A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Тринадцять дітей з  сіл громади направлено на відпочинок та оздоровлення

Тринадцять дітей з сіл громади направлено на відпочинок та оздоровлення

Сьогодні п’ятеро дітей пільгових категорій попрямували до закладу оздоровлення та відпочинку «Еко Ленд» ТзОВ санаторій «Лісова пісня»,  що в  селі Привороття Друге  Кам'янець-Подільського  району. Днем раніше восьмеро дітей працівники відділу з питань соціальної політики супроводжували до   міста  Хмельницький, звідки вони  направилися в  дитячий заклад «АІСТ» ТОВ Пансіонат з лікуванням «АІФА» ( Одеська область, Кілійський район, с. Приморське).

16:46 11.08.2021

Бюджетна дотація за утримання корів у фермерському господарстві

Бюджетна дотація за утримання корів у фермерському господарстві

Нагадуємо, що відповідно п.10 Постанови Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2018 року № 106 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання фінансової підтримки розвитку фермерських господарств» (зі змінами) спеціальна бюджетна дотація за утримання корів усіх напрямів продуктивності надається на безповоротній основі одержувачам, у власності яких перебуває від п’яти корів, ідентифікованих та зареєстрованих відповідно до законодавства, за кожну наявну станом на 1 липня поточного року корову в розмірі 5 000 гривень, але не більше 250 000 гривень.

16:32 11.08.2021

Безпека дітей під час літніх канікул

Безпека дітей під час літніх канікул

Сьогодні завідувачка сектору «Служба у справах дітей» відділу з питань соціальної політики Валентина Семенишена спільно з поліцейським офіцером громади Богданом Петельком та інспектором сектору ювенальної превенції Кам’янець-Подільського районного управління поліції Діаною Свято здійснили рейд - перевірку в селі Андріївка. Представники   установ провели перевірку умов проживання та виховання дітей у родинах, які опинились в складних життєвих обставинах.

17:05 10.08.2021

Проводиться аналіз готовності до нового-навчального року

Проводиться аналіз готовності до нового-навчального року

Сьогодні  розпочато обстеження освітніх закладів  селищної ради   щодо визначення стану готовності до нового навчального року. Комісія, до складу якої увійшли працівники  відділу освіти, молоді та спорту, відділу з питань житлово-комунального господарства, інфраструктури, містобудування та матеріально-технічного забезпечення, а також за погодженням - працівники управління Держпродспоживслужби, Чемеровецького районного сектору Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій  у Хмельницькій області побували у школах та дитячих садочках    п’яти старостатів – Чорнянського, Більського, Залучанського, Степанівського та Вишнівчицького. Члени комісії  відзначити високий рівень підготовки шкіл та садочків, в них проведено гарний поточний ремонт, на який залучалися як кошти селищного бюджету, так і спонсорів. Попри проведену масштабну роботу педколективи мають відреагувати на окремі зауваження, які надійшли від перевіряючих та допрацювати з зазначених питань до початку навчального року.

17:04 10.08.2021

В селі Шидлівці розпочали встановлення огорожі біля школи

В селі Шидлівці розпочали встановлення огорожі біля школи

Сьогодні комунальні робітники, які працюють в селах старостату, та зварювальник КП Комунсервіс» розпочали роботи зі встановлення огорожі біля Шидловецької загальноосвітньої школи. Матеріал для  паркану протяжністю 80 метрів закупили партнертнери селищної ради - керівники Західного кластеру ТОВ «Енселко - Агро». До початку нового навчального року огорожу буде встановлено.

17:03 10.08.2021

Надано допомогу багатодітній родині

Надано допомогу багатодітній родині

Внаслідок стихії, яка вирувала минулого тижня в селі Зарічанка, зазнав пошкоджень будинок багатодітної сім'ї, де виховується 5 дітей.  Сьогодні за дорученням селищного голови Олександра Собаня родина отримала допомогу. Для відновлення покрівлі  будинку надано 40 листів шиферу.  

16:44 10.08.2021

Обговорили порядок створення та влаштування дитини в сім’ю патронатного вихователя

Обговорили порядок створення та влаштування дитини в сім’ю патронатного вихователя

Днями Служба у справах дітей Хмельницької облдержадміністрації організувала  онлайн-нараду для колег з районних адміністрацій та територіальних громад на тему: «Порядок створення та влаштування дитини в сім’ю патронатного вихователя». Завідувачка сектору «Служба у справах дітей» відділу з питань соціальної політики Валентина Семенишена також   взяла участь в заході.  В ході наради розглянуто питання, що таке патронатний вихователь та його обов’язки, оплати послуг із здійснення патронату над дитиною. Також учасники конференції отримали роз’яснення? хто може бути влаштований в патронатну сім’ю.

17:04 09.08.2021

Оновлено склад депутатського корпусу селищної ради

Оновлено склад депутатського корпусу селищної ради

На пленарному засіданні десятої сесії селищної ради депутати одноголосно  підтримали рішення про заміщення депутата Чемеровецької селищної ради VІІІ скликання. Відповідно до  особистої заяви та рішення ТВК  припинено  повноваження депутата Чемеровецької селищної ради VІІІ скликання Артема Пастуха та  зараховано до складу депутатського корпусу Чемеровецької селищної ради VІІІ скликання Дениса Гордія, який є наступним за черговістю кандидатом в депутати у виборчому списку Хмельницької обласної організації політичної партії «Слуга народу». В ході   пленарного засідання Денис Анатолійович  склав Присягу, отримав нагрудний знак та посвідчення депутата.

17:03 09.08.2021

Ліквідовуємо наслідки буревію разом

Ліквідовуємо наслідки буревію разом

Сильний проливний дощ та штормовий вітер, що вирували  5 серпня на території  Чемеровецької громади завдали чимало шкоди.  Внаслідок стихії повалені дерева, опори зовнішнього освітлення, зафіксовані десятки обривів і пошкоджень повітряних кабельних ліній. За вихідні відновлено електропостачання практично в усіх населених пунктах. Сьогодні вранці ще досі  без електрики залишалися лише населені пункти в Слобідко – Смотрицькому, Чорнянському, Більському та Зарічанському старостатах. До відновлення електропостачання залучено усіх працівників РЕМ, а також  бригади сусідніх громад.

17:02 09.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь