Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Прийнято Звернення до прихожан церков московського патріархату

Прийнято Звернення до прихожан церков московського патріархату

Учора, в час, коли триває повномасштабна жорстока та нелюдяна війна проти українського народу, на пленарному засіданні депутати Чемеровецької селищної ради схвалили текст Звернення щодо розгляду сільськими релігійними громадами питання про припинення діяльності церков московського патріархату  на території населених пунктів громади.

13:59 29.04.2022

ВІЛЬНІ ЛЮДИ! ТАК БУЛО! ТАК БУДЕ!

ВІЛЬНІ ЛЮДИ! ТАК БУЛО! ТАК БУДЕ!

У сьогоднішній час, як ніколи, є важливою підтримка настрою та бойового духу  нам усім. Саме  тому активісти Мистецького фронту Чемеровеччини створили кавер на пісню гурту «Без обмежень» -  «Вільні люди», яка вже  самою назвою пророкує майбутнє нашої  Вільної України.  Пісню виконав народний аматорський ансамбль естрадної пісні «Зорепад» Чемеровецького Центру культури, дозвілля та мистецтва.

13:04 29.04.2022

Станом на 29 квітня ситуація на території   громади  стабільна та керована.

Станом на 29 квітня ситуація на території громади стабільна та керована.

Сьогодні 65-й день повномасштабного вторгнення рф на нашу Українську землю. Усі ми з хвилюванням стежимо за новинами з фронту, з територій окупованих та тих, що піддаються обстілам та бомбардуванням.  Та навіть за найважчих випробувань маємо зберігати спокій, впевненість і вірити в Перемогу!

12:59 29.04.2022

Будуть милувати око та додаватимуть настрою

Будуть милувати око та додаватимуть настрою

Щовесни у населених пунктах громади в ході весняної акції не лише активно прибираються території, а й висаджуються яскраві квіти, аби сільські простори виглядали привабливо, милували око та додавали настрою і місцевим жителям, і гостям. З цьогорічним потеплінням дівчата з Кугаєвець прикрасили і в»їзди на вулиці, і зони відпочинку, і локації біля закладів та сільських пам»ятників чудовими анютками та петуніями.

11:53 29.04.2022

На підтримку Збройних Сил України

На підтримку Збройних Сил України

Учора в селищі у переповненій залі медичного коледжу відбувся благодійний концерт для жителів та гостей Чемеровецької громади. Учасники «Ліги сміху» відвідали Чемерівці з концертною програмою, в ході якої виступили команди «Відпочиваємо разом» (м. Хмельницький), «Вінницькі» (м. Вінниця) та  «Наш формат» (м. Кам»янець-Подільський).  Всі кошти  зібрані з проведення  акції будуть спрямовані на підтримку Збройних Сил України, зокрема, на придбання позашляховиків та тепловізорів.

11:50 29.04.2022

Захистимо бджоли в період застосування засобів захисту рослин!

Захистимо бджоли в період застосування засобів захисту рослин!

Цьогорічна весна із низькими температурами повітря призвела до затримки цвітіння ранніх дикоростучих рослин та плодових насаджень. Беручи до уваги прогноз погоди на квітень-травень, цвітіння плодових насаджень черешні, вишні, сливи, груші, яблуні очікується в кінці квітня - першій декаді травня.

09:06 29.04.2022

Відбулось засідання виконавчого комітету  селищної ради

Відбулось засідання виконавчого комітету селищної ради

            Сьогодні  за участі 30 із 32 членів виконкому відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради. На порядку денному -  питання   надання статусу та встановлення опіки  і піклування дітям, які втратили батьків, захисту прав та законних інтересів дітей, а також питання надання послуг КП «Комунсервіс».  

17:23 28.04.2022

На черговому  пленарному засіданні  селищної ради

На черговому пленарному засіданні селищної ради

            Депутатами розглянуто 38 питань порядку денного. Серед найактуальніших –  про перейменування вулиць та провулків у населених пунктах громади, про демонтаж пам»ятних знаків, зокрема, танка «ІС-3» по вулиці Гусятинське шосе в селищі Чемерівці та декоративних елементів ( зірка, написи російською мовою,  зображення радянського герба тощо) на обелісках та меморіалах, обговорення звернення депутатів до прихожан православних церков московського патріархату на території Чемеровецької громади. А також ряд питань господарського характеру. 

17:17 28.04.2022

Дерусифікація найменувань вулиць та провулків

Дерусифікація найменувань вулиць та провулків

З метою проведення заходів з дерусифікації, у зв’язку з  військовою агресією російської федерації проти України, напрацьовано проєкт рішення селищної ради про перейменування об'єктів топоніміки в населених пунктах Чемеровецької територіальної громади. З пропонованованими змінами назв вулиць можна познайомитись за посиланням:https://rada.info/upload/users_files/04403930/4f68bec07c043f698d78f97d7ee5fe29.doc

17:00 27.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь