Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Даруємо відчуття Великоднього настрою

Даруємо відчуття Великоднього настрою

Лічені дні залишаються до Великодня. Цьогоріч в усіх селах громади з особливо патріотичним настроєм готуються традиційні великодні смаколики, бо з великою любов'ю та турботою вони передаються нашим військовим, тим, хто  на передовій, хто відстоює у найгарячіших боях наше мирне майбутнє. Також з Великодніми гостинцями направляються вантажі на окуповані території, куди до людей, виснажених важлими випробуваннями, також має обов'язково прийти відчуття світлого та доброго свята. А ще у кожному нашому селі, до оселі кожного з прихищених переселенців, навідуються старости з  Великодніми смаколиками і щирими привітаннями зі святом, що наближається. Впродовж тижня і сьогодні ця акція активно  триває у Жердянському, Красноставському, Кочубіївському, Слобідко-Смотрицькому та усіх інших старостатах.

11:21 22.04.2022

Станом на 22 квітня ситуація на території   громади  стабільна та керована.

Станом на 22 квітня ситуація на території   громади  стабільна та керована.

Усі заклади соціальної інфраструктури та комунальні служби працюють у штатному режимі. В стаціонарі Чемеровецької багатопрофільної лікарні перебуває 96 хворих, з них 8 – із захворюванням на COVID. Чисельність вимушено переміщених, що оселилися в наших населених пунктах, становить 2738 осіб, з них 817 дітей.  

11:16 22.04.2022

Чистий четвер на  Чемеровеччині

Чистий четвер на Чемеровеччині

Кожен день передпасхального тижня для нас, українців,  значимий  і символічний. Найважливішим обрядом у четвер перед Великоднем є очищення, прибирання, наведення скрізь  ладу, аби було благополуччя на весь рік. Сьогодні у чистий четвер в усіх селах громади активно продовжується акція  «За чисте довкілля».

14:50 21.04.2022

З прийдешнім Великоднем, Україно!

З прийдешнім Великоднем, Україно!

Згуртована волонтерським духом Чемеровецька громада  сьогодні зготувала та  знову направила кілька бусів гуманітарного передсвяткового вантажу на фронт і у прифронтові міста та села. І це не лише матеріальна та продовольча підтримка для військових і мешканців окупованих рф територій, це впершу чергу -  імпульс світлого та оптимістичного духу, що нас об»єднує, наближення Великодніх свят та впевненості у нашій Перемозі над ворогом.

14:45 21.04.2022

Пасхальні гостинці для військових

Пасхальні гостинці для військових

Відділ «Центр надання адміністративних послуг» Чемеровецької селищної ради долучається до приготування пасхальних гостинців для військових.

13:32 21.04.2022

Прокуратура інформує

Прокуратура інформує

Автомобільний крадій-рецидивіст проведе за ґратами 5 років За публічного обвинувачення Кам’янець-Подільської окружної прокуратури суд визнав винним 28-річного чоловіка у незаконному заволодінні транспортним засобом, вчиненому повторно (ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України).

11:30 21.04.2022

Сльози вдячності і віра в Перемогу

Сльози вдячності і віра в Перемогу

Війна понівечила долі сотні тисяч людей в Українських містах та селах, зруйнувала звичне мирне життя… Одним довелося покинути   рідну домівку, інші пережили, чи досі переживають поневіряння російських окупантів у своїх населених пунктах. Але наші люди  у ці найскладніші часи проявляють найпотужніші людські якості по-максимуму: одні – витримку, інші – підтримку.  Днями жителі Андріївської громади зорганізувалася та направила гуманітарний вантаж у рідні краї переселенців, яких вони прихистили з початку війни. У найвіддаленіші села Київщини доставлено найнеобхідніше – борошно, крупи, продукти тривалішого зберігання і обов»язково - святкові Великодні гостинці. Ця зустріч напередодні Великодня додає віри і впевненості усім: Ми живемо і житимемо на нашій Українській землі!

10:00 21.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь