A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Участь у Всеукраїнській конференції

Участь у Всеукраїнській конференції

Керівники Чемеровецького НВК №2 були активними учасниками IV Всеукраїнської науково-практичної конференції "Особистість на шляху до духовних цінностей: інноваційна практика, набутий досвід", яка відбулася 26-27 січня в онлайн режимі. Це була чудова нагода ознайомитись з новими  гіпотезами науковців та досвідом колег з різних регіонів України. Свої напрацювання презентували на дискусійній платформі "Педагогічна практика та набутий досвід духовного зростання особистості".

17:33 28.01.2022

Провели нараду діловодами загального відділу

Провели нараду діловодами загального відділу

Нарада відбулась сьогодні в залі засідань селищної ради. Необхідністю для зустрічі стали деякі питання організації роботи відділу. Завершили уточнення щодо статистичної звітності, працівники погодили графік відпусток на 2022 рік. Керуюча справами Жанна Народовець акцентувала увага діловодів на деяких аспектах підготовки до публічного звіту старост. 

15:41 28.01.2022

Виховний процес дистанційно

Виховний процес дистанційно

На онлайн зустрічі керівників шкільних методичних товариств (координатор Лілія Лис) розглянуто надзвичайно важливе питання - як урізноманітнити дозвілля здобувачів освіти у період дистанційного навчання. Визначено також чіткі методичні рекомендації щодо покращення емоційного стану школярів та популяризації здорового способу життя.

15:38 28.01.2022

Звіт старости Андріївського старостинського округу

Звіт старости Андріївського старостинського округу

На виконання ст. 54-1 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» сьогодні в ході пленарного засідання про  роботу за 2021 рік прозвітував староста Андріївського старостинського округу   Віктор Добруцький.

15:24 28.01.2022

Затверджено на посаді старосту села Хропотова

Затверджено на посаді старосту села Хропотова

Сьогодні в ході пленарного засідання   селищної ради депутати одноголосно підтримали кандидатуру Анатолія Швидкого на посаду старости Хропотівського старостинського округу   Голосуванню у сесійній залі передувала процедура, визначена Положенням про  проведення громадських слухань: вивчення   рівня підтримки серед односельців та збори мешканців старостинського округу . Після  оголошення рішення Анатолій Миколайовича склав присягу та отримав від селищного голови Олександра Собаня нагрудний знак старости.

15:24 28.01.2022

Оновлено склад депутатського корпусу селищної ради

Оновлено склад депутатського корпусу селищної ради

На пленарному засіданні шістнадцятої сесії селищної ради депутати одноголосно  підтримали рішення про заміщення депутата Чемеровецької селищної ради VІІІ скликання. Відповідно до  особистої заяви та рішення ТВК  припинено  повноваження депутата Чемеровецької селищної ради VІІІ скликання Олега Батюка та  зараховано до складу депутатського корпусу Чемеровецької селищної ради VІІІ скликання Івана Волосецького, який є наступним за черговістю кандидатом в депутати у виборчому списку політичної партії «Європейська солідарність». В ході   пленарного засідання Іван Валентинович  склав Присягу, отримав нагрудний знак та посвідчення депутата.

15:23 28.01.2022

Відбулася шістнадцята сесія селищної ради

Відбулася шістнадцята сесія селищної ради

Відповідно до плану роботу селищної ради сьогодні  відбулося чергове пленарне засідання. В поточному VIII  скликанні відбулась шістнадцята сесія. За участі 19 депутатів проголосовано за 449 питань проєкту порядку денного. Усі питання напередодні детально опрацьовано на засіданнях постійних комісій, за наявності додаткових питань доповідачі проводили уточнення. Депутати погоди 38 звітів про хід виконання цільових та комплексних програм селищної ради, фінансові звіти за 2021 рік Чемеровецької багатопрофільної лікарні  та Центру первинної медико-санітарної первинної допомоги. Також отримали погодження  земельні питання.

15:22 28.01.2022

Люди, які отримали бустерну дозу, на 90% захищені від госпіталізації

Люди, які отримали бустерну дозу, на 90% захищені від госпіталізації

З кожним днем збільшуються показники бустеризації серед населення  України. На хвилі всеукраїнських тенденцій і населення Чемеровецької  громади. Станом на 27 січня третю дозу вакцини отримали 94 особи, вз них 32 – медики, 11 – учителі, 13- пенсіонери віком від 70 до 79 років.  Введення бустерної дози вакцини проти COVID-19 вже продемонструвало свою безпечність. Вона посилює імунну відповідь та ефективність проти різних актуальних варіантів коронавірусу SARS-CoV-2.

16:58 27.01.2022

Кава не тільки запашна, вона ще кольорова

Кава не тільки запашна, вона ще кольорова

Викладачі школи мистецтв запропонували вихованцям художнього відділення освоїти нову техніку малювання кавою. Діти  із задоволенням сприйняли нову техніку, освоїли її та старанно виготовили кавові малюнки.

16:57 27.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь