Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Окружною прокуратурою забезпечено збереження пам’ятки культурної спадщини на Чемеровеччині

Окружною прокуратурою забезпечено збереження пам’ятки культурної спадщини на Чемеровеччині

Чемеровецьким відділом Кам’янець-Подільської окружної прокуратури підтримано в суді вимоги заяви про передачу у власність Чемеровецької територіальної громади пам’ятки архітектури національного значення.

08:42 24.09.2021

Щодо перегляду інформації про рух коштів на єдиному рахунку!

Щодо перегляду інформації про рух коштів на єдиному рахунку!

Чемеровецька ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області  повідомляє, що відповідно до статті 421 Податкового кодексу України електронний кабінет забезпечує можливість реалізації платниками податків прав та обов’язків, визначених цим Кодексом та іншими законами, контроль за дотриманням яких покладено на контролюючі органи, та нормативно-правовими актами, прийнятими на підставі та на виконання цього Кодексу та інших законів, контроль за дотриманням яких покладено на контролюючі органи, зокрема, шляхом перегляду інформації по єдиному рахунку, у тому числі з Реєстру платежів з єдиного рахунку в розрізі окремого платника податків (абзац шостий пункту 421.2 статті 421).

08:32 24.09.2021

Засідала комісія з питань захисту прав дитини

Засідала комісія з питань захисту прав дитини

Сьогодні під  головуванням заступника селищного голови Юлії Повар  засідала комісія з питань захисту прав дитини. В ході засідання  розглянуто  9 питань, зокрема, про надання дозволу на дарування земельної ділянки неповнолітній особі та на вчинення правочину, а також щодо забезпечення прав та інтересів дітей, зарахованих на цілодобове перебування, та соціальної підтримки їхніх сімей відповідно до потреб.

16:19 23.09.2021

Чемеровецький сектор УДМС інформує: реєструємось до «Електронної черги» та оформляємо біометричні документи без черг!

Чемеровецький сектор УДМС інформує: реєструємось до «Електронної черги» та оформляємо біометричні документи без черг!

Створення зручних та доступних умов для отримання громадянами адміністративних послуг є одним із головних завдань Державної міграційної служби України.

15:44 23.09.2021

Придбано нові сучасні меблі

Придбано нові сучасні меблі

Для  створення змістовного предметно-ігрового середовища для вихованців Чемеровецького дитсадка №1 «Дзвіночок», де наразі на завершальному етапі  масштабні ремонтні роботи в  рамках проєкту    «Велике будівництво»,  днями повністю  оновлено матеріально-технічну базу – уже завезено нові меблі та розпочато їх монтування.

15:11 23.09.2021

Концерт народних аматорських художніх колективів   громади

Концерт народних аматорських художніх колективів   громади

 Учора  в  Центрі культури, дозвілля і мистецтва відбувся концерт народних аматорських художніх колективів   громади на підтвердження та присвоєння звання «народний» аматорський та «зразковий». Виступи колективів оцінювала атестаційна комісія обласного рівня.         Усі присутні  мали змогу насолодитися високохудожнім аматорським мистецтвом та отримали позитивний заряд емоцій.  Свою творчу діяльність представили 12 колективів: зразковий духовий оркестр Чемеровецької школи мистецтв (керівник В. Ніколюк);  зразковий ансамбль танцю «Летавчанка» с. Летава (керівник О. Домбровецька); народний аматорський фольклорно-етнографічний ансамбль «Берегиня» с. Біла (керівник Л. Мамчур); народна аматорська хор ланка с. Летава (керівник Л. Підгорна); народний аматорський мішаний ансамбль «Свято» Чемеровецького ЦКДМ (керівник В. Свято);  народний аматорський вокальний чоловічий ансамбль «Ясени» Чемеровецького ЦКДМ (керівник Й. Вишневський);

12:20 23.09.2021

Визнання потреб громади у соціальних послугах: основні засади та інструменти

Визнання потреб громади у соціальних послугах: основні засади та інструменти

Сьогодні працівники  відділу з питань соціальної політики  взяли участь у онлайн-семінарі. Захід організовано міжнародною благодійною організацією «Партнерство «Кожній дитині» за підтримки    «U-LEAD з Європою» в рамках проєкту «ГРОМАДА ДЛЯ ЛЮДИНИ: покращення системи соціального захисту  та соціальних послуг». Метою навчальної програми  було  ознайомлення із законодавчим підґрунтям та інструментарієм процесу визначення потреб громади у соціальних послугах, формування бачення його застосування на рівні територіальної громади.

15:31 22.09.2021

Оперативна нарада з освітянами

Оперативна нарада з освітянами

Сьогодні за результатами   районної наради з питань вакцинації населення від COVID-19 селищним головою Олександром Собанем було ініційовано проведення онлайн-наради з керівниками закладів освіти щодо організації навчально-виховного процесу в умовах  «жовтого» рівня епідемічної небезпеки.

15:30 22.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь