Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

27 СІЧНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОКОСТУ

27 СІЧНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОКОСТУ

«Ми тільки чули кулеметні черги через різні проміжки: та-та-та, та-та... Два роки з дня в день я чув, і це стоїть у моїх вухах сьогодні. Під кінець над яром піднявся важкий, масний дим. Він ішов звідти тижнів три».

10:12 27.01.2022

Поповнення команда переможців та призерів  обласного етапу  всеукраїнських олімпіад

Поповнення команда переможців та призерів обласного етапу всеукраїнських олімпіад

Юні правознавці та математики принесли освітянській громаді Чемеровеччини два призових  місця та одну перемогу.   За результатами  обласної  олімпіади  з правознавства ІІ місце виборола учениця 11 класу Чемеровецького НВК №1 Богдана Худа, яка має уже три призових місця у ІІІ етапі всеукраїнських олімпіад.  Учениця 9 класу Чемеровецького НВК №1 Яна Собіщанська  також  здобула ІІІ призове місце в обласному етапі олімпіади  з правознавства. Відкриттям серед юних математиків  Хмельницької області став учень 7 класу Чемеровецького НВК №1 Назар Кульпінський - переможець ІІІ етапу всеукраїнських олімпіад з математики.  Вітаємо школярів з успішними здобутками та дякуємо учителям за результативну роботу із здібними та обдарованими.

16:57 26.01.2022

Креативний вівторок

Креативний вівторок

Традиційною є онлайн-зустріч заступників директорів з виховної роботи з актуальних питань організації освітнього процесу. Сьогодні відбувся обмін ідеями створення позитивного емоційного балансу в закладах освіти. Кращі здобутки педагогів і керівників будуть у посібнику відділу освіти "Виклики та можливості, які надихають та захоплюють".

16:56 26.01.2022

Засідали постійні комісії

Засідали постійні комісії

В ході підготовки до чергового пленарного засідання чергової шістнадцятої сесії сьогодні відбулись засідання постійних комісій. Депутати погодили усі 445 питань проєкту порядку денного. На виконання норми законодавства, цього річ вперше перед депутатами звітували старости старостинських округів селищної ради. Про свою діяльність  доповідали старости Віктор Добруцьий (Андріївський СО), Роман Кіт (Бережанський СО), Василь Горук (Більський СО), Володимир Дюк (Жердянський СО), Анатолій Марцінишин (Залучанський СО), Надія Яблонська (Зарічанський СО). Старости сіл проінформували про вжиті заходи благоустрою  протягом минулого року та повідомили про плани на 2022 рік. Начальники відділів та керівники установ та організацій регіональних державних установ звітували про виконання програм у 2021 році. Традиційно самим чисельним блоком питань були земельні питання, які також в більшій частині отримали погодження.

16:52 26.01.2022

Щоб перервати ланцюг захворювання

Щоб перервати ланцюг захворювання

 Показники захворюваності на коронавірусну інфекцію серед мешканців громади день від дня стрімко зростають. За минулих дві доби  за результатми ПЛР тестування виявлено 58 інфікованих, з них 20% це діти.  На стаціонарному лікуванні у Чемеровецькій багатопрофільній лікарні уже перебуває 27 хворих на COVID-19. Через високий коефіцієнт виявлення випадків інфікування Хмельницька область з 22 січня перебуває у «помаранчевій» зоні карантину, а за прогнозами фахівців наступного тижня перейде у «червону».

16:51 26.01.2022

Відбулося засідання виконкому

Відбулося засідання виконкому

Сьогодні в лекційній залі Центру культури,дозвілля та мистецтв відбулось засідання виконавчого комітету селищної ради. За участі 26 членів розглянуто 59 питань порядку денного. Основним блоком питань були звіти про виконання комплексних та цільових програм селищної ради за 2021 рік, зокрема, програм військово-патріотичного виховання молоді, організації підготовки громадян до строкової служби в Збройних Силах України, військової служби за контрактом та служби у військовому резерві на 2021-2023 роки, «Безпечна громада» на 2021 – 2025 роки, профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на території Чемеровецької селищної територіальної громади на 2021 – 2022 роки, розвитку житлово-комунального господарства, благоустрою населених пунктів, тощо. В ході  засідання заслухано інформацію начальника загального відділу Лідії Яцковської про стан роботи зі зверненнями громадян та про стан військово-облікової роботи на території селищної ради у 2021 році. Рішенням виконкому затверджено план основних заходів цивільного захисту Чемеровецької селищної ради на 2022 рік, встановлено тарифу на теплову енергію для ПП «Екогеологія» та ТзОВ «Гусятин-тепло1», надано дозвіл на  видалення дерев у Бережанці та списання приватного житлового фонду в селі Летава.

16:47 26.01.2022

«Хмельницькгаз Збут»: злісних боржників попередили про ризик залишитися без газу

«Хмельницькгаз Збут»: злісних боржників попередили про ризик залишитися без газу

На початок 2022 року борги населення перед ТОВ «Хмельницькгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», перевищили 667 млн грн. Лише за останній місяць заборгованість зросла на 134 млн грн.

15:35 26.01.2022

Провели обстеження  аварійних дерев

Провели обстеження аварійних дерев

З метою уникнення небезпеки, що несуть аварійні, сухостійні та покриті стовбуровою гниллю дерева та проведення належного упорядкування території поруч з баром «Монарх» у селі Бережанка сьогодні відбулося  засідання  комісії з обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню. Участь у обстеженні дерев взяли представники Кам’янець-Подільського ботанічного саду загальнодержавного значення Подільського державного аграрного –технічного університету   та Державної інспекції з охорони навколишнього природного середовища у Хмельницькій області. Після огляду та вивчення стану дерев прийнято рішення про те, що хворі, сухостійні та аварійні дерева підлягають видаленню.   

17:01 25.01.2022

Оголошення: Пропонуємо взяти в оренду!

Оголошення: Пропонуємо взяти в оренду!

Проєктом будівництва Чемеровецького стадіону «Товтри» було передбачено    приміщення, які в перспективі можна облаштувати  як місця для торгівлі, офісів, кав’ярень  тощо. Наразі Чемеровецька селищна рада повідомляє про намір передати їх в оренду. За детальнішою інформацією звертатися за телефоном  0988654271.

16:55 25.01.2022

Участь в колегїі  Хмельницької ОДА

Участь в колегїі Хмельницької ОДА

Сьогодні селищний голова Олександр Собань взяв участь у розширеному засіданні колегії Хмельницької облдержадміністрації, яке проходило в режимі відеоконференції. Засідання провів  перший заступник голови ОДА Сергій Тюрін. На  колегії підбили підсумки реалізації в області інвестиційних проєктів соціально-економічного розвитку у 2021 році та проаналізували стан освоєння коштів державного бюджету, передбачених на їх реалізацію. Також  учасники заслухали  інформацію про стан будівництва, ремонту, утримання доріг загального кори­стування державного та місцевого значення на території Хмельницької області у 2021 ро­ці.

16:53 25.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь