладу «Колобок»

Завершено ремонт внутрішнього туалету Кугаєвецького дошкільного навчального закладу «Колобок»

Повністю завершено виконання усіх запланованих робіт, облицювання стін, та підлоги. Днями майстри вмонтували рукомийники та унітази, які розраховані на маленьких вихованців дитячого садочка.

16:42 16.10.2019

Готуємось до зими завчасно

Готуємось до зими завчасно

З метою забезпечення  безпеки руху автомобільного транспорту на дорогах комунальної власності з особливо небезпечними ділянками, селищна рада передбачила придбання підсипкового матеріалу. Виходячи з потреб та витрат минулої зими, прийнято рішення  в цьому році  придбати 359 тонн відсіву та 10 тонн солі. Частину підсипкового, розрахованого на потребу для селища Чемерівці, уже завезено на територію комунального підприємства «Комунсервіс». Крім того, там є 70 тонн відсіву та 4 тонни солі, що залишились  з минулого року. Вже найближчими днями заплановано довіз підсипкового матеріалу у населенні пункти об’єднаної громади.

16:00 16.10.2019

Працюємо над стратегіями розвитку закладів освіти

Працюємо над стратегіями розвитку закладів освіти

Сьогодні відбувся цикл тренінгів  директорів  закладів загальної середньої освіти за  Програмою організації і проведення підвищення кваліфікації керівних кадрів відповідно до вимог Концепції "Нова українська школа". Під керівництвом тренера Валентини Колодій директори працювали  над стратегією розвитку закладу освіти, аналізували алгоритми  SWOT та  Gap аналізу в діяльності закладу, розробляли демократичні засади управління.

16:38 15.10.2019

На святі врожаю в селі Кочубіїв

На святі врожаю в селі Кочубіїв

Четвертий  рік поспіль в селі Кочубіїв по-особливому відзначають День захисника України, святкують  релігійний празник Покрови Пресвятої Богородиці та підводять підсумки сільськогосподарського року.   Ініціатор та основний спонсор свята - керівник приватного підприємства «Кочубіївське» Валентин Волосецький. Цьогоріч на місцевий фестиваль творчості «Скарби української землі», який традиційно відбувається між дітьми шкільного віку,  з’їхались змагатись представники Жердянської, Кочубіївської, Красноставської загальноосвітніх шкіл селищної ради, Зарічанського та Юрковецького навчальних закладів та школярі села Нігин Кам’янець-Подільського району. Головний приз - 30 тисяч гривень виборола учениця Кочубіївської ЗОШ І-ІІ ступенів Валерія Гнатюк. Перед початком конкурсних змагань відбулась урочиста частина, в ході якої з вітальним словом до учасників та присутніх звернувся Чемеровецький селищний голова Олександр Собань. На святі відзначили шіснадцятьох учасників  АТО подяками об’єднаної територіальної громади  та подарунками. Подарунком для гостей свята  від керівника товариства «Кочубіївське» став виступ юного кам’нчанина, вихідця з села Кочубіїв переможцях кількох творчих фестивалів Вадима Березовського та білоруської панк-рок-групи «Ляпис Трубецкой».

15:37 15.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь