A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

З метою забезпечення дотримання житлових прав дітей

З метою забезпечення дотримання житлових прав дітей

Сьогодні працівники служби у справах дітей взяли участь у zoom-консультації «Збереження та забезпечення житлом дітей, вихованців сімейних форм виховання». На зустрічі обговорили питання про державні гарантії щодо забезпечення житлом дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, збереження житла за дитиною-сиротою чи дитиною, позбавленою батьківського піклування, постановки на квартирний облік дітей, вихованців прийомних сімей і дитячих будинків сімейного типу та щодо особливостей оформлення спадщини у період воєнного стану в країні. А також про відповідальність за забезпечення житлом дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Усі рекомендації будуть застосовуватися фахівцями у практику діядьності.

15:21 26.07.2022

Держпродспоживслужба  повідомляє!

Держпродспоживслужба повідомляє!

Відповідно  до листа Державної служби України з питань безпечності харчових продуктiв та захисту споживачiв вiд 18 липня 2022 № 11.1.3-20/8817 та листа Головного управління Держпродспоживслужби у Хмельницькій області від 19.07.2022 №СЛ-2-1/137/22 «Щодо повiдомлення RASFF № 2022.4027-fup 10 вiд 19 липня 2022 року» стосовно виявлення етиленоксиду у ванільному морозиві, що експортувалося з Франції (виробник: Häagen-Dazs, France) до України (оптовий продавець: ТОВ «Сільпо Фуд», вул. Гоголівська, 1 а, с. Квітневе, Київська область, 074081).

13:49 26.07.2022

Сплановано роботу на поточний тиждень

Сплановано роботу на поточний тиждень

Сьогодні на чергову апаратну нараду до порядку денного включено найактуальніші питання в роботі  за основними  напрямками. Селищний голова закцентував увагу  присутніх на організації надання гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам, необхідності вирішення питання створення гуртожитку для ВПО, наразі  у Кочубієві, а згодом  у  інших населених пунктах громади, де є комунальні заклади, що призупинили свою діяльність, забезпеченні паливом установ для  проходження опалювального періоду тощо. Сплановано ряд господарських питань в селах громади  та роботу  галузевих підрозділів  на поточний тиждень.

15:23 25.07.2022

Тактичне спорядження для земляків

Тактичне спорядження для земляків

Колектив працівників селищної ради та її галузевих підрозділів з початку війни  неодноразово кооперував кошти одноденного заробітку на придбання речей та засобів, необхідних для військовослужбовців наших Збройних Сил.   Кошти, зібрані нещодавно,  були спрямовані на придбання для мобілізованих   наших земляків  тактичного спеціального взуття, одягу.  Закуплене спорядження буде скомплектоване та передане  через старост населених пунктів громади рідним військовослужбовців або адресними посилками безпосередньо у військові частини, де доблесно несуть службу  наші земляки.

14:32 25.07.2022

Активна діяльність World Central Kitchen на Чемеровеччині

Активна діяльність World Central Kitchen на Чемеровеччині

До Чемеровецької громади  прибула чергова гуманітарна допомога. Цього разу підтримку надала Міжнародна  організація   World Central Kitchen,  яка забезпечує продуктами харчування людей, що вимушено опинилися в кризовій ситуації. З початку російської агресії ця гуианітарна організація активно працює на території України.  Представники гуманітарного штабу World Central Kitchen передали  для   внутрішньо переміщених з тимчасово окупованих територій та зони активних бойових дій, що оселилися на території  нашої громади,  410 продуктових пакетів, кожен з яких розрахований на сім»ю з чотирьох осіб. У наборі  - продукти харчування першої необхідності  для приготування ( крупи та макаронні вироби, цукор, олія тощо), а також консерви, чай, кава та фрукти. Для зручності одержання пакети були передані на старостати та вручені переселенцям безпосередньо за місцем проживання.

14:30 25.07.2022

Чергова допомога від  Благодійного фонду «Рокада»

Чергова допомога від Благодійного фонду «Рокада»

Ця благодійна організація, що була заснована ще у 2003 році та є виконавчим партнером Управління Верховного комісара ООН у справах біженців в Україні, у період війни реалізовує ряд прєктів: надає соціальну та юридичну допомогу, супровід  ВПО та їхніх дітей, а також підтримує матеріальною допомогою у вигляді одягу, предметів першої необхідності та продуктів харчування.

14:28 25.07.2022

Смаколики для  захисників.

Смаколики для захисників.

Працівники Кочубіївського старостату продовжують свою діяльність, спрямовану на підтримку ЗСУ. Завдяки небайдужим мешканцям села Кочубіїв вдалося зібрати необхідні продукти для солодкої випічки.   Це вже не перша добра справа, котру організували працівники установ та жителі громади. Сподіваємось, що наші смаколики  додадуть не лише приємних хвилин військовослужбовцям, нагадають про домівку, а й надихнуть на переможну ходу наші Збройні Сили.

15:51 22.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь