Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Напружена робота з перспективою на гарні результати (інтерв'ю із селищним головою Олександром Собанем)

Напружена робота з перспективою на гарні результати (інтерв'ю із селищним головою Олександром Собанем)

Час вимагає від суспільства постійних змін, і якщо всі зусилля спрямувати на якісні перетворення, то результат не забариться. Прикладом дієвості, конструктивного підходу до роботи, динаміки і поступовості є Чемеровецька селищна рада, яка за сто днів свого існування зробила перший впевнений крок до становлення. Аналіз напрацювань за цей період робить Чемеровецький селищний голова Олександр СОБАНЬ. - Перші кроки Чемеровецької селищної ради, до якої увійшло 34 населених пункти району, зроблено. Звичайно, було важко. Але перед тим, як перейти до аналізу пройденого, хотілося б побачити структуру громади.

11:20 05.04.2017

Оновлено клумби біля пам’ятника Т.Шевченка

Оновлено клумби біля пам’ятника Т.Шевченка

Весняна, сонячна погода найбільш сприяє проведенню благоустрою, окультуренню та осучасненню людних та улюблених для чемерівчан місць у селищі. Сьогодні колектив Чемеровецького навчально-виховного комплексу №2 «ЗОШ І-ІІІ ступенів, гімназія» ініціював оновлення клумб біля пам’ятника Тараса Григоровича Шевченка. Зусиллями та старанням  педагогічного колективу перші квіти весни - братки осяйним цвітом в патріотичних кольорах прикрасили центр селища Чемерівці.

16:25 04.04.2017

Водопровід в селі Бережанка

Водопровід в селі Бережанка

Чемеровецький селищний голова Олександр Собань  докладає максимум зусиль для того, щоб організувати завершення інвестиційних проектів, які започатковані сільськими радами, що увійшли до складу об’єднаної громади.

13:34 04.04.2017

Благоустрій Чемеровець ведеться активними темпами

Благоустрій Чемеровець ведеться активними темпами

Відповідно до затвердженого на засіданні виконкому селищної ради плану заходів  з проведення  щорічної весняної  акції «За чисте довкілля» працівники комунального підприємства, установ та організацій селища активно долучаються до благоустрою територій.

11:38 04.04.2017

Засідання адміністративної комісії

Засідання адміністративної комісії

У понеділок 03 квітня відбулось засідання адміністративної комісії, що створена при виконавчому комітеті Чемеровецької селищної ради. На розгляд членів комісії були винесені адміністративні протоколи Чемеровецького відділення поліції Городоцького ВП  ГУНП в Хмельницькій області, складені відносно трьох жителів підвідомчих населених пунктів за вчиненні ними правопорушення.

10:00 04.04.2017

Конкурс "Барвисті клавіші»

Конкурс "Барвисті клавіші»

Сьогодні 3 квітня 2017 року у Чемеровецькій дитячій музичній школі, відбувся конкурс "Барвитсті клавіші" на краще виконання музичного твору серед  учнів 1х – 4х фортепіанного класу викладача Мазур Лариси Іванівни. Конкурсним твором для учнів 1-го класу став фортепіанний твір - український народний танець «Козачок», для учнів 4-го класу – твір Йогана Штрауса «Анна-полька». Під час прослуховування програми виконавців 4-го класу оцінювало журі 1-го, а відповідно учнів 1-го класу оцінювало журі 4-го. Доручена учням справа виконана з особливою серйозністю та відповідальністю. Проведення заходу  сприяло вихованню рис тактовності, справедливості, неупередженості. Переможці визначені в ході проведення перемовин за круглим столом.

17:20 03.04.2017

Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

Сьогодні   у залі засідань центру культури, дозвілля і мистецтв відбулось чергове засідання виконавчого комітету Чемеровецької селищної ради.

18:41 31.03.2017

Вуличне освітлення в селі Сокиринці

Вуличне освітлення в селі Сокиринці

Відповідно до заходів, спрямованих на вирішення питання освітлення населених пунктів Чемеровецької селищної ради  31 березня 2017 року в с. Сокиринці розпочато роботи по налаштуванню вуличного освітлення. Загальна вартість проекту становить 120 тисяч гривень.

15:06 31.03.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь