Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Святковий Перформанс щасливої вчительської долі

Святковий Перформанс щасливої вчительської долі

Сьогодні в урочистій атмосфері в ході Парфомансу щасливої вчительської долі освітян з професійним святом вітали селищний голова  Олександр Собань, його перший заступник Юрій Войтов, заступник Юлія Повар та начальник відділу освіти, молоді та спорту Ірина Качуріна. Впродовж усієї зустрічі  керівники закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти  отримували несподівані та приємні сюрпризи, цінні подарунки, пригадали найбільш яскраві і значущі події в освіті за 30 років Незалежності нашої держави. Кращі працівники та колективи були відзначенні Грамотати та Подяками Чемеровецької селищної ради, Кам'янець-Подільської районної ради та районної державної адміністрації.

14:00 01.10.2021

Облаштовано криницю у селі Вікторівка

Облаштовано криницю у селі Вікторівка

За  кошти селищної ради придбано нове цямбриння для відновлення криниці по вулиці Мічуріна у селі Вікторівка .  Роботи по встановленню виконувалися комунальними працівниками та небайдужими мешканцями.

13:39 01.10.2021

Доставлено нові твердопаливні котли

Доставлено нові твердопаливні котли

На шляху до реалізації заходів енергозбереження та переведення системи опалення закладів освіти на альтернативні види енергії за сприяння керівництва селищної ради здійснено черговий крок. Днями  в  Бережанський дошкільний навчальний заклад завезли новий твердопаливний котел, який придбано за підтримки керівництва місцевого агроформування ПП «Україна Агро 2С» . За кошти селищного бюджету  придбано  два твердопаливні котли в  Бережанський заклад загальної середньої освіти та Летавський дошкільний навчальний заклад. Працівники комунального підприємства «Комунсервіс» розпочали роботи  зі встановлення нового обладнання.

12:19 01.10.2021

Шановні освітяни! Дорогі вчителі!

Шановні освітяни! Дорогі вчителі!

Вітаю Вас з професійним святом − Днем Вчителя! В усі часи вчитель не тільки передавав знання людям, а й формував світогляд  особистості. У День вчителя хочу подякувати Вам, шановні педагоги за тепло, що Ви даруєте нашим дітям, за те, що сієте в їхніх серцях зерно прекрасного, доброго, вічного. Низький уклін Вам, дорогі вчителі за професіоналізм і терпіння, за любов до обраної справи і самовідданість,  за багатство душі. Хай Ваше життя завжди наповнюється любов'ю і повагою Ваших учнів. Бажаю Вам міцного здоров’я, щирої радості, безхмарних благословенних днів, творчої наснаги, нових педагогічних звершень.

10:12 01.10.2021

Водозабезпечення села Вікторівка

Водозабезпечення села Вікторівка

Сьогодні   в  селі Вікторівка розпочалися  роботи з будівництва зовнішніх мереж господарсько-питного водопостачання. На прокладанні канави для водогону працює екскаватор комунального підприємства «Комунсервіс». Загальна довжина водопровідної мережі складатиме понад чотири кілометри, на  сьогодні є усі необхідні матеріали  для прокладання  близько  двох кілометрів.    

17:01 30.09.2021

З професійним святом вітали бібліотекарів

З професійним святом вітали бібліотекарів

Сьогодні  наша   громада  святкує  Всеукраїнський  день бібліотек. З цієї нагоди в читальній залі Чемеровецької центральної бібліотеки було організовано урочисті збори працівників бібліотечних установ селищної ради. Всіх   присутніх зі святом привітав перший заступник селищного голови Юрій Войтов, який побажав  бібліотекарям чудового настрою,  натхнення, вдячності від любителів книги,  цікавих зустрічей і відкриттів. 

16:09 30.09.2021

Шановні працівники бібліотек!

Шановні працівники бібліотек!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного св"ята. Ви хранителі літературного скарбу і мудрості поколінь, людського досвіду і знань. Ви є вмілими поводирями у світі книги і допомагаєте своїм читачам поринути у океан невідомого та цікавого. Щиро бажаю всім вам земних благ, радості і натхнення, вдячності від любителів книги, професійного злету, цікавих зустрічей і відкриттів. Хай це свято дарує вам чудовий настрій та теплі слова від всіх, хто вважає бібліотеку джерелом для здобуття знань, а робота приносить тільки задоволення.

08:33 30.09.2021

Відновлено освітлення в селі Кугаївці

Відновлено освітлення в селі Кугаївці

Сьогодні комунальники працювали в селі Кугаївці  над відновленням вуличного освітлення. З використанням автовишки КП «Комунсервіс» проведено заміну лампочок, які вийшли з ладу, внаслідок чого відновлено освітлення  по вулицях Центральна, Гагаріна, Тітова, Трояндова, Скопецького. Перенесено підстанцію з пускачем та таймером  з території місцевого агроформування .   

16:37 29.09.2021

Відбулась дванадцята   сесія Чемеровецької селищної ради

Відбулась дванадцята сесія Чемеровецької селищної ради

Сьогодні під головуванням   селищного голови Олександра Собаня відбулось пленарне засідання чергової дванадцятої  сесії селищної ради, в якому взяли участь 19  депутатів. На порядок денний засідання було винесено 479  питань. Першим блоком розглянули питання внесення змін до бюджету, створення старостинських округів, положення про старосту, змін до інструкції з діловодства селищної ради, діяльності закладів освіти, медицини.  Також розглянули 460 земельних питань, затвердили та надали дозвіл на виготовлення технічних документацій та проектів із  землеустрою.

15:50 29.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь