Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

«10 – хвилин дитинства – 10 хвилин юності»

«10 – хвилин дитинства – 10 хвилин юності»

«Щоразу з метою заохочення учнів початкової школи до читання книг працівники Центральної бібліотеки для дітей організовують для них цікаві та тематичні  заходи. Сьогодні бібліотека провела ген формації: «10 – хвилин дитинства – 10 хвилин юності» та запросила учнів на горня запашного чаю. За чаюванням згадалисвої щасливі події, позитивні емоції,  спілкування з друзями. Також говорили про плани на майбутнє і  для того сформували велике «дерево мрій» .

17:04 05.02.2019

Автовишка комунального підприємства працювала в селі Біла

Автовишка комунального підприємства працювала в селі Біла

Сьогодні, використовуючи автовишку комунального підприємства «Комунсервіс», проведено заміну  шиферу на покрівлі приміщення, де працює Більський старост та знаходиться сільський музей. Проблему виявлено з початком танення снігу. З метою недопущення збільшення масштабу пошкоджень та руйнування будинку її було локалізовано та вирішено відразу.

17:03 05.02.2019

Напрацювали план реалізації основних завдань та заходів

Напрацювали план реалізації основних завдань та заходів

Сьогодні в залі засідань селищної ради  відбулась нарада  з керівниками  дошкільних навчальних закладів. Начальник  відділу освіти, молоді та спорту Ірина Качуріна проаналізувала  використання  коштів  за  2018 рік та ознайомила завідувачок  з  бюджетом   дитячих садочків  на  2019 рік.  Детально розглянули питання забезпечення паливним матеріалами для завершення поточного опалювального сезону та  використання енергоносіїв  у 2019 році. Провідний спеціаліст відділу Оксана Шутяк ознайомила керівників ДНЗ зі  змінами до нормативно – правової бази та вимогами організації діловодства відповідно до прийнятої Інструкції з діловодства в закладах загальної середньої та дошкільної освіти, обговорили зауваження до поточної звітності. Для уточнення усіх питань санітарного законодавства щодо  організації заходів гігієни та безпечного харчування для дітей, на нараду були запрошені представники управління   Держпродспоживслужби у Чемеровецькому районі   Тетяна Масловська  та Василь Поплавський. 

17:01 05.02.2019

Інформаційний майданчик для учасників проекту ПУЛЬС

Інформаційний майданчик для учасників проекту ПУЛЬС

Чемеровецька центральна бібліотека продовжує у 2019 році співпрацю з Проектом розробки  на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який організовується в рамках Проекту USAID. Підтвердженням того, стала участь директора Центральної бібліотеки селищної ради Марії Кульпінської  у практикумі "Підтримка просування реформи місцевого самоврядування через інформаційні майданчики у Хмельницький області" . Сьогодні учасники Проекту мали зустріч з представниками засобів масової інформації міста Хмельницький та обговорили актуальні теми співпраці та перешкод у діяльності громадських організацій.

17:08 04.02.2019

В центрі села Почапинці розпочато роботи благоустрою

В центрі села Почапинці розпочато роботи благоустрою

Сьогодні автовишка комунального підприємства «Комунсервіс» працювала в селі Почапинці. Завдяки використанню висотної техніки провели розчищення від сухого гілля дерева, яке росте на території сільського  парку.

17:06 04.02.2019

На сторінках загальнонаціонального видання

На сторінках загальнонаціонального видання

Щороку в рамках реалізації загальнонаціонального проекту «Місцеве самоврядування. Народні обранці», за підтримки Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, обласних, районних, міських рад, Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Українська асоціація районних та обласних рад», Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України», Всеукраїнського асоціації сільських та селищних рад, з друку виходить однойменна довідково-біографічна книга. На її сторінках   розміщується інформація про діяльність кращих представників місцевого самоврядування, зусиллями яких забезпечується розвиток і процвітання територіальних громад, благополуччя їхніх жителів. У новому виданні про кращий досвід місцевого управління  усіх регіонів України з-поміж інших розміщено публікацію про особистий внесок Олександра Собаня та досягнення Чемеровецької селищної ради за два роки діяльності.

17:05 04.02.2019

«За вірність народу України»

«За вірність народу України»

В знак  визнання високого професіоналізму та активноїжиттєвої позиції  днями Чемеровецький селищний голова отримав чергову державну нагороду. За вагомий особистий внесок у становлення, розбудову, процвітання УкраїниОлександра Собаня нагороджено  орденом «За вірність народу України»  та відзначено  Почесною Грамотою за підписом першого Президента України Леоніда Кравчука.

16:58 04.02.2019

Заготовили палива до кінця сезону

Заготовили палива до кінця сезону

Село Кормильча стало черговим населеним пунктом, де об’єднано працюють кілька установ в одній будівлі. Даний захід вжито для забезпечення належних умов праці та належного температурного режиму, що також дозволить економити бюджетні кошти на оплату за енергоносії та раціонально використовувати паливний матеріал. У будівлі  колишньої школи наразі розміщено дитячий садочок, кабінети в яких розмістились працівники Кормильчанського старостату та культури. Приміщення опалюється твердопаливним котлом. Днями там до заготівлі  дров долучились і працівники установ, і батьки вихованців ДНЗ «Сонечко», які спільними зусиллями порізали та поскладувала паливний матеріал у місце зберігання.

16:20 01.02.2019

Провели засідання  виконкому

Провели засідання виконкому

Сьогодні,  в лекційній залі Центру культури, дозвілля та мистецтв  відбулось засідання виконкому. До порядку денного включили 49 питань, які розглядали 22 члени виконавчого комітету.

15:40 01.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь