Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

В селі Черче провели видалення аварійних дерев

В селі Черче провели видалення аварійних дерев

Біля Черчецької школи та закладу дошкільної освіти сьогодні розпочали  видалення аварійних сухостійних тополь. Для безпечності проведення робіт залучено автовишку комунального підприємства «Комунсервіс». Зрізані дерева відразу  складують у місця зберігання палива для  освітніх закладів старостинського округу.

15:56 01.02.2022

Звіт старости Залучанського старостинського округу

Звіт старости Залучанського старостинського округу

На виконання ст. 54-1 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»  в ході пленарного засідання шістнадцятої сесії про  роботу за 2021 рік прозвітував староста Залучанського старостинського округу  Марцінишин Анатолій Людвигович.

14:57 01.02.2022

Статистика щодо імунізації населення громади

Статистика щодо імунізації населення громади

Сьогодні як аксіома звучить: вакцинація проти COVID-19 мінімізує ризик тяжкого перебігу коронавірусної хвороби та смерті.   А ще максимальне охоплення населення вакцинацією створює колективний імунітет та зменшує ризики захворіти. Тож проаналізуємо нашу статистику.

16:57 31.01.2022

Оперативна інформація про поширення COVID-19

Оперативна інформація про поширення COVID-19

  За останні дві доби  серед жителів територіальної громади  виявлено в результаті  дослідження методом ПЛР  130 нових випадків. Інфіковані в переважній більшості проходять курс лікування за призначеннями сімейних лікарів на дому. На стаціонарному лікуванні у Чемеровецькій багатопрофільній лікарні перебуває 34 хворих на COVID-19 .

15:46 31.01.2022

Звіт старости Бережанського старостинського округу

Звіт старости Бережанського старостинського округу

На виконання ст. 54-1 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»  в ході пленарного засідання шістнадцятої сесії про  роботу за 2021 рік прозвітував староста Бережанського  старостинського округу  Кіт Роман Васильович.

11:25 31.01.2022

До уваги внутрішньо переміщених осіб!!!

До уваги внутрішньо переміщених осіб!!!

Автоматичне продовження  терміну дії платіжних карток  Акціонерного товариства  «Державний ощадний банк України» для виплати щомісячної  адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам припиняється.

11:13 31.01.2022

На тротуарах Чемеровець працює техніка

На тротуарах Чемеровець працює техніка

Цьогорічна  зима продовжує нас радувати снігом. Проте для дорожників сніговиця стає випробуванням. Сьогодні комунальна техніка вкотре працює на тротуарах селища Чемерівці. Трактор з використанням щітки очистив пішохідні доріжки.

10:20 31.01.2022

Участь у Всеукраїнській конференції

Участь у Всеукраїнській конференції

Керівники Чемеровецького НВК №2 були активними учасниками IV Всеукраїнської науково-практичної конференції "Особистість на шляху до духовних цінностей: інноваційна практика, набутий досвід", яка відбулася 26-27 січня в онлайн режимі. Це була чудова нагода ознайомитись з новими  гіпотезами науковців та досвідом колег з різних регіонів України. Свої напрацювання презентували на дискусійній платформі "Педагогічна практика та набутий досвід духовного зростання особистості".

17:33 28.01.2022

Провели нараду діловодами загального відділу

Провели нараду діловодами загального відділу

Нарада відбулась сьогодні в залі засідань селищної ради. Необхідністю для зустрічі стали деякі питання організації роботи відділу. Завершили уточнення щодо статистичної звітності, працівники погодили графік відпусток на 2022 рік. Керуюча справами Жанна Народовець акцентувала увага діловодів на деяких аспектах підготовки до публічного звіту старост. 

15:41 28.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь