Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Навчання питань е-декларування

Навчання питань е-декларування

Метою проведення тренінгу було ознайомлення декларантів із ключовими положеннями законодавства щодо декларування та надання практичної допомоги у застосуванні нової  системи електронного декларування на основі розроблених НАЗК методичних та навчальних матеріалів. Роз’яснено заповнення по розділах декларації.  Особливо детально зупинилися на питаннях про об’єкти нерухомості, спільної власності, грошові активи, кредити тощо.

20:38 10.03.2017

Відбулись засідання постійних комісій

Відбулись засідання постійних комісій

                В  ході підготовки до чергової п’ятої сесії Чемеровецької селищної ради VII скликання 10 березня  2017 року відбулися засідання постійних комісій селищної ради.   Ряд важливих для громади  питань розглянули на  постійних комісіях Чемеровецької селищної ради, зокрема, обговорено питання планування бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку, проекти цільових програм. Відповідно до напрацьованого порядку денного сесії, розглянуто проекти рішень щодо входження Чемеровецької селищної ради до складу засновників загальноосвітніх навчальних закладів  шляхом прийняття права засновників та прийняття майна та основних засобів із спільної власності територіальних громад сіл. Майже третина запланованих до розгляду питань розглянуто на постійній комісії з питань земельних відносин, екології, агропромислового розвитку,  житлово-комунального господарства, інвестицій, будівництва,  транспорту, зв’язку, підприємництва та торгівельного обслуговування, зокрема, щодо затвердження і надання дозволу на виготовлення технічних документацій та проектів землеустрою.

14:46 09.03.2017

9 та 10 березня «Шевченківські  дні»

9 та 10 березня «Шевченківські дні»

Чемеровецька громада долучилась різноманітних заходів присвячених діяльності та творчості Тараса Шевченка. Сьогодні, з нагоди 203 річниці від дня народження Великого Кобзаря в селищі Чемерівці відбулось урочисте покладання квітів до пам’ятника митця. У заході  взяли участь представники Чемеровецької районної ради, Чемеровецької райдержадміністрації та Чемеровецької селищної ради та деяких підприємств та організацій.

14:07 09.03.2017

Відбувся виїзний прийом громадян Чемеровецьким селищним головою  в селах Чорна та Антонівка

Відбувся виїзний прийом громадян Чемеровецьким селищним головою в селах Чорна та Антонівка

Одним із дієвих інструментів вивчення та вирішення проблем жителів населених пунктів, що увійшли до Чемеровецької селищної ради є проведення особистих прийомів громадян за місцем їх проживання. Метою проведення таких заходів є вирішення повсякденних питань життєдіяльності, надання консультативної допомоги населенню. 06 березня селищний голова Олександр Собань здійснив виїзний особистий прийом у селах Чорна та Антонівка. До прийому долучився депутат селищної ради по даному виборчому округу Сергій Сакевич.

16:33 06.03.2017

Продовжується робота з підбору кадрів

Продовжується робота з підбору кадрів

В Чемеровецькій селищній раді відбулось відразу три конкурси на керівні посади. Комісія на заміщення вакантних посад посадових осіб органів місцевого самоврядування екзаменувала сьогодні претендентів на посади начальників відділів соціальної політики, житлово-комунального господарства, інфраструктури, містобудування та матеріально-технічного забезпечення та земельних ресурсів.

16:29 06.03.2017

Чемеровецька селищна рада продовжує роботу щодо відбору кадрів

Чемеровецька селищна рада продовжує роботу щодо відбору кадрів

Сьогодні відбулось засідання комісії на заміщення вакантних посад посадових осіб органів місцевого самоврядування. Відбір проводився на посади  провідних спеціалістів відділу освіти, молоді та спорту.  Протягом місяця від часу оголошення конкурсу, на розгляд комісії надійшли  документи від двох претендентів на посаду. Оцінивши екзаменаційні білети члени комісії прийняли рішення надати на розгляд Чемеровецького  селищного голови результати іспиту для  прийняття остаточного рішення.

14:54 03.03.2017

Об’єднали території  і зусилля

Об’єднали території і зусилля

Разом з об’єднанням територіальних громад в одну  Чемеровецьку селищну раду збільшилось поле діяльності і для  КП «Комунсервіс». Керівник підприємства Василь Олійник  отримав від селищного голови Олександра Собаня чітке завдання, розпочати роботу щодо очищення територій та проведення благоустрою у населених пунктах ради.

08:41 03.03.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь