Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Збори пайовиків Слобідко-Смотрицької зони

Збори пайовиків Слобідко-Смотрицької зони

Вирішення нагальних питань розвитку  та функціонування громади  постійно вносить корективи у прогнозований план дій  Чемеровецької селищної ради. Вирішення конфлікту  між власниками земельних часток паїв та інвестором в селі Слобідка-Смотрицька потребувало особистої участі першого заступника Чемеровецького селищного голови Юрія Войтова.  Селяни системно скаржаться про порушеннях умов договору оренди зі сторони товариства «Мрія». Вислухавши дві сторони конфлікту та керуючись чинним законодавства питання врегульовано на користь мешканців села Слобідка-Смотрицька.

16:39 02.03.2017

Обласний он-лайн марафон «Хмельниччина читає Шевченка»

Обласний он-лайн марафон «Хмельниччина читає Шевченка»

Мабуть, не один з нас відкрив для себе Шевченка ще в ранньому дитинстві. Такі прості і звичайні слова. Скільки раз повторюємо їх, вслуховуємось в їхню мелодику і не можемо розумом збагнути, словами розказати, в чому ж їх сила, неповторність, особливий магнетизм. 

11:49 02.03.2017

«Весняна толока» в селі Почапинці

«Весняна толока» в селі Почапинці

Весна спонукає нас активно взятися за благоустрій та санітарне прибирання навколишнього середовища та благоустрою населених пунктів.

16:15 01.03.2017

Робоча  зустріч щодо виготовлення генерального плану

Робоча зустріч щодо виготовлення генерального плану

Відповідно до чинного законодавства, основним документом, за яким ведеться забудова виділеної ділянки є генеральний план.  З метою забезпечення врегулювання  питання  використання земель житлової та громадської забудови , селищний голова Олександр Собань провів зустріч з виконавцями  робіт щодо виготовлення креслення території  смт Чемерівці. Спільно з працівниками земельного відділу провели уточнення розміщення будівель і споруд, під'їзних шляхів, комунікацій, майданчиків, зелених, передзаводських, виробничих та паливних зон. Також обговорено перспективний план співпраці з товариством «Кайлас-К» щодо виготовлення генеральних планів забудов для інших населених пунктів Чемеровецької селищної ради.   

10:05 01.03.2017

Нарада з завідувачами дошкільних навчальних закладів Чемеровецької селищної ради

Нарада з завідувачами дошкільних навчальних закладів Чемеровецької селищної ради

В залі засідань Чемеровецької селищної ради  сьогодні вкотре зібрались завідувачі дошкільних навчальних закладів. В ході наради відбулось представлення начальника  відділу освіти, молоді та спорту Ірини Володимирівни Качуріної та працівників відділу.Олександр Володимирович ознайомив запрошених з перспективним планом роботи та розвитку освітніх закладів у населених пунктах, що увійшли до об’єднаної територіальної громади.  Відповідно до порядку денного, керівників  садочків ознайомили з структурою,  положенням відділу та  посадовими обов’язками працівників. Загалом, відбувся конструктивний діалог очільниці відділу  з керівниками двадцяти двох дошкільних навчальних закладів, налаштований на спільну і плідну співпрацю.

17:01 28.02.2017

Особистий прийом Чемеровецького селищного голови

Особистий прийом Чемеровецького селищного голови

Відповідно плану роботи Чемеровецької селищної ради сьогодні відбувся особистий прийом селищного голови. Мешканці громади звертались з питаннями різного характеру, зокрема щодо надання матеріальної допомоги на лікування та поліпшення матеріально-побутових умов, працевлаштування працівників, посади яких підпадають на вивільнення внаслідок  об’єднання сільських рад. В ході прийому до Олександра Собаня надійшло колективне звернення від жителів селища Чемерівці по вулиці Центральна, 16, в кабінет очільника їх привела проблема житлово-комунального характеру, а саме сприяння вирішення питання ремонту покрівлі.

15:59 28.02.2017

Об’їзд територій Чемеровецької селищної ради

Об’їзд територій Чемеровецької селищної ради

З метою визначення перспективного плану дій стосовно кожного населеного пункту громади  Чемеровецький селищний голова продовжує об’їзд територій. Сьогодні відвідини відбулись у селах Залуччя та Черче. Основна мета візиту - детально ознайомитись з  матеріально - технічною базою,  зустрітись з жителями села та  виявити проблемні питання на місцевості.

15:59 28.02.2017

Відбулась оперативна нарада з начальниками відділів

Відбулась оперативна нарада з начальниками відділів

Новий робочий тиждень у Чемеровецькій селищній раді розпочато з чергової оперативної наради селищного голови з начальниками відділів. Обговоривши проблемні питання минулого тижня напрацьовано перспективний план дій та визначено основні організаційні заходи на наступний тиждень. Виходячи з  функціональних обов’язків керівників відділів  Олександр Собань довів конкретні завдання кожному з присутніх.

16:44 27.02.2017

Благоустрій територій

Благоустрій територій

Теплі дні ще календарної зими сприяють до початку нового господарського року та виконання визначених раніше завдань щодо благоустрою територій. Виконуючий обов’язки в селі Андріївка Віктор Добруцький ініціював сьогодні прибирання прилеглих територій до адміністративних будівель в центрі населеного пункту, прибережної смуги, яка прилягає до центральної дороги. До заходу долучились працівники будинку культури та бібліотеки та дитячого навчального закладу.

14:17 27.02.2017

Відбулась третя позачергова сесія VII скликання Чемерововецької селищної ради

Відбулась третя позачергова сесія VII скликання Чемерововецької селищної ради

Завдяки впровадженню в дію нового механізму та напрацюванням системи в роботі  Чемеровецької селищної ради вирішується комплекс нагальних питань організації управлінської діяльності та розвитку підвідомчої території.  З метою їх розгляду Чемеровецьким селищним головою скликано позачергову сесію. На розгляд депутатів було винесено 31 питання. Серед них - затвердження змін до структури апарату селищної ради,  розгляд проектів  Програм про організацію проведення заходів державного та місцевого значення на території селищної ради, підтримки творчої діяльності та розвитку духового оркестру на 2017 рік. Прийнято рішення про передачу майна з балансу КП «Тепломережа» на баланс селищної ради та  КП «Комунсервіс», про перелік об’єктів та визначення суспільно-корисних робіт для засуджених та правопорушників на яких судом накладено адмінстягнення. Розглянуто питання по врегулюванню земельних відносин.

13:13 27.02.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь