Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Вітання на адресу Глінського Миколи Гнатовича

Вітання на адресу Глінського Миколи Гнатовича

Сьогодні в приміщенні Чемеровецької бібліотеки віншували славного земляка – Глінського Миколу Гнатовича. В колі родини, друзів та колег Микола Гнатович зустрів своє 85 річчя. Лунали слова поваги та вдячності за здобутки на трудовій, учительській ниві, активну громадську позицію від Чемеровецької селищної ради, Чемеровецької районної ради та адміністрації та відділу освіти райдержадміністрації, культури Чемеровецької селищної ради. Окрім того, ювіляр є  учасником хору ветеранів «Чебреці», який на завершення святкового заходу дарував ювіляру  його юлюблені пісні.

14:47 10.02.2017

Відбулось засідання комісії на заміщення вакантних посад посадових осіб органів місцевого самоврядування

Відбулось засідання комісії на заміщення вакантних посад посадових осіб органів місцевого самоврядування

Сьогодні, в залі засідань Чемеровецької  селищної  ради відбулось засідання комісії на заміщення вакантних посад посадових осіб органів місцевого самоврядування. Конкурсний відбір проводився відразу на три посади. У першому етапі засідання, екзаменували претендента на начальника відділу освіти, молоді та спорту селищної  ради, наступними на розгляді були два претенденти на начальника юридичного відділу та два кандидати на начальника відділу бухгалтерського обліку звітності та господарського забезпечення.

13:29 07.02.2017

Чемеровецький селищний голова провів прийом громадян в с.Жердя

Чемеровецький селищний голова провів прийом громадян в с.Жердя

Щоб володіти ситуацією у населених пунктах підвідомчої території, Чемеровецький селищний голова розпочав об’їзд територій. Перші відвідини відбулись у селі Жердя. Основна мета візиту - детально ознайомитись з  матеріально - технічною базою,  зустрітись з жителями села та  виявити проблемні питання на місцевості. Спільно з виконуючим обов’язки старости Дюком Володимиром Миколайовичем, Олександр Володимирович відвідав дитячий садок, ознайомився з потужностями місцевого сільськогосподарського підприємства. Разом з тим, відбувся прийом громадян, мешканці села звертались по допомогу у вирішенні ряду проблем, зокрема, необхідність заміни аварійний дерев’яних електроопор, вирішення питання приведення узаконення торгівлі фізичними особами – підприємцями у місцевих магазинах, розглянуто звернення керівника ради ветеранів села Жердя щодо фінансування цільової програми та жительки села про виділення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства. Ряд питань селищним головою вирішено на місцях, певні  проблеми взято до уваги.

15:43 06.02.2017

Олександр Собань провів робочі зустрічі з бухгалтерами та землевпорядниками

Олександр Собань провів робочі зустрічі з бухгалтерами та землевпорядниками

Сьогодні в залі засідань Чемеровцької селищної ради відбулось дві наради. Селищний голова Олександр Собань зібрав для діалогу бухгалтерів та землеупорядників сільських рад, які об’єднались.  До  порядку денного нарад  включено питання, обговорення  яких сприятиме належному рівню організації роботи відповідно до компетенції запрошених.

15:41 03.02.2017

Спільне звернення   голів Чемеровецької  районної державної адміністрації,  районної ради,  Чемеровецької селищної  та Гуківської  сільської об»єднаної громади до жителів Чемеровецького району в зв»язку з погіршенням ситуації на сході України

Спільне звернення голів Чемеровецької районної державної адміністрації, районної ради, Чемеровецької селищної та Гуківської сільської об»єднаної громади до жителів Чемеровецького району в зв»язку з погіршенням ситуації на сході України

Шановні земляки, голови сільських рад, виконуючі обов»язки  старост, керівники аптечних і торгівельних мереж, підприємств, установ та організацій різних форм власності!

16:57 02.02.2017

«Люди свободи» в смт Чемерівці

«Люди свободи» в смт Чемерівці

В центрі культури, дозвілля і мистецтва Чемеровецької селищної ради розпочала та буде діяти до 10 лютого 2017 року  виставка "Люди Свободи", матеріали для якої розроблено  Українським інститутом національної пам'яті до 25-ї річниці незалежності. Проект розпочав діяти 24 серпня 2016 року на Хрещатику, складається з 26 – ти стендів, які розповідають про історичні постаті періоду 20 століття, які життям  та вчинками в наблизили падіння тоталітарних режимів.  Одним із героїв виставки є наймолодший із Небесної сотні – Назар Войтович, який загинув у боротьбі за свободу вже в наш час. Відповідно до плану виставки, ознайомлення учнів, студентів та колективів з історичними матеріалами проводить директор Чемеровецького історико-краєвзнавчого музею Сергій Володимирович Рибак.

17:00 01.02.2017

Спільними зусиллями

Спільними зусиллями

Очільники виконавчої влади та органів місцевого самоврядування об’єднали зусилля для напрацювання  спільного плану дій для забезпечення подальшого функціонування навчальних закладів  району та громад. Питання важливе, а тому на контролі у кожного керівника,  голови районної ради Світлани Павлишеної, голови Чемеровецької районної державної адміністрації  Олега Батюка, Чемеровецького селищного голови Олександра Собаня та голови Гуківської об’єднаної територіальної громади Петра Ільніцького. Саме у такому керівному складі за участю директорів    загальноосвітніх навчальних закладів відбулась сьогодні нарада.

16:14 31.01.2017

Засідання комісії з питань надання матеріальної допомоги Чемеровецької селищної ради

Засідання комісії з питань надання матеріальної допомоги Чемеровецької селищної ради

Відповідно до плану роботи, відбулось чергове засідання комісії з питань надання матеріальної допомоги Чемеровецької селищної ради. На розгляд членів комісії винесено п’ять заяв жителі сіл Кугаївці, Сокиринці, Збриж, Криків. Опрацювавши заяви та долучені документи, члени комісії погодили видачу матеріальних допомог на лікування для чотирьох мешканців підвідомчих населених пунктів. Погодження не отримала лише одна заява, рекомендовано долучити до справи висновки лікарів.

15:49 31.01.2017

Олександр СОБАНЬ: «Перші кроки зроблено результативно»

Олександр СОБАНЬ: «Перші кроки зроблено результативно»

Трохи більше 30 днів збігає з моменту, як почала функціонувати новоутворена Чемеровецька селищна рада, до складу якої приєдналися 18 колишніх сільських рад. Очолив Чемеровецьку селищну раду Олександр Собань, який погодився розповісти про перші, напевно, найважчі кроки нової і невідомої досі для нас структури.

15:38 30.01.2017

В режимі роботи «питання - відповідь»

В режимі роботи «питання - відповідь»

В числі заходів,  запланованих на 27 січня 2017 року, відбулась нарада з виконуючими обов’язки старост та діловодами. До  порядку денного наради  включено питання, обговорення  яких сприятиме належному рівню організації роботи посадових осіб у населених пунктах селищної ради . Юристом Чемеровецької селищної ради Романом Приймаком роз’яснено  порядок ведення нотаріальних дій виконуючими обов’язки старост. Районний військовий комісар Павло Джигун довів вимоги керівних документів щодо ведення військового обліку відповідно змін у законодавстві та напрацювання системи подання звітності.  Про актуальні питання реєстрації актів цивільного стану розповіла начальник Чемеровецького районного відділу державної реєстрації  актів цивільного стану Тетяна Лисак. Розглянуто  також питання реєстрації та  зняття з реєстрації місця проживання та порядок оформлення документів для паспортів та про застосування Інструкції з діловодства селищної ради та діловедення зі зверненнями громадян.

15:07 27.01.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь