Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Благоустрій парку у селі Почапинці

Благоустрій парку у селі Почапинці

За ініціативи старости сіл Почапинці та Садове Віталія Загороднього  працівники старостату , закладів культури, пункту здоров’я та соціальні робітники  очистили від буряну площу біля пам’ятника загиблим воїнам-односельчанам  у Другій світовій війні, прибрали території біля адміністративних будівель, фарбували та білили усі елементи сільського парку та пам’ятника .

15:47 29.09.2021

Проводиться видалення  аварійних сухостійних дерев

Проводиться видалення аварійних сухостійних дерев

У селі Бережанка   в парку проводиться видалення дерев, які  набули неестетичного вигляду та стали  небезпечними для перехожих. Роботи виконуються комунальними  працівниками. Зрізану деревину  буде використано для опалення   закладів освіти громади.

15:30 28.09.2021

На порядку денному -  впорядкування території

На порядку денному - впорядкування території

Незабаром об»єкт реконструкції Чемеровецький дитячий садок №1 «Дзвіночок» буде введено в експлуатацію. А наразі кожен робочий день селищного голови Олександра Собаня розпочинається з аналізу виконання плану заходів. Сьогодні Олександр Володимирович побував на території закладу, щоб перевірити проведені роботи з благоустрою території та спланувати   прокладання тротуару.

15:28 28.09.2021

Відбулось засідання виконавчого комітету селищної ради

Відбулось засідання виконавчого комітету селищної ради

На порядок денний було винесено 29 питань. Членами виконкому розглянуто внесення змін до бюджету, оновлено склад ряду комісій, утворено оперативний штаб з координації дій щодо попередження та ліквідації надзвичайних ситуацій в осінньо-зимовий період.  Члени виконкому встановили тарифи на  відшкодування собівартості опалення 1м2 житлової площі гуртожитку по вулиці Героїв Майдану, 6 смт Чемерівці за природній газ на опалювальний сезон 2021-2022 років, на теплову енергію ПП «Екогеологія» та ТзОВ «Гусятин-тепло1» для потреб бюджетних установ   та комунальних підприємств. Також встановлено вартість роботи техніки та наданих послуг  ЧСЛО «Агроліс»,  затверджено  прейскуранти  цін на платні послуги, що надаються виробничо-комерційним центром по наданню побутових послуг та комунальним підприємством «Побутрадіотехніка».

16:25 27.09.2021

Відбулося засідання постійних комісій

Відбулося засідання постійних комісій

В ході підготовки до  12  сесії селищної ради VIII скликання сьогодні відбулось засідання постійних комісій. Члени комісій внесли зміни до бюджету, погодили рішення про утворення старостинських округів на території Чемеровецької селищної територіальної громади, закріплення  гербових номерних печаток Чемеровецької селищної ради,  внесення змін до Інструкції з діловодства,  внесення змін до Положення про старосту,  приведення у відповідність категорій посад та рангів старост, затвердження розпоряджень селищного голови, які видані у міжсесійний період.  Погоджено рішення з організаційних питань закладів освіти та медицини громади, прийнято положення  про аукціонну  комісію  для  продажу об’єктів малої приватизації спільної власності територіальних  громад  сіл,  селища Чемеровецької  селищної  ради.    Чисельну кількість  складають питання щодо врегулювання земельних відносин, які також були детально вивчені  та спрямовані на розгляд загального складу депутатського корпусу..               

16:24 27.09.2021

Дитячий садок “Дзвіночок” вже готується до прийому вихованців

Дитячий садок “Дзвіночок” вже готується до прийому вихованців

Вражаюче перевтілення приміщення дитячого садочка у Чемерівцях відбулося завдяки програмі Президента України “Велике будівництво”: за неповних чотири місяці із звичайного сірого типового приміщення будівельники зробили справжню мрію для діток та їх батьків. І хоча роботи тут ще тривають, усім очевидно, як багато зроблено за цей невеликий проміжок часу: виконано утеплення фасадів, замінено усі внутрішні комунікації, майже завершено внутрішні оздоблювальні роботи, зокрема художній розпис стін ігрових кімнат, спалень, актової зали.

16:32 24.09.2021

Для забезпечення безперебійного водопостачання

Для забезпечення безперебійного водопостачання

Регулярне водопостачання – важлива потреба для сільських мешканців. Зношені водомережі часто потребують ремонту. Саме такі   роботи сьогодні проводилися працівниками КП «Комунсервіс» на ділянці водогону біля водонапірної вежі в селі Драганівка. До  робіт активно  долучилися небайдужі мешканці села.

16:09 24.09.2021

Ремонт доріг  Бережанського старостату

Ремонт доріг Бережанського старостату

Сьогодні спецтехніка комунального підприємства  «Комунсервіс» працювала  у Бережанці   по розгортанню  на вулиці Садовій щебеню,  який   було завезено напередодні.

16:08 24.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь