A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Придбано матеріали для продовження робіт

Придбано матеріали для продовження робіт

        У найближчих планах роботи селищної ради з питань водозабезпечення - продовження відповідних заходів у селах Чорна та Слобідка- Смотрицька. Наразі стояло питання у придбанні матеріалів для  проведення робіт. Днями в рахунок угоди про соціальне партнерство з місцевим інвестором «Контінентал Фармерз Груп» придбано   водопровідні труби – 1 км   для продовження водогону у Чорній та 0,5 км – для Слобідки-Смотрицької. Найближчим часом роботи з подальшого водозабезпечення мешканців цих сіл буде відновлено.

15:40 03.08.2022

Готуємо приміщення під  гуртожиток

Готуємо приміщення під гуртожиток

З метою створення умов для комфортного проживання внутрішньо переміщених осіб, які покинули власні домівки через російську агресію, Чемеровецька селищна рада, залучивши  грандові європейські кошти, працює над облаштуванням гуртожитку для переселенців в селі Кочубіїв у приміщенні колишньої школи. Днями було завезено придбану сантехніку.

15:35 03.08.2022

Чергова допомога від "Карітасу"

Чергова допомога від "Карітасу"

Сьогодні представники цього Благодійного Фонду продовжили розпочату   раніше акцію з матеріальної підтримки внутрішньо переміщених осіб, що проживають на території нашої громади. За попереднім оголошенням переселенцям, які були включені у списки другого  етапу було вручено пакети з продуктами та  набори побутової  хімії.  Слід зазначити, що з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну Благодійний Фонд «Карітас» постійно підтримує усіх, хто постраждав від війни. 

15:42 02.08.2022

Підготовка до зимового періоду іде за планом

Підготовка до зимового періоду іде за планом

Комплекс заходів щодо підготовки до чергового зимового періоду включає ряд напрямків. Один з них – забезпечення безпеки на сільських дорогах. І селищна рада за ним уже працює. Днями раніше  розпочато, а сьогодні завершено вивіз запланованого на поточний рік відсіву для підсипання доріг взимку. За сприяння керівництва селищної ради  техніку для вивезення надали інвестори. Сьогодні доставку забезпечено у    Білу, Сокиринці, Слобідку-Смотрицьку, Юрківці, Свіршківці та інші села.

15:33 02.08.2022

Стартував навчальний рік у Школі мистецтв

Стартував навчальний рік у Школі мистецтв

Сьогодні Чемеровецька школа мистецтв знову відчинила свої двері для багатьох бажаючих долучитися до неймовірної краси різних видів мистецтв. Це сучасний творчий простір, де кожна дитина отримує можливість проявити свої мистецькі здібності, відчути себе талановитою і затребуваною.

17:19 01.08.2022

Онлайн-нарада  з питань надання публічних послуг

Онлайн-нарада з питань надання публічних послуг

В Україні реалізується експериментальний проєкт щодо отримання державним реєстратором прав на нерухоме майно за допомогою Державного реєстру речових прав на нерухоме майно відомостей, що перебувають у розпорядженні комунальних підприємств бюро технічної інвентаризації на паперових носіях, які реєструвалися до 2013 року .

17:16 01.08.2022

Підключено водопостачання

Підключено водопостачання

Наприкінці минулого тижня техніка та майстри КП «Комунсервіс»  працювали в селі Вікторівка  на завершальному етапі проведення запланованих наразі робіт по водозабезпеченню. В результаті -  воду отримали мешканці вулиць Калинова, Вербична,Українська та провулку Український. Перші 11 господарств уже підключено  до водогону.

16:59 01.08.2022

Готуємося до зими на дорогах

Готуємося до зими на дорогах

Серед завдань господарського характеру в плані роботи на поточний тиждень для переважної більшості старостатів – завезення  відсіву для підсипання доріг взимку. В ході підготовки до чергового зимового періоду заплановано придбати  300 тонн матеріалу. Досі вивезено 100 тонн. Наразі керівництвом селищної ради вирішено питання забезпечення транспортом для вивезення  з кар’єру та доставки підсипочного у села громади. Сьогодні ці заходи зреалізовані у Вишнівчику, Кормильчі, Красноставцях, Кочубієві,  Почапинцях та Хропотові.

16:52 01.08.2022

Відбулася апаратна нарада

Відбулася апаратна нарада

Сьогодні селищним головою Олександром Собанем проведено оперативну zoom-нараду зі старостами населених пунктів громади. У відео-режимі обговорено ряд господарських питань, як то заготівля дров та підсипочного на зиму та організаційних – надання гуманітарної допомоги військовослужбовцям та переселенцям.  Старости в робочому порядку прозвітували  про проведені заходи впродовж минулого тижня. Спільно спланували роботу на поточний з врахуванням усіх напрямків діяльності.

16:47 01.08.2022

«Патріот» - це круто!

«Патріот» - це круто!

Минулого тижня   дітей з  нашої  громади  відпочивали у військово-патріотичному наметовому таборі «Патріот».   Організатором змістовного дозвілля та корисного відпочинку виступила  Кам’янець-Подільська районна рада,  базою стала Китайгородська  школа, учасниками були понад 60 дітей з району, з них  семеро з нашої громади.   Окрім проживання та відпочинку на свіжому повітрі, як то подорож по Дністру, вранішні шикування і вечірні дискотеки, програма перебування у «Патріоті» передбачала тематичні заняття з медичної, стройової та вогневої підготовки. Табірна зміна закінчилася. У дітей  наразі маса вражень та  емоцій, а зрештою – чимало нових друзів та яскравих спогадів! 

16:25 01.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь