A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Нові перемоги Школи мистецтв

Нові перемоги Школи мистецтв

В рамках Всеукраїнського марафону обрядових пісень 2022 "Euro folk" Україна - "Таланти 21 століття" відзначено майже усі учнівські та викладацькі колективи Школи різних груп: вокальні, інструментальні, хорові тощо. Також визнання здобув  хореографічний колектив "Юність" (викладач Олег Коробчука). В січні вони отримали диплом ІІ ступеня у дистанційному Міжнародному мистецькому фестивалі в Грузинській столиці Тбілісі «GEORGIAN ART GAMES" 2022.

16:55 07.02.2022

Проводиться заготівля паливних дров

Проводиться заготівля паливних дров

Відповідно до плану благоустрою території села Хропотова було передбачено видалення старих сухостійних дерев.   Сьогодні староста села Анатолій Швидкий, директор сільського будинку культури та кочегар  порізали дерево, яке використають для опалення приміщення старостату, де також розміщено сільську бібліотеку та пункту здоров'я. Техніку для транспортування надали керівники  ТОВ «Агрокомпанії Прикарпаття».

15:48 04.02.2022

Благоустрій територій в селі Вишнівчик

Благоустрій територій в селі Вишнівчик

Громада села уже неодноразово гуртувалась для вирішення та реалізації різних заходів упорядкування. Днями раніше на території колишнього сільськогосподарського підприємства видалили дерева, які розпилили на дошки і бруси.  З підготовленої деревини відразу розпочали будувати паркан.

15:47 04.02.2022

Врегульовано деякі земельні питання

Врегульовано деякі земельні питання

Днями з метою забезпечення розгляду  звернення щодо врегулювання земельних відносин спеціалісти селищної ради здійснили виїзд у село Залуччя  для вивчення ситуації на місцях відділу. Комісія, до складу якої увійшли начальник юридичного відділу Андрій Коруняк,   начальник відділу містобудування та архітектури Олег Заржицький, провідний спеціаліст відділу земельних ресурсів Ігор Поплавський, провела роз’яснювальну роботу   з громадянами, які є учасниками ситуації,  та вказали можливі варіанти вирішення спору. 

15:44 04.02.2022

Відповідно рішення  комісії ТЕБ і НС

Відповідно рішення комісії ТЕБ і НС

Сьогодні  під головуванням першого заступника селищного голови Юрія Войтова  відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій селищної ради.  На  порядку денному -  питання  про запобігання поширенню на території Чемеровецької територіальної громади гострої респіраторної хвороби COVID-19.

16:41 03.02.2022

Триває реконструкція Чемеровецького НВК№2

Триває реконструкція Чемеровецького НВК№2

Учні Чемеровецькому НВК №2 перебувають на дистанційному навчанні, а тим часом, в приміщені навчального закладу комплексно тривають ремонтні роботи. Реконструкція закладу відбувається в рамках реалізації проєкту «Реконструкція  та модернізація приміщень Чемеровецького навчально-виховного комплексу №2 в смт Чемерівці, вул.Центральна, 3 Хмельницької області в рамках реалізації концепції «Нова українська школа».  Працівники підрядної організації – ПП «Чемеровецька будівельна компанія» провели демонтаж підлоги, покриття стін та розпочали монтування нових  електричних  мереж.

16:35 03.02.2022

В моєму серці квітне Україна

В моєму серці квітне Україна

Чемеровецький Центр культури, дозвілля та мистецтва оголошує проведення II Відкритого дистанційного онлайн-фестивалю патріотичної пісні "В моєму серці квітне Україна". Прийом заяв на участь у фестивалі буде проводитись до 20 лютого 2022 року.

16:20 02.02.2022

Відновлено роботу вуличного освітленняв селі Юрківці

Відновлено роботу вуличного освітленняв селі Юрківці

Сьогодні із залученням автовишки та електрика комунального підприємства «Комунсервіс» було підтягнуто  лінії вуличного освітлення, що провисли. Усунутий недолік сприятиме безперебійній роботі автоматики, яка забезпечує  роботу вуличного освітлення по вул. Молодіжна та Гагаріна.

16:18 02.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь