Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Міжнародна  підтримка  внутрішньо переміщених осіб

Міжнародна підтримка внутрішньо переміщених осіб

Сьогодні в селищі Чемерівці та окремих селах громади працювала група волонтерів, представників Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні. З метою підтримки та надання фінансової  допомоги внутрішньо переміщеним особам, які проживають у соціальних установах громади, відбувалася реєстрація вказаної категорії громадян. Одноразова фінансова допомога в межах програми складе   2500 гривень на особу. Виплати будуть здійснені на основі наявних відомостей створеної  інформаційної бази та надійдуть на карткові рахунки Приват банку, або готівкою в Ощадний банк України.     

16:35 27.04.2022

ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

28.04.2022 року о 13.00 годині в актовій залі Чемеровецького НВК №1 відбудеться чергове пленарне засідання Чемеровецької селищної ради.

15:43 27.04.2022

Не допустити більше ніколи!

Не допустити більше ніколи!

Біль і гіркота Чорнобильської трагедії не вщухає через роки.   Аварія на ЧАЕС - найбільша техногенна катастрофа за всю історію ядерної енергетики у світі, яка змінила радіаційну обстановку, екологію,  долі людей не тільки на європейському континенті, а й у всьому світі.

15:10 26.04.2022

Прихистили і допомагаємо подолати випробування

Прихистили і допомагаємо подолати випробування

 Громади сіл Чемеровеччини продовжують приймати сім'ї внутрішньо переміщених осіб, які прибувають з територій, де наразі активно ведуться військові дії. У селі Степанівка минулого тижня забезпечено необхідні умови для тривалого проживання у колишньому дитсадку та діючому закладі дошкільної освіти для 11 переселенців,  серед них літні люди, діти,  інваліди. З метою  забезпечення  комфортних умов облаштовано душову кабіну,  кімнату облицьовано плиткою, встановлено водонагрівач, змішувач для душу. Жителі села  допомагають  вимушено переселеним продуктами харчування, а напередодні свят частували Великодніми смаколиками.

15:55 25.04.2022

Разом до перемоги!

Разом до перемоги!

Шановні чемерівчани та гості громади!  Запрошуємо вас на благодійний концерт, який відбудеться  28.04.2022 року        о 18.00 годині в актовій залі Чемеровецького медичного коледжу. Кошти будуть спрямовані на підтримку Збройних Сил України.  

08:42 25.04.2022

Майстер-клас  "Великодній сувенір"

Майстер-клас "Великодній сувенір"

Завершуємо цей тиждень черговим майстер-класом, який був організований для дітей вимушено переселених сімей, що проживають в Чемеровецькому медичному гуртожитку. 28 дітей власноруч зробили Великодні сувеніри у вигляді будинків, в яких вони мріють жити зі своїми сім’ями під мирним небом України. Діти по секрету розповіли нам, що подарують ці роботи своїм батькам, щоб передати затишок рідного дому. Сподіваємось, що таке дозвілля допоможе краще освоїтись у новому місці, поспілкуватись та провести час корисно й цікаво.

09:21 23.04.2022

ДО УВАГИ!

ДО УВАГИ!

Воєнний стан в Україні подовжено до 25 травня . Відповідний Закон про затвердження Указу Президента України «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні» (реєстр. № 7300) Верховна Рада України ухвалила у четвер, 21 квітня.

16:34 22.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь