A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

В Чорній відремонтовано відрізок водогону

В Чорній відремонтовано відрізок водогону

Сьогодні завершено ремонтні роботи на одній з проблемних ділянок центральної магістралі сільських водомереж. Завдяки техніці КП «Комунсервіс» та мешканцям вулиць О. Перуна та Зарічної проведено заміну 100 метрів старих водопровідних труб на нові пластикові та проведено зварювальні роботи на підвідних до домогосподарств  вітках. В результаті безперебійне водозабезпечення матимуть 18 помешкань.

16:25 27.07.2022

Передаємо землякам-військовим

Передаємо землякам-військовим

З початку повномасштабного вторгнення рф на територію України з кожного населеного пункту громади не один десяток військовозобов»язаних поповнили лави Збройних Сил України. А Чемеровецька громада, працюючи в тилу, активно займаючись волонтерством, намагається і матеріально, і морально підтримувати бойовий дух нашого війська.  Так, за кошти, зібрані  крайнім разом з одноденного заробітку  працівників апарату та галузевих структур,  придбано тактичне взуття та одяг для наших хлопців. У кожному населеному пункті старости або відвідали родини військовослужбовців, або вручили особисто  воїнам, які перебувають на ротації, або адресними посилками надіслали у досяжні відділення «Нової пошти».

16:21 27.07.2022

Буде підведено водозабезпечення на територію сільського храму

Буде підведено водозабезпечення на територію сільського храму

Сьогодні у Вишнівчику   розпочато роботи з прокладання водопровідної вітки від центральних водомереж  до місцевого храму. Ініціатором стали представники місцевої релігійної громади, які й зібрали кошти на придбання водопровідної труби. Виконання робіт забезпечила техніка  КП «Комунсервіс» та мешканці села. Незважаючи на дощ, роботи тривали активно, і все що наразі було заплановано, виконано.

15:44 27.07.2022

31.08.2022 року завершується податкова амністія для громадян!

31.08.2022 року завершується податкова амністія для громадян!

Чемеровецька державна податкова інспекція Головного управління ДПС у Хмельницькій області нагадує, що 31.08.2022 року завершується податкова амністія для громадян, передбачена Законом України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету» від 15.06.2021 №1539-ІХ (далі – закон 1539).

09:33 27.07.2022

Зустріч представників влади та релігійної громади

Зустріч представників влади та релігійної громади

Сьогодні на спілкування до селищного голови Олександра Собаня завітав отець Микола Божумінський, настоятель храму  Різдва Христового .  В ході  невимушеного та конструктивного діалогу представників місцевої влади та очільника парафіян обговорили теми забезпечення права кожного мешканця громади на свободу світогляду та віросповідання,  про життя релігійної громади та благодійну діяльність представників релігійної спільноти Чемеровеччини.

15:54 26.07.2022

Оперативна zoom-нарада

Оперативна zoom-нарада

З метою ефективного функціонування системи надання  допомоги, яка координується Чемеровецьким гуманітарним хабом, сьогодні селищним головою Олександром Собанем на zoom-платформі проведено оперативну нараду зі старостами населених пунктів громади. Обговорено питання формування списків на гуманітарну допомогу  різним категоріям вимушено переміщених осіб, що проживають на території громади, та місцевим сім"ям, що опинилися в особливо складних життєвих обставинах,  від благодійних фондів, які останнім часом досить пожвавили свою діяльність на Чемеровеччині. Також щодо адресного одержання тактичного спорядження для військовослужбовців, мобілізованих до лав ЗСУ, придбаного за   кошти одноденного заробітку, акумульовані працівниками селищної ради. Розглянуто також усі нагальні питання господарського характеру на території кожного старостинського округу та ряд організаційних питань.

15:39 26.07.2022

Мережа «Карітасу»  продовжує допомагати внутрішньо переміщеним особам

Мережа «Карітасу» продовжує допомагати внутрішньо переміщеним особам

З перших днів повномасштабного російського вторгнення на Україну    головною метою Благодійного Фонду "Карітас"  стала постійна активна  благодійна діяльність  в підтримку    людей, що постраждали від війни. Основними її напрямками  на території нашої громади  є  як моральна та  психологічна, так і матеріальна підтримка гуманітарних,  соціальних, культурних та оздоровчих ініціатив, а також  надання допомоги   верствам населення, що потрапили у складні життєві обставини. Цими днями «Карітас» продовжує допомагати внутрішньо переміщеним особам, що вимушено оселилися на Чемеровеччині. Представниками Фонду   надається  підтримка  у вигляді продуктових та гігєнічних наборів. І переселенці, і місцева влада вдячні отцю Василю Демчишину, і керівництву БФ "Карітас" усіх рівнів за їх велику благодійну справу!

15:30 26.07.2022

Працювала комісія з  перевірки закладів громадського харчування

Працювала комісія з перевірки закладів громадського харчування

Вчора  членами комісії,  у складі якої представники селищної ради та місцевого управління Держпродспоживслужби, проведено моніторингові відвідування  ряду закладів громадського харчування, зокрема, 1 ресторану, 3 барів, 4 кафе та 4 кіосків з продажу кави, чаю та фаст-фуду на предмет дотримання технологій приготування страв, умов зберігання продуктів, наявності документів, що засвідчують їх безпечність та якість,  умов для дотримання особистої гігієни працівників, а також використання дезинфікуючих засобів. В ході перевірки виявлено ряд порушень. В результаті проведення інформаційно-роз»яснювальної роботи щодо дотримання санітарно-гігієнічних норм та правил порушення були усунені. Робота в цьому напрямку триває.

15:22 26.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь