Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Працювала комісія  по наданню матеріальної допомоги

Працювала комісія по наданню матеріальної допомоги

Сьогодні в залі засідань селищної ради відбулось засідання комісії по наданню одноразової матеріальної допомоги  окремим категоріям громадян. З початку року по допомогу на лікування звернулись 23 мешканці населених пунктів об’єднаної територіальної громади. За результатом  детальногоаналізу членами комісії кожної справи напрацьовано пропозиції для формування проекту розпорядження селищного голови щодо виплати визначеного розміру допомоги.

16:04 28.01.2019

Цими вихідними в Кугаївцях

Цими вихідними в Кугаївцях

У суботу, незважаючи на вихідний день,  в селі Кугаївці вирішувались заплановані господарські питання. Користуючись нагодою, що вихованці дитячого садочка в той день його не відвідували, для покращення теплової віддачі твердопаливного котла,  проведено очищення димоходу від кіптяви. У зв'язку з великими снігопадами очищено дороги по усіх вулицях села від снігу. Техніку вирішили використовувати раціонально - на причіп до трактора з відвалом відразу збирали сміття з домогосподарств. До вирішення усіх проблемних питань на  селі  долучились працівники та техніка приватного підприємства «АВС - Агро».

15:36 28.01.2019

Проходить атестація працівників клубних і бібліотечних установ

Проходить атестація працівників клубних і бібліотечних установ

Протягом поточного тижня відділом культури та туризму заплановано проведення атестації працівників закладів культури селищної ради. Відповідно до Положення та правил атестація визначених категорій працівників  проходить кожні три роки. Сьогодні під головуванням заступника селищного голови Юлії Повар відбувся перший день засідання атестаційної комісії, на якому заслухано 9 осіб. Загалом відповідно до плану – графіку відділу до кінця тижня заплановано провести атестацію ще  38 працівників  клубних та бібліотечних установ.

15:07 28.01.2019

Серце кожного зігріте колядою

Серце кожного зігріте колядою

Сьогодні в Чемеровецькому центрі культури, дозвілля та мистецтв на завершення новорічних та різдвяних свят відбулося благодійне свято коляди «Серце кожного зігріте колядою».  Цього року програма заходу була не за традиційним щорічним  конкурсним  форматом заходу, а мала за мету стати благодійним концертом для збору коштів для хворої дитини з селища Чемерівці. Ініціатором благодійного концерту став настоятель Української греко-католицької церви отець Василь. На його запрошення в Чемерівці зі святковою різдвяною програмою завітали семінаристи Тернопільської вищої духовної семінарії імені Патріарха Йосипа Сліпого. Також, до всезагальної Коляди долучились 13 творчих колективів населених пунктів об’єднаної територіальної громади.

22:59 25.01.2019

Проведено освітлення ще однієї вулиці в селі Свіршківці

Проведено освітлення ще однієї вулиці в селі Свіршківці

Чемеровецька селищна рада продовжує реалізовувати заходи забезпечення вуличного освітлення в населених пунктах селищної ради. Днями працівники КП «Комунсервіс» працювали в селі Свіршківці. Залучивши автовишку комунального підприємства проведено освітлення по вулиці Лесі Українки, наразі здійснено заміну 4-х ліхтарів та встановлено 6 нових. Загалом  підключено майже 400 метрів лінії вуличних електромереж.

15:47 25.01.2019

Чемеровеччина Incognino: за лаштунками легенд та таємниць

Чемеровеччина Incognino: за лаштунками легенд та таємниць

З метою посилення інтересу юного покоління до історії та творчості рідного краю, працівники Центральної дитячої бібліотеки для дітей провели для учнів 4-х класів  блікфанг «Чемеровеччина Incognino: за лаштунками легенд та таємниць».  Учасники заходу з задоволенням познайомились із туристичними перлинами населених пунктів об’єднаної громади, послухали розповіді про незамерзаюче озеро Вікнина, Дмитріївську церкву XVII століття, історію руїн Збризького замку для багатьох користувачів стали справжнім відкриттям. Також із задоволенням прослухали про мистецький доробок Івана Цимбалюка та його найкращу роботу - церкву з дерева, пройшлися літературними стежкамимісцевого поета Віктора Гончарука.

15:46 25.01.2019

Дискусійні платформи Всеукраїнської  науково-практичної конференції

Дискусійні платформи Всеукраїнської науково-практичної конференції

24 січня 2019 року на базі Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти проведено три дискусійні платформи з актуальних питань теоретико-методологічного осмислення духовного розвитку особистості та науково-методичного обґрунтування доцільної послідовності виховних впливів духовних цінностей на зростаючу особистість в умовах реформи освіти та трансформації суспільства в Україні. Підписано також відповідний меморандум про співпрацю та партнерство між учасниками конференції та Інститутом модернізації змісту освіти МОН України, Інститутом проблем виховання НАПН України. Педагогів Чемеровеччини на Конференції представляли  заступник директора з виховної роботи Чемеровецького НВК №2 Лілія Лис і методист методичного кабінету відділу освіти Чемеровецької селищної ради Тетяна Антецька.

15:40 25.01.2019

Розпочався І тур (обласного) етапу Конкурсу «Учитель року - 2019».

Розпочався І тур (обласного) етапу Конкурсу «Учитель року - 2019».

Вчора в актовій залі Хмельницького інститут післядипломної педагогічної освіти відбулось відкриття І туру (обласного) етапу Конкурсу «Учитель року - 2019».   У 2019 році конкурс дає можливість продемонструвати професійну майстерність та творчий потенціал учителям географії, захисту Вітчизни, основ здоров’я. З числа учасників зонального туру конкурсу серед педагогів закладів загальної середньої освіти селищної ради  фахову майстерність на обласному рівні продемонструють учителі Чемеровецького навчально-виховного компдексу№1 «ЗОШ І-ІІ ступенів, ліцей та МНВК» Микола Пушкаренко (захист Вітчизни), Оксана Юркевич (географія ) та Наталя Мельничук (основи здоров’я ).

19:56 24.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь