A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги отримувачів житлових субсидій

До уваги отримувачів житлових субсидій

Органи соціального захисту населення наприкінці червня отримали інформацію від Міністерства фінансів за результатами проведеної верифікації даних щодо одержувачів житлових субсидій на відповідність новим умовам її одержання.

13:31 07.07.2021

Пожежна безпека в період  збору урожаю - 2021

Пожежна безпека в період збору урожаю - 2021

У зв’язку з початком жнивної пори загострюється ймовірність виникнення пожеж на полях та в садибах громадян. Причиною, найчастіше, є нехтування правилами протипожежної безпеки при збиранні, переробці та зберіганні урожаю, недостатній або відсутній інструктаж з боку спеціалістів з техніки безпеки та послаблення керівниками нагляду за дотриманням правил безпеки в період виконання робіт. Тому, щорічно на території України проводиться посилення заходів державного нагляду (контролю) за дотриманням вимог пожежної безпеки.

11:17 07.07.2021

Проведено заміну вікон Шидловецького поштового відділення

Проведено заміну вікон Шидловецького поштового відділення

Сьогодні  з метою створення комфортних умов для працівників та відвідувачів  встановлено металопластикові вікна у  поштовому відділенні.  Придбання здійснено  в рахунок угоди про соціальне партнерство приватним підприємством «Україна-Агро-2С». 

16:54 06.07.2021

Надзвичайники перевіряють заклади освіти на пожежну та техногенну безпеку

Надзвичайники перевіряють заклади освіти на пожежну та техногенну безпеку

До початку нового навчального року ще більше як півтора місяці, а підготовчі роботи уже тривають. Фахівці Служби порятунку здійснюють комплекс організаційних та практичних заходів, спрямованих на забезпечення та приведення у належний протипожежний стан навчальних закладів селищної ради. Перевірку проводить головний фахівець відділу організації пожежно-профілактичної роботи  та цивільного захисту Кам’янець-Подільського районного управління Головного управління ДСНСУ у Хмельницькій області Віктор Чорний. Перевіряючий приділяє особливу увагу утриманню в належному протипожежному стані шляхів евакуації, наявності достатньої кількості первинних засобів пожежогасіння, а також стану електрогосподарства. Крім цього, перевіряє технічний стан систем внутрішнього та зовнішнього протипожежного водопостачання. Також  фахівець Управління проводить з працівниками освітніх закладів   інструктажі з основних правил пожежної безпеки та порядку дій на випадок виникнення надзвичайних подій.

16:44 06.07.2021

Ремонт  доріг  на території Вишнівчицького старостату

Ремонт доріг на території Вишнівчицького старостату

Черговим свідченням  співпраці керівництва селищної ради  з інвесторами, які орендують сільськогосподарські угіддя, стане поточний ремонт доріг  у Вишнівчицькому старостаті.  Для забезпечення покращення їх стану компанією «Контінентал Фармерз Груп» у рахунок угоди про соціальне партнерство закуплено 250 тонн білого щебеню. Сьогодні технікою товариства «АгроХолдинг 2012» проводиться розвезення щебеню вулицями сіл. Координує роботу техніки староста Олександр Зьорко.

16:43 06.07.2021

Уряд запустив «гарячу лінію» з попередження домашнього насильства

Уряд запустив «гарячу лінію» з попередження домашнього насильства

В Україні за телефонним номером 1547 цілодобово та безкоштовно діє Гаряча лінія з протидії торгівлі людьми, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та насильству стосовно дітей.

14:13 06.07.2021

Окремі вулиці та провулки буде перейменовано

Окремі вулиці та провулки буде перейменовано

Забезпечуючи виконання вимог законів України про декомунізацію, беручи до уваги листи обласної та районної державної адміністрації, а також численні звернення громадян, селищною радою розпочато  черговий етап перейменування вулиць у населених пунктах громади. Зміна назви буде проводитися тим вулицям, які сьогодні найменовані на честь осіб, які обіймали керівні посади в комуністичній партії, вищих органах влади та управліннях СРСР тощо, до прикладу, Фрунзе, Лазо, Кірова, Котовського, Жуковського, Островського, Пархоменка, Примакова, Терешкової та ін.

16:46 05.07.2021

Благоустрій території біля  місцевої водойми в селі Бережанка

Благоустрій території біля місцевої водойми в селі Бережанка

Роботи тривали протягом минулого тижня. Ліквідовано стихійне сміттєзвалище та проведено укріплення греблі. Для виконання усіх необхідних заходів керівники приватного підприємства  "Україна АГРО-2С" Олег Скринчук та Володимир Присяжний надали техніку.

16:35 05.07.2021

Проводяться ремонти у школах селищної ради

Проводяться ремонти у школах селищної ради

Завершився навчальний 2020-2021 рік, учні  відпочивають на канікулах, а тим часом в школах та дитячих садочках розпочинається «гаряча» пора ремонтів. Відповідно до визначеної потреби відділом освіти, молоді та спорту закуплено фарбу на суму понад 150 тис.грн. Керівники закладів освіти уже отримують замовленні матеріали.

16:31 05.07.2021

У Чемерівцях триває заміна даху гуртожитку

У Чемерівцях триває заміна даху гуртожитку

Бригада покрівельників дням розпочала проведення робіт з перекриття даху гуртожитку  по вулиці Героїв Майдану,6. Реалізація проєкту відбувається за  традиційним принципом -  селищна рада  оплатила вартість  матеріалу,  мешканці гуртожитку  фінансують вартість робіт.

16:13 05.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь