A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Весняні толоки тривають

Весняні толоки тривають

 Весна та погожі дні кличуть на толоки. Весняні прибирання активно організовуються в усіх селах громади. Так, у селі Ямпільчик вчора працівники старостату та соціальної сфери прибирали територію біля адміністративного приміщення та поруч неї.

12:50 02.04.2024

Привітали ювілярку

Привітали ювілярку

 У селах громади є гарна традиція вшановувати людей, які своєю працею на різних етапах розбудовували наш край, присвятили своє життя рідним селам, а зараз перебувають на заслуженому відпочинку. Днями староста  Юрковецького старостату Сергій Бартків спільно з діловодом Ларисою Єгігян відвідали жительку старостату Бабій Ніну Климентіївну, якій виповнилось 90 років, привітали з ювілеєм та побажали щасливого довголіття.

12:49 02.04.2024

Впорядкування пам’ятних місць

Впорядкування пам’ятних місць

 Традиційно в період весняного місячника благоустрою організовуються прибирання наших сільських просторів. Вчора в селі Сокиринці  проводилося впорядкування території та висаджування квітів біля Пам’ятника загиблим воїнам.

12:47 02.04.2024

Державна підтримка фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції

Державна підтримка фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції

 Постановою кабінету Міністрів України від 15 березня 2024 року №300, були внесені зміни до порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції, затвердженого постановою кабінету Міністрів України від 16 серпня 2022 а №918.Допомогу можуть отримати  фермерські господарства та інші виробники сільськогосподарської продукції, які мають у власності від трьох до ста голів великої рогатої худоби (корів) чи від пʼяти до пʼятисот голів маточного поголівʼя кіз та/або овець, ідентифікованих та зареєстрованих відповідно до вимог чинного законодавства.

12:45 02.04.2024

Здійснено ремонт свердловини

Здійснено ремонт свердловини

 В селі Чорна місцеві жителі зорганізувалися та провели  ремонт свердловини, що постачає воду місцевим мешканцям, зокрема,  опущено новий насос на глибину 150 метрів. Матеріали в основному закуплені за бюджетні кошти, частково за кошти жителів села. Наразі вода в системі є в достатній кількості.

12:42 02.04.2024

Сплановано заходи благоустрою

Сплановано заходи благоустрою

 На території Залучанського старостинського округу з настанням стійкого тепла активно проводяться  заходи з благоустрою. Днями в села Залуччя та Черче для запланованих робіт завезено пісок, придбаний селищною радою.  Транспорт надано ТОВ «Волочиськ-Агро» в рахунок угоди про соціальне партнерство.

12:36 02.04.2024

Новини з Білої

Новини з Білої

 Сьогодні в Більському старостинському окрузі дорослі та школярі зібрались у сільському Будинку культури аби разом сплести маскувальну сітку для наших захисників. А після роботи вшанували пам'ять загиблих у ІІ Світовій війні, поклавши квіти до пам’ятника загиблим воїнам з нагоди 80-річчя визволення села Біла від німецько-фашистських загарбників. 

17:14 01.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь