Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

З Великодніми гостинцями – на передову

З Великодніми гостинцями – на передову

Вчора доставлено гуманітарний вантаж у одну із найгарячіших точок у зоні активних бойових дій. До його комплектування зорганізувалися мешканці кількох старостатів. Для бійців на передову, окрім речей першої необхідності та медикаментів, звісно зготували смачних великодніх гостинців. І під залпами снарядів Великдень прийде на нашу Українську землю! А ті, хто стійко  боронить наш край, нехай з ароматом духмяної домашньої паски відчують нашу підтримку і турботу. Слава Збройним Силам України!

09:22 21.04.2022

Майстер клас по розпису писанок

Майстер клас по розпису писанок

 Одним із найурочистіших свят для кожного українця, яке приносить багато радості та душевної теплоти є Великдень. Це свято має свої звичаї та традиції. Ось і сьогодні, в читальній   залі бібліотеки для дорослих,  для членів клубу "У  родинному колі" та  людей, які з об'єктивних  причин, стали гостями нашого селища, було проведено майстер клас по розпису писанок та декоруванні свічок.    Своє вміння передала присутнім  колишній викладач Дитячої  художньої школи ,а сьогодні активний користувач та добрий друг  нашої бібліотеки, Любов Семенівна Панасюк.     Учасники святкового дійства відчули справжню атмосферу свята, адже власноруч створили справжній писанковий  дивосвіт  та особливу атмосферу Великодніх свят.     По закінченні присутні скуштували смаколики, які для них приготувала Любов Семенівна та працівники бібліотеки, та ще довго спілкувалися за чашкою чаю.  

14:39 20.04.2022

Благодійна допомога сім'ям з дітьми

Благодійна допомога сім'ям з дітьми

Відділом з питань соціальної політики проводиться щоденна і цілеспрямована робота щодо забезпечення необхідних умов проживання громадян, які через військові дії змушені були покинути рідні домівки і прибули на територію громади для тимчасового проживання. На сьогоднішній день в громаді  перебуває  2744 внутрішньо періміщені особи,  з них 821 дитина. На передодні Великодніх свят відділом підготовлено продовольчі набори для багатодітних і  прийомних сімей, будинків сімейного типу та дітей, які знаходяться під опікою, з числа переселенців. Солодощі придбано за сприяння благодійного фонду Карітас (от. Василь Демчишин), приватних підприємців В.Бендю та Б.Піщак, ТОВ "Агрохолдинг 2012". 

14:05 20.04.2022

Ще на один день ближче до Великодня та до Перемоги!

Ще на один день ближче до Великодня та до Перемоги!

Сьогодні , як і впродовж останніх 56-ти днів, наша увага прикута до перебігу бойових дій  у найгарячіших точках. А ще сьогодні з населених пунктів Чемеровеччини  до Запоріжжя та Донеччини, на Київщину та Волинь надсилаються Великодні гостинці для військових і мирних мешканців багатостраждальних  територій. Пасхальні  смаколики, продовольство більш тривалого зберігання, а також медикаменти та речі першої необхідності направляються, як до односельців, що воюють, так і людей зовсім незнайомих, які  живуть під постійними обстрілами. Відправляємо фурами, бусами і адресними посилками ,,Новою Поштою''.  Свято віримо у  Перемогу! Нехай береже усіх Всевишній! З прийдешнім Великоднем, Україно!

13:18 20.04.2022

Триває прибирання сільських кладовищ

Триває прибирання сільських кладовищ

На цьому тижні, як і на минулому, тривають  роботи   з прибирання сільських кладовищ до Великодніх свят. Приємно зазначити, що на заклик старост активно відгукуються мешканці населених пунктів. А в допомогу громаді   долучається комунальна техніка.

16:49 19.04.2022

Зустріч з представниками духовенства

Зустріч з представниками духовенства

Наближається одне з найвеличніших релігійних свят – Світле Христове Воскресіння. Мешканці нашої громади, як і усі християни, звичні до традиційних обрядів, якими супроводжуються пасхальні богослужіння. Та через триваючу агресію  рф  проти України Великдень-2022 ми відзначатимемо у особливо надзвичайних умовах. З метою забезпечення безпеки мешканців громади під час  Великодніх свят сьогодні селищний голова Олександр Собань провів зустріч з представниками духовенства усіх релігійних конфесій громади. Спільно зі священниками  та  представниками силових структур погоджено усі  питання дотримання правил громадської безпеки під час богослужінь та проведення пасхальних обрядів в умовах воєнного стану. В ході спілкування Олександр Володимирович розповів про велику волонтерську роботу, яка проводиться мешканцями громади, подякував священникам за їх розуміння, сприяння та підтримку загальної справи на шляху до нашої Перемоги.

16:46 19.04.2022

До Великодня - на особливому патріотичному підйомі!

До Великодня - на особливому патріотичному підйомі!

Цьогоріч у Великодніх молитвах усі християни проситимуть у Всевишнього миру для нашої України, підтримки Господньої для мешканців усіх окупованих територій та сили духу для наших визволителів. А дні перед Великоднем  сповнені для  жителів кожного старостату нашої громади  передсвятковими турботами: як спорядити домашні великодні гостинці для тих, кому найважче – хто на передовій чи в зоні окупації. Сьогодні у кожному селі печуться паски та ковбаси, фарбуються писанки та готуються великодні смаколики. Все прикрашається патріотичною символікою і у супроводі великодніх оберегів буде доставлено волонтерами за місцем призначення.    

16:42 19.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь