A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Триває реалізація проєкту  екохабу «Діємо»

Триває реалізація проєкту екохабу «Діємо»

Чемеровецька центральна  бібліотека продовжує реалізацію заходів, передбачених проєктом «Стартуй! Громаду від поліетилену рятуй!». За планом засновників екохабу буде проведено роботу з пошиття екосумок. Днями для створення комфортних умов придбали 2 комплекти  зручних, функціональних столів та стільців.   Нагадуємо, що проєкт реалізовується за фінансової підтримки Європейської Комісії та Британської Ради

16:50 09.02.2022

Оперативна інформація про поширення COVID-19

Оперативна інформація про поширення COVID-19

 За останні дні спостерігається невтішна тенденція щодо виявлення  серед жителів територіальної громади   нових випадків захворювання на  COVID-19. Щодня кількість позитивних результатів ПЛР тестувань коливається від 60 до 90.  Разом з тим збільшилась кількість хворих, які потребують стаціонарного лікування. Для розміщення хворих розгорнуто 120 ліжок в інфекційному та терапевтичному відділеннях. У суботу госпіталізовано 4 інфікованих, неділю-6, понеділок – 6, вівторок – 7, сьогодні – 9.  На стаціонарному лікуванні у Чемеровецькій багатопрофільній лікарні перебуває 56 хворих.  Вчора, нажаль, 1 хворий помер.

16:49 09.02.2022

Небезпечна інфекція, проти якої немає ліків

Небезпечна інфекція, проти якої немає ліків

Поліомієліт — високозаразне вірусне захворювання, що може викликати невиліковний параліч і призвести до смерті. Хворобу викликають поліовіруси, що потрапляють до організму зазвичай через немиті руки та іноді через брудну воду. Вражаючи нервову систему людини, поліовірус може призвести до незворотних рухових розладів та навіть смерті людини протягом кількох годин. В абсолютній більшості випадків носіїв поліомієліту, які поширюють його, неможливо виявити вчасно — через відсутність взагалі будь-яких ознак хвороби. Ліків проти поліо не існує. Єдиним захистом є вакцинація.

16:46 09.02.2022

Увага! Графіки  імунізації від COVID-19

Увага! Графіки імунізації від COVID-19

Мобільні бригади медиків Чемеровецького центру первинної медико-санітарної допомоги, які  забезпечують  щепленням населення громади з категорії маломобільних груп та трудових колективів, працюють вже кілька місяців. Даний захід щоразу підтверджує свою ефективність. З метою покращення інформування жителів громади Центром ПМСД  публікуємо графіки вакцинації з  09 лютого по 16 лютого 2022 року в амбулаторіях загальної практики сімейної медицини у населених пунктах громади.  

16:44 09.02.2022

Як уникнути «загублених» платежів за блакитне паливо

Як уникнути «загублених» платежів за блакитне паливо

Протягом грудня-січня понад тисяча побутових клієнтів «Хмельницькгаз Збуту», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», недорахувалася сплачених за блакитне паливо сум. «Загубилося» більш ніж пів мільйона гривень.

10:52 09.02.2022

Тривають заходи благоустрою у Чемерівцях

Тривають заходи благоустрою у Чемерівцях

Сьогодні комунальники знову працювали над видаленням сухостійних дерев. Наразі впорядковували територію біля Центру культури, дозвілля та мистецтв.     

16:38 08.02.2022

Турнір з міні-футболу в селі Кугаївці

Турнір з міні-футболу в селі Кугаївці

Вчора в спортивній залі Кугаєвецької  загальноосвітньої школи відбувся турнір з міні-футболу. Захід приурочили  пам'яті  жителя села, мецената Віктора Павловича Гринчука. В розіграші кубка взяли участь 4 сільських команди: "Сокіл", "Нива", "Тигри", "Колос". Кубок завоювала команда  "Нива" ,  друге місце вибороли  футболісти "Соколу", третє і четверте місця розділили "Тигри" і "Колос".

15:38 08.02.2022

Заходи благоустрою в смт Чемерівці

Заходи благоустрою в смт Чемерівці

В сквері біля поліклінічного відділення тривають роботи з упорядкування територій. Комунальники вирізали сухостійні дерева та омолодили  верхівки каштанів. Сьогодні працівники КП «Комунсервіс» погрузили порізану деревину та розвезли в навчальні заклади, які опалюються твердопаливними котлами.

16:57 07.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь