Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Черговий крок до енергозбереження у закладах освіти

Черговий крок до енергозбереження у закладах освіти

Селищною радою продовжується   реалізація програми енергозбереження шляхом переведення системи опалення закладів освіти на альтернативні види  енергії. Кілька днів поспіль  працівники комунального підприємства «Комунсервіс»  працюють над  встановленням котлів у Бережанських філії Чемеровецького НВК№1 та дошкільному навчальному закладі. Також заміна проводиться в Летавському ліцеї.  

16:13 06.10.2021

6 жовтня – Всесвітній день охорони місць проживання

6 жовтня – Всесвітній день охорони місць проживання

День охорони місць проживання або Всесвітній день середовища проживання, відзначають у всьому світі 6 жовтня. Це свято було затверджено у 1979 році в рамках Конвенції про охорону дикої флори та фауни і природних середовищ існування в Європі.

10:03 06.10.2021

Знай права, виконуй обов’язки

Знай права, виконуй обов’язки

Сьогодні спеціалістами служби у справах дітей спільно з поліцейським офіцером громади Богданом Петельком проведено профілактичний захід на тему: «Знай права, виконуй обов’язки» для 7-8 класників Юрковецької гімназії  з метою запобігання негативним проявам.

16:42 05.10.2021

Вкотре про коронавірус

Вкотре про коронавірус

Чемеровецьке відділення Кам"янець-Подільського районного відділу ДУ “Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України”  повідомляє:                                         

14:41 05.10.2021

Заготівля дров для одиноких громадян села Біла

Заготівля дров для одиноких громадян села Біла

Сьогодні в громаді активно проводяться заходи по підготовці до опалювального сезону. З метою забезпечення підопічних паливними дровами  комунальний  працівник   села Біла здійснює  зрізання аварійних та сухостійних дерев, які ростуть поблизу їх помешкань.

14:38 05.10.2021

Впорядкування пам’ятного знака в селі Почапинці

Впорядкування пам’ятного знака в селі Почапинці

За ініціативи старости села Почапинці Віталія Загороднього проводиться облицювання пам’ятного знаку загиблим воїнам односельчанам. Матеріали придбані  в рахунок угоди про соцпартнерство   ТОВ «Агрохолдинг 2012»,  фінансування робіт здійснюється ПП «АВС-АГРО».

14:37 05.10.2021

Вакцинація  триває

Вакцинація триває

Вакцинація - найефективніший спосіб захисту від інфекційних захворювань. Сьогодні  мобільна   бригада працівників  КП «Чемеровецький центр первинної медико-санітарної допомоги» працювала у Вишнівчицькому старостаті.  Протягом дня вакцинувалися проти COVID-19   мешканці старостату здебільшого пенсійного віку. Першу дозу отримали 43 громадян, повторно вакцинувалися 46.  

17:16 04.10.2021

Відбулася розширена апаратна нарада

Відбулася розширена апаратна нарада

Сьогодні     відбулася чергова розширена апаратна нарада,  яка дала можливість ефективно  та конструктивно обговорити комплекс актуальних  питань . Основним акцентом стало обговорення  стану підготовки до опалювального сезону   усіх комунальних закладів та установ.  Далі згідно порядку денного проаналізовано стан захворюваності на COVID-19 та   вакцинації мешканців громади.   Також селищний голова заслухав звіти про роботу   за минулий тиждень та була спланована робота   усіх відділів та старостатів  надалі.

17:12 04.10.2021

З глибокою повагою

З глибокою повагою

      Сьогодні у Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана   заступник селищного голови Юлія Повар, провідний спеціаліст  відділу з питань соціальної політики Людмила Кузнєцова та староста  сіл  Черче та Залуччя Анатолій Марцінишин відвідали Черчецький будинок-інтернат для людей похилого віку та інвалідів. Вони поспілкувалися з персоналом та мешканцями закладу, передали засоби гігієни, одяг, фрукти. Побажали їм міцного здоров'я та довголіття.

15:28 01.10.2021

Свято  вчителя у Школі мистецтв

Свято вчителя у Школі мистецтв

Відзначали День працівників освіти і в Чемеровецькій школі мистецтв, адже відшукувати серед учнівської молоді таланти, прививати дітям любов до мистецтва і зрештою фахово готувати майбутніх художників, музикантів та акторів це не лише покликання, а й клопітка і  відповідальна педагогічна праця. Вітали педагогів селищний голова Олександр Собань, перший заступник голови Юрій Войтов та начальник відділу культури та туризму Світлана Ромах.

15:14 01.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь