Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Робоча зустріч в селі Свіршківці

Робоча зустріч в селі Свіршківці

Запорукою успішного  вирішення питань соціально-економічного розвитку в населених пунктах громади є взаєморозуміння та співпраця керівництва селищної ради, депутатського корпусу та директорів агроформувань, що орендують землі на підвідомчій території.

16:04 07.04.2017

Відбулась нарада з соціальними працівниками

Відбулась нарада з соціальними працівниками

Сьогодні відділом з питань соціальної політики Чемеровецької селищної ради  організовано та проведено  чергову  виробничу нараду. Участь у зустрічі з соціальними робітниками, які обслуговують одиноких, пристарілих та інші категорії населення, що потребують соціальних послуг, взяв селищний голова Олександр Собань.

15:01 07.04.2017

Зустріч власників паїв з орендарем в селі Кормильче

Зустріч власників паїв з орендарем в селі Кормильче

Черговий раз мешканці села Кормильче зібрались в залі сільського будинку культури, цього разу для зустрічі з представниками  ТОВ «Мрія фармінг Поділля», що орендують 500 гектарів земель пайовиків. Зі сторони влади участь у засіданні взяв перший заступник селищного голови Юрій Войтов. Загалом збори пайовиків відбулись у напруженій  діловій атмосфері, оскільки у селян назріло до орендарів досить багато питань.

13:31 07.04.2017

Ще один крок до створення ЦНАПу в Чемерівцях

Ще один крок до створення ЦНАПу в Чемерівцях

Хмельниччина – лідер зі створення ЦНАПів в рамках проекту U-LEAD . За словами Марії Горностай, керівника команди в Україні по реалізації даного проекту: «Проект U-LEAD  компонент 2 має на меті відкриття від 400 до 600 Центрів адмінпослуг в об’єднаних територіальних громадах України  до 2020 року.  Уже протягом 2017 року буде відкрито мінімум 24 ЦНАПи, з них 6 у Хмельницькій області».                             

18:00 06.04.2017

Оновлено алею Небесної сотні

Оновлено алею Небесної сотні

Черговою ініціативою Чемеровецької селищної ради  стало оновлення алеї  Небесної сотні, що закладена символічною сотнею туй впродовж центральної дороги селища Чемерівці. 

17:07 06.04.2017

Святкували ювілеї

Святкували ювілеї

Чемеровецька селищна рада долучилась сьогодні до святкування 30 річчя створення Чемеровецької районної  ради ветеранів та   аматорського народного хору ветеранів війни та праці «Чебреці». Керуюча справами виконавчого комітету Жанна Народовець вітальним словом вдячності,  поваги, шани привітала присутніх в залі ветеранів.

16:05 06.04.2017

8 квітня оголошено загальний суботник

8 квітня оголошено загальний суботник

Шановні мешканці Чемеровецької громади, запрошуємо усіх небайдужих 08 квітня 2017 року вийти на загальну Толоку і долучитися до підготовки Чемеровецької громади до Великодня.

15:31 06.04.2017

Робочий візит експертів проекту  U-LEAD

Робочий візит експертів проекту U-LEAD

Учора відбулась зустріч селищного голови Олександра Собаня та членів робочої групи з утворення (модернізації)   Центру надання адміністративних послуг Чемеровецької селищної ради з експертами проекту  U-LEAD. Мета приїзду делегації з Києва - особисто ознайомитись з умовами територіальної громади для створення ЦНАП, станом приміщення та напрацьованою нормативною базою.

15:16 06.04.2017

Упорядкування прилеглих територій адмінбудинків

Упорядкування прилеглих територій адмінбудинків

Перші дні квітня активізували проведення заходів  упорядкування та осучаснення  прилеглих територій адміністративних будинків установ та організацій селища Чемерівці. Сьогодні розпочато облаштування  площадки біля Чемеровецького  районного військового комісаріату, демонтовано старі бордюри, проведено налагоджувальні роботи для встановлення бруківки.

18:05 05.04.2017

Висадили 800 саджанців каштанів

Висадили 800 саджанців каштанів

Цими днями у населених пунктах Чемеровецької селищної ради  проведено масові заходи по озелененню територій. Ініціатором акції стала голова Чемеровецької районної ради Світлана Павлишина.

18:00 05.04.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь