Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

В селах громади встановлюються нові автозупинки

В селах громади встановлюються нові автозупинки

Одну з них уже  змонтовано в селі Андріївка. Також підготовлено  укладання бруківки та благоустрій прилеглої території для встановлення зупинки в селі Кугаївці. Чемеровецька селищна рада продовжує роботу у визначеному напряму та замовила наступну чергу зупинок для інших сіл.

16:43 10.10.2019

Відремонтовано ринву з Черчецьких печер

Відремонтовано ринву з Черчецьких печер

Кілька днів поспіль на території сіл Залучанського старостату тривають роботи з відновлення водопровідної ринви, якою стікає вода з місцевих печер і накопичується  у збудований басейн. Конструкція, яка змонтована так давно, що вже мало хто пам’ятає коли, проте,   мешканці сіл до цього часу використовують. З часом труби поржавіли і басейн потребував ремонту. Виконуючий обов’язки старости Анатолій Марцінишин ініціював її відновлення, оскільки це є суттєвим заходом для водозабезпечення сіл, які розміщені на скалистій території. Селищною радою для проведення ремонтних робіт закуплено нові труби, з’єднання та цемент. Також направлено туди автовишку для зручності виконання висотних робіт. Ринву уже змонтовано, найближчим часом буде проведено облицювання басейну.

17:06 09.10.2019

Визначаємо можливості формування спроможної освітньої мережі

Визначаємо можливості формування спроможної освітньої мережі

Начальник відділу освіти, молоді та спорту селищної ради Ірина Качуріна взяла участь в тренінгу для консультантів з питань методики формування спроможної освітньої мережі. Навчання відбувається в місті Львів та проходить за методичної  підтримки проєкту U-LEAD with Europe. Протягом двох днів (8-9 жовтня) учасники вивчають методики формування спроможної освітньої мережі

17:01 09.10.2019

Автовишка комунального підприємства працювала в селі Кочубіїв

Автовишка комунального підприємства працювала в селі Кочубіїв

Сьогодні, використовуючи автовишку комунального підприємства «Комунсервіс», проведено заміну  лампочок, які вийшли з ладу. Загалом  по усій лінії вуличного освітлення села відновлено роботу на  шістнадцяти  електроопорах.

16:57 09.10.2019

Триває заготівля палива для Чемеровецького НВК №1

Триває заготівля палива для Чемеровецького НВК №1

Вже кілька днів поспіль в саду навчально-виховного комплексу  працює подрібнювач деревини. З метою забезпечення школи та установ, які опалює котельня навчального закладу, паливним   матеріалом туди заздалегідь звозили усі вирізані сухі дерева та гілля. Виготовлену щепу відразу складують для зберігання.

16:57 09.10.2019

Ліквідується порив водогону

Ліквідується порив водогону

Сьогодні в село Біла направлено екскаватор комунального підприємства «Комунсервіс» для проведення робіт по ліквідації пориву водогону по вулиці Пушкіна. До кінця дня водопостачання буде відновлено.  Разом з тим, техніка буде залучена для проведення заміни 24 метрів водопровідної труби по цій вулиці.

16:51 08.10.2019

Забезпечили безпеку руху

Забезпечили безпеку руху

В селі Кочубіїв на крутому схилі, що на початку села, з метою відмежування  проїжджої частини від обриву, сьогодні встановили бетонні блоки. Для встановлення конструкції використали кран та вантажні автомобілі комунального підприємства. Улаштування блоків проводили під наглядом фахівців з дорожньої служби району.

16:49 08.10.2019

В Шидловецькому ДНЗ ведуться ремонтні роботи системи опалення

В Шидловецькому ДНЗ ведуться ремонтні роботи системи опалення

З метою забезпечення належного температурного режиму для вихованців проводиться заміна труби, яка постачає тепло від приміщення котельні до дитячого садочка. З метою оперативності виконання необхідних робіт, залучено техніку комунального підприємства «Комунсервіс». Найближчими  днями запланований обсяг робіт буде виконано.

16:46 08.10.2019

Ведеться ремонт покрівлі будинку по вулиці Герцена

Ведеться ремонт покрівлі будинку по вулиці Герцена

Мешканці будинку 12 погодились на перекриття покрівлі на умовах спів фінансування. Днями майстри вже розпочали роботу. До кінця поточного року заплановано відремонтувати дах будинку 10 по вулиці Центральна.

16:43 08.10.2019

На концертних майданчиках "SATaniv FEST" 2019

На концертних майданчиках "SATaniv FEST" 2019

Цими вихідніми народний аматорський вокальний ансамбль «Мальви» с. Жердя завітав на фестиваль "SATaniv FEST" 2019, який цьогоріч проводиться з метою збереження, популяризації і розвитку, серед молоді, традиційного народного і сучасного мистецтва. Участь у таких фестивалях - це можливість заявити про себе, перейняти досвід, отримати нові цікаві знайомства, поспілкуватись з однодумцями, наповнити своє життя новими відчуттями, що стануть приємними спогадами. Хороший настрій, гарячі оплески, враження та емоції переповнювали наших артистів впродовж фестивального дня.

16:40 08.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь