A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулося засідання  виконкому

Відбулося засідання виконкому

Селищний голова Олександр Собань розпочав засідання  хвилиною мовчання на знак  вшанування пам’яті молодих борців за волю, полеглих біля залізничної станції Крути, 103-тю річницю цієї пам»ятної події Україна відзначає сьогодні.  До порядку денного було включено 72 питання, які розглянуто за участі повного складу виконавчого комітету. На розгляд членів виконкому начальник відділу   фінансів Оксана Уланівська   запропонувала проєкт рішення про виконання селищного бюджету -2020. Керівники відділів прозвітували про хід виконання цільових та комплексних програм відповідно до своїх профільних напрямів. В ході засідання члени виконавчого комітету затвердили Положення про порядок надання та тарифи на платні послуги  комунальним некомерційним підприємством «Чемеровецька багатопрофільна лікарня» Чемеровецької селищної ради. Т.в.о. начальника відділу поліцейської діяльності №1 Кам’янець-Подільського районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області Ігор Кшемінський виніс на розгляд виконкому проєкт  Програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на території Чемеровецької селищної   територіальної громади на 2021-2022 роки.  Виконавчим комітетом  затверджено склад комісії з питань надання соціальних послуг окремим категоріям громадян, які  мають дітей, або сукупний дохід яких перевищує законодавчо встановлений мінімум безкоштовного обслуговування, та які нездатні до самообслуговування та комісії щодо дотримання норм санітарного та ветеринарного законодавства на території населених пунктів громади. В ході засідання врегульовано питання присвоєння адрес житлових та нежитлових будівель в селах Свіршківці, Сокиринці, Бережанка, Залуччя, погоджено заяви на видачу дублікатів свідоцтв жителям сіл Залісся, Почапинці та Юрківці.

17:16 29.01.2021

Перейняли досвід Кам’янець-Подільського міського ЦНАПу

Перейняли досвід Кам’янець-Подільського міського ЦНАПу

Днями працівники відділу «Центр надання адміністративних послуг» Чемеровецької селищної ради з робочим візитом побували в  ЦНАПі Кам’янець-Подільської міської ради. В ході робочої зустрічі спілкувалися з працівниками державної архітектурної будівельної інспекції м. Кам’янець-Подільський щодо порядку надання адміністративних послуг у сфері архітектури, містобудування та будівництва. За результатом зустрічі налагоджено співпрацю в частині надання адміністративних послуг в сфері регулювання містобудівної діяльності.

17:15 29.01.2021

Центральна бібліотека отримала нові книги

Центральна бібліотека отримала нові книги

Днями Чемеровецька центральна бібліотека для дітей отримала поповнення книжкового фонду. Книги надійшли вд Українського інституту книги за "Програмою поповнення бібліотечних фондів". Загалом надійшло 827 примірників україномовних книг різної тематики, на різні смаки та уподобання. В книжковому фонді їх можна буде знайти за спеціальним логотипом Українського інституту книги.

17:10 29.01.2021

Провели засідання комісії з питань захисту прав дитини

Провели засідання комісії з питань захисту прав дитини

Заступник селищного голови Юлія Повар провела  засідання комісії з питань захисту прав дитини.   Основним завданням комісії є сприяння забезпеченню реалізації прав дитини на життя, охорону здоров'я, освіту, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток.

17:00 28.01.2021

Заходи благоустрою в селі Чорна

Заходи благоустрою в селі Чорна

Сьогодні працівники комунального підприємства проводили омолодження дерев  по вулиці Тараса Римара.  Для проведення висотних робіт залучили комунальну автовишку.  Староста села Сергій Добер ініціював проведення такого заходу, оскільки дерева вже несли загрозу для житлових будинків. Зрізану деревину використають на паливний матеріал.

17:00 28.01.2021

Встановили новий насос на свердловині в селі Біла

Встановили новий насос на свердловині в селі Біла

Сьогодні працівники комунального підприємства «Комунсервіс» та товариства «Оболонь Агро» працювали біля свердловини.  Майстри проводили заміну водяного насосу, який вийшов з ладу. Обладнання для села придбано в рахунок угоди про соціальне партнерство між селищною радою та товариством «Оболонь Агро».

16:57 28.01.2021

Провели поточний ремонт під’їзної дороги до села Біла

Провели поточний ремонт під’їзної дороги до села Біла

Вказаний відрізок дороги критично потребував ремонту, рух великовагових автомобілів та дощі призвели до значних руйнувань дорожнього полотна. Завдяки партнерським стосункам  селищного голови Олександра Собаня з інвесторами питання поточного ремонту вдалось вирішити. Сьогодні  керівник товариства  «Оболонь Агро» Михайло Драпатий надав техніку для вивозу 80 тонн щебеню з території Чемеровецького райавтодору. Щебінь розгорнули технікою комунального підприємства «Комунсервіс». 

16:56 28.01.2021

Триває прийом заявок на Національний конкурс “Благодійна Україна-2020?

Триває прийом заявок на Національний конкурс “Благодійна Україна-2020?

Асоціація благодійників України оголошує активну фазу Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2020» (проходить щорічно). Проведення конкурсу – це можливість усім дотичним до волонтерства та благодійності фахівцям/чиням і волонтерам/кам знайти для себе приклади, методи і технології, які надихнуть їх на нові проекти та програми, допоможуть вибрати найбільш прийнятні концепції і підходи. Організаторам важливе публічне визнання досягнень та заохочення до подальших напрацювань у напрямі підвищення стандартів якості благодійної роботи в Україні.

15:21 28.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь