A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Увага! Всеукраїнський конкурс малюнків та фотографій «Що для мене Україна?»

Увага! Всеукраїнський конкурс малюнків та фотографій «Що для мене Україна?»

З метою культурно-освітнього розвитку, формування у дітей і підлітків національної ідентичності, патріотичного виховання; соціальної підтримки талановитої молоді, сприяння їх самореалізації та творчому розвитку, активного залучення творчої молоді до соціально-вагомої діяльності, Благодійний фонд «Об’єднання світових культур» (https://www.facebook.com/uwcfoundation), Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення (https://www.facebook.com/UkrainianCoordinationCenter), Українська молодіжна правнича асамблея, Українська асоціація підтримки творчої молоді проводять Всеукраїнський конкурс малюнків та фотографій «Що для мене Україна?», приурочений до 30-ї річниці Незалежності України.

16:45 29.07.2021

Інститут підготовки кадрів державної служби зайнятості України запрошує на навчання

Інститут підготовки кадрів державної служби зайнятості України запрошує на навчання

Інститут підготовки кадрів державної служби зайнятості України (далі – ІПК ДСЗУ) оголошує прийом на навчання за освітніми ступенями „Бакалавр” та „Магістр” (денна і заочна форми навчання) за кошти фізичних або юридичних осіб (за контрактом). Набір студентів на навчання здійснюється за спеціальностями: „Економіка”, „Психологія”, „Менеджмент”, „Публічне управління та адміністрування”.

16:41 29.07.2021

Заходи благоустрою в селі Степанівка

Заходи благоустрою в селі Степанівка

Сьогодні комунальна техніка КП «Комунсервіс» працювала на територіях , де утворились великі смітники. Грейдером провели підгортання сміття, розгорнули та вирівняли площу за селом.

16:39 29.07.2021

В селі Сокиринці завершено будівництво водогону

В селі Сокиринці завершено будівництво водогону

Днями працівники комунального підприємства «Комунсервіс» та жителі села   провели останні роботи щодо налагодження роботи водопроводу. Збудована вітка забезпечить водопостачання мешканців вулиці Поповича.

16:39 29.07.2021

Олександр Собань отримав Грамоту від Митрополита Київського та всієї України Епіфанія

Олександр Собань отримав Грамоту від Митрополита Київського та всієї України Епіфанія

Сьогодні, 28 липня у День Хрещення Київської Русі-України,  селищному голові Олександру Собаню вручено Благословенну грамоту „За заслуги перед Помісною Українською Православною Церквою та побожним народом”. Духовенство висловлює подяку очільнику громади  за підтримку церкви. У свою чергу Олександр Володимирович подякував священнослужителям, котрі оцінили його скромний внесок в розбудову церкви, і запевнив, що робитиме й надалі все від нього залежне.  

16:48 28.07.2021

Триває поточний ремонт доріг в Залуччі та Черчі

Триває поточний ремонт доріг в Залуччі та Черчі

Вчора  грейдер комунального підприємства «Комунсервіс» працював на дорогах сіл Залучанського старостату. Вулицями населених пунктів проведено  вирівнювання дорожнього полотна, розгорнуто завезений раніше щебінь. Також прогрейдеровано  польові дороги між сусідніми селами.

16:47 28.07.2021

У  селах Зарічанського старостату  тривають заходи вуличного освітлення

У селах Зарічанського старостату тривають заходи вуличного освітлення

Відповідно до плану проведення робіт з освітлення майстри комунального підприємства  монтували  лінію в обох селах старостату. В селі Драганівка  по вулиці та провулку Центральних. В селі Зарічанка встановлювали ліхтарі по вулицях Вишнева, Південна та провулку Кам’янецькому.

16:45 28.07.2021

Держпродспоживслужба району повідомляє!

Держпродспоживслужба району повідомляє!

Відповідно до листа Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів   № 11.1.5-26/ 16897 від 15 липня 2021 року щодо повідомлення через систему швидкого оповіщення (RASFF) від 27 травня 2021 року № 2021.3525-fup3 стосовно виявлення погіршення органолептичних показників їжі при контакті з пластиковими чашками SINSAY, що експортувались з Китаю  (виробник: LILING KALRING  HOUSEHOLD CERAMICS CO., SUN JIA WAN LILING HUNAN) через Польщу ( відправник: LPP SA, Pruszcz Gdanski) до України,   № 11.1.5-/42    від         20    липня   2021 року № 2021.3681-fup  10 стосовно виявлення 2-хлоретанолу в камеді рожкового дерева (Е 410), яка використана в складі спецій, що експортувались з Польщі ( виробник 6 F.P.H.KRIST Kadzielawa, Gorbunkov Sp.z o.o., Dabrowa Tarnowska) до України ( отримувач : ТОВ « Смаки Полісся», вул.Героїв Майдану, 3, м.Новгород-Волинський, Житомирська обл., 11700) та    № 11.1.5-/46    від    20    липня   2021 року № 2021.3830   стосовно виявлення несанкціонованої речовини етиленоксид в добавці-стабілізаторі, що використовувалась у морозиві, яке експортувалось з Румунії ( відправник : SC Macromex SRL, Campia – Turzii) до України ( отримувач : ТОВ « Метро Кеш Енд Кері Україна», пр.Петра Григоренка, 43, м.Київ, 02140).

14:17 28.07.2021

Кидай курити!

Кидай курити!

Курці, у т.ч. кальянів, мають вищий ризик інфікуватися COVID-19 і вищий ризик ускладнень та смерті при інфікуванні COVID-19.

14:15 28.07.2021

Участь у засіданні колегії Хмельницької облдержадміністрації

Участь у засіданні колегії Хмельницької облдержадміністрації

Сьогодні селищний голова Олександр Собань взяв участь у засіданні колегії Хмельницької облдержадміністрації, яка проходила у режимі відео-конференції. Провів засідання перший заступник голови ОДА Сергій Тюрін. Також до участі у колегії долучилися перший заступник голови обласної ради Володимир Гончарук, заступники голови адміністрації, керівники структурних підрозділів ОДА, голови РДА, міські голови, голови громад області та представники територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади. В ході  засідання колегії  директор Департаменту економічного розвитку ОДА Олена Бохонська проінформувала про підсумки соціально-економічного розвитку області за перше півріччя 2021 року, про екологічний стан поверхневих водних об’єктів Хмельницької області доповіла директор Департаменту природних ресурсів та екології ОДА Ганна Богданович.

16:14 27.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь