A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Знай права, виконуй обов’язки

Знай права, виконуй обов’язки

Сьогодні спеціалістами служби у справах дітей спільно з поліцейським офіцером громади Богданом Петельком проведено профілактичний захід на тему: «Знай права, виконуй обов’язки» для 7-8 класників Юрковецької гімназії  з метою запобігання негативним проявам.

16:42 05.10.2021

Вкотре про коронавірус

Вкотре про коронавірус

Чемеровецьке відділення Кам"янець-Подільського районного відділу ДУ “Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України”  повідомляє:                                         

14:41 05.10.2021

Заготівля дров для одиноких громадян села Біла

Заготівля дров для одиноких громадян села Біла

Сьогодні в громаді активно проводяться заходи по підготовці до опалювального сезону. З метою забезпечення підопічних паливними дровами  комунальний  працівник   села Біла здійснює  зрізання аварійних та сухостійних дерев, які ростуть поблизу їх помешкань.

14:38 05.10.2021

Впорядкування пам’ятного знака в селі Почапинці

Впорядкування пам’ятного знака в селі Почапинці

За ініціативи старости села Почапинці Віталія Загороднього проводиться облицювання пам’ятного знаку загиблим воїнам односельчанам. Матеріали придбані  в рахунок угоди про соцпартнерство   ТОВ «Агрохолдинг 2012»,  фінансування робіт здійснюється ПП «АВС-АГРО».

14:37 05.10.2021

Вакцинація  триває

Вакцинація триває

Вакцинація - найефективніший спосіб захисту від інфекційних захворювань. Сьогодні  мобільна   бригада працівників  КП «Чемеровецький центр первинної медико-санітарної допомоги» працювала у Вишнівчицькому старостаті.  Протягом дня вакцинувалися проти COVID-19   мешканці старостату здебільшого пенсійного віку. Першу дозу отримали 43 громадян, повторно вакцинувалися 46.  

17:16 04.10.2021

Відбулася розширена апаратна нарада

Відбулася розширена апаратна нарада

Сьогодні     відбулася чергова розширена апаратна нарада,  яка дала можливість ефективно  та конструктивно обговорити комплекс актуальних  питань . Основним акцентом стало обговорення  стану підготовки до опалювального сезону   усіх комунальних закладів та установ.  Далі згідно порядку денного проаналізовано стан захворюваності на COVID-19 та   вакцинації мешканців громади.   Також селищний голова заслухав звіти про роботу   за минулий тиждень та була спланована робота   усіх відділів та старостатів  надалі.

17:12 04.10.2021

З глибокою повагою

З глибокою повагою

      Сьогодні у Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана   заступник селищного голови Юлія Повар, провідний спеціаліст  відділу з питань соціальної політики Людмила Кузнєцова та староста  сіл  Черче та Залуччя Анатолій Марцінишин відвідали Черчецький будинок-інтернат для людей похилого віку та інвалідів. Вони поспілкувалися з персоналом та мешканцями закладу, передали засоби гігієни, одяг, фрукти. Побажали їм міцного здоров'я та довголіття.

15:28 01.10.2021

Свято  вчителя у Школі мистецтв

Свято вчителя у Школі мистецтв

Відзначали День працівників освіти і в Чемеровецькій школі мистецтв, адже відшукувати серед учнівської молоді таланти, прививати дітям любов до мистецтва і зрештою фахово готувати майбутніх художників, музикантів та акторів це не лише покликання, а й клопітка і  відповідальна педагогічна праця. Вітали педагогів селищний голова Олександр Собань, перший заступник голови Юрій Войтов та начальник відділу культури та туризму Світлана Ромах.

15:14 01.10.2021

Святковий Перформанс щасливої вчительської долі

Святковий Перформанс щасливої вчительської долі

Сьогодні в урочистій атмосфері в ході Парфомансу щасливої вчительської долі освітян з професійним святом вітали селищний голова  Олександр Собань, його перший заступник Юрій Войтов, заступник Юлія Повар та начальник відділу освіти, молоді та спорту Ірина Качуріна. Впродовж усієї зустрічі  керівники закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти  отримували несподівані та приємні сюрпризи, цінні подарунки, пригадали найбільш яскраві і значущі події в освіті за 30 років Незалежності нашої держави. Кращі працівники та колективи були відзначенні Грамотати та Подяками Чемеровецької селищної ради, Кам'янець-Подільської районної ради та районної державної адміністрації.

14:00 01.10.2021

Облаштовано криницю у селі Вікторівка

Облаштовано криницю у селі Вікторівка

За  кошти селищної ради придбано нове цямбриння для відновлення криниці по вулиці Мічуріна у селі Вікторівка .  Роботи по встановленню виконувалися комунальними працівниками та небайдужими мешканцями.

13:39 01.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь