A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Захоплююча гра з серйозними завданнями

Захоплююча гра з серйозними завданнями

В рамках реалізації  проєкту «Екохаб» на базі Чемеровецької центральної бібліотеки   відбувся   еco quest day: «Разом до гри і чистоти!», під час якого  учасники пройшли складний "Екоквест". Вони виступили у ролі справжніх рятувальників-екологів, від рішень та дій котрих  залежала доля команд. Щоб запобігти екологічній катастрофі, учасникам необхідно було зібрати кодову фразу, виконавши різні завдання та пройшовши випробування на станціях. У результаті – нові пізнання у  світі природи, а найголовніше - усвідомлення того,  що кожен   з них може зробити, для   збереження екології  та життя на планеті Земля.

16:02 28.07.2022

Реконструкція  проводитиметься за європейські кошти

Реконструкція проводитиметься за європейські кошти

Днями у Чемерівцях  з робочим візитом побували представники виконавчої влади найвищого та обласного рівня, які відвідали окремі об»єкти соціально-освітньої інфраструктури: як ті, що були введені в експлуатацію після реконструкції та модернізації, так і ті, які наразі потребують капітального ремонту. Вразив гостей успішно реалізований проєкт оновлення і будівлі, і території довкола ДНЗ «Дзвіночок». А побувавши у Чемеровецькому ліцеї № 2, візитери прийняли рішення рекомендувати  цей заклад до включення в перелік об»єктів, де сьогодні, у складний для фінансування за рахунок держави час, ремонтні роботи будуть проводитися за рахунок донорських коштів Євросоюзу. Слід зазначити, що Чемеровецький ліцей № 2 став одним з трьох об»єктів на Хмельниччині, які фінансуватимуться міжнародними фондами, які підтримують перспективний розвиток України.

15:12 28.07.2022

Українська держава – могутня, Український народ – непереможний!

Українська держава – могутня, Український народ – непереможний!

 Сьогодні, у день величного державного свята, коли увесь наш  народ вперше в історії відзначає День Української Державності, на центральній площі селища біля пам»ятного знака борцям за Незалежність України зібралися представники Чемеровецької громади, серед них і військові, і священослужителі, і молодь, аби долучитися до загальнодержавних заходів. Вшануванням пам»яті військових та цивільних, чиї життя забрала  ненависна війна, та покладанням квітів до пам»ятника розпочалися урочистості. Звертаючись до присутніх у своїй промові, селищний голова Олександр Собань зазначив, що «слідуючи прикладу  героїчної подвижної  багатовікової боротьби  українського народу за   свободу і самодостатність, сьогодні ми виборюємо нашу Перемогу,   задля зміцнення нашої Державності, задля майбутнього прийдешніх поколінь, задля майбутнього нашої України». Представники духовенства у святій  молитві звернулися разом з усією громадою за Божим благословінням на  цьому тернистому, але праведному шляху.  Завдяки тематично-патріотичному оформленню свята   працівниками  культури, на площі панувала атмосфера урочистості, піднесеності, гордості та впевненості у поступальному розвитку нашої Української Державності.

11:25 28.07.2022

В Чорній відремонтовано відрізок водогону

В Чорній відремонтовано відрізок водогону

Сьогодні завершено ремонтні роботи на одній з проблемних ділянок центральної магістралі сільських водомереж. Завдяки техніці КП «Комунсервіс» та мешканцям вулиць О. Перуна та Зарічної проведено заміну 100 метрів старих водопровідних труб на нові пластикові та проведено зварювальні роботи на підвідних до домогосподарств  вітках. В результаті безперебійне водозабезпечення матимуть 18 помешкань.

16:25 27.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь