A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Будіництво нової лікарської амбулаторії  триває

Будіництво нової лікарської амбулаторії триває

В Сокиринцях триває будівництво за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам амбулаторії загальної практики сімейної медицини для обслуговування мешканців довколишніх населених пунктів об’єднаної громади. Сучасні матеріали та технології будівельних робіт, незважаючи на зимовий період, дозволяють реалізувати проект у визначені проектом терміни. На сьогодні уже збудовано третину запланованої  висоти стін закладу.

16:03 12.02.2019

В моєму серці квітне Україна

В моєму серці квітне Україна

З метою підтримки обдарованої молоді, сприяння розвитку її творчих можливостей, формування патріотичного почуття і національної свідомості діє  традиційний районний конкурс патріотичної пісні“В моєму серці квітне Україна”.

15:57 12.02.2019

Створюємо комфортні умови для дозвілля та розвитку

Створюємо комфортні умови для дозвілля та розвитку

З минулого року основною візитівкою Чемеровецької селищної ради став відремонтований та оновлений спортивний комплекс, який на сьогодні дає можливість культивувати такі види спорту як баскетбол, волейбол, футбол, важка та легка атлетика, тхеквондо ВТФ, теніс настільний та бокс. Наступним кроком у справі організації здорового дозвілля дітей та молоді у громаді визначено  створення зручних та комфортних умов для відкриття гуртка бальних та ритмічних танців. Звільнені кабінети, які раніше орендувало комунальне підприємство «Чемеровецьке бюро технічної інвентаризації», дозволяють реалізувати запланований захід. Сьогодні Чемеровецький селищний голова Олександр Собань, його перший заступник Юрій Войтов, заступник Юлія Повар та начальник відділу освіти, молоді та спорту Ірина Качуріна  оглянули приміщення та визначили перелік основних ремонтних робіт.

17:14 11.02.2019

Відбулись збори  громадян у  селі Кугаївці

Відбулись збори громадян у селі Кугаївці

Учора, 10 лютого, в актовій залі  місцевої школи відбулись збори жителів  села Кугаївці.  Про підсумки роботи старостату, інвесторів та громадськості села доповів в.о. старости Олександр Гураль. Про напрямки   та завдання, що  сплановані на  2019 рік, проінформував присутніх Чемеровецький селищний голова Олександр Собань . У зборах , які відбулися, взяв участь керівник місцевого приватного підприємства «АВС-Агро» Анатолій Атаманчук .Разом з тим, на сході села активні мешканці ініціювали вирішення релігійного питання.  Абсолютною більшістю  віряни,в ході громадського опитування до зборів, та обговоривши це питання на  зібранні, підтримали  рішення щодо   переходу Кугаєвецької релігійної громади від Московського патріархату до Православної церкви України.

17:13 11.02.2019

Відбулась зустріч у форматі «Влада &  бізнес»

Відбулась зустріч у форматі «Влада & бізнес»

Усім і приємно, і важливо бачити, що в середовищі, де ми живемо, яке нас оточує, відбуваються зміни, і зміни ці - на краще.  Факт беззаперечний ( навіть для скептиків) – обличчя нашої громади та селища поступово змінюється. І дуже важливо, що серед нас є багато людей небайдужих,  ініціативних, тих, що продукують ідеї, і активно беруться втілювати їх в життя. Минулої суботи селищний голова Олександр Собань  провів зустріч за круглим столом з представниками бізнесу селища Чемерівці. В ході спілкування, яке відбулося у форматі відкритого діалогу, підприємці  мали змогу обговорити  пріоритетні  напрямки  розвитку об’єднаної громади. Невимушена атмосфера зустрічі  сприяла  напрацюванню спільних рішень  щодо осучаснення містечкових просторів  та розвитку інфраструктури в цілому. Надалі керівництво громади  практикуватиме подібні тематичні   зустрічі з активними представниками місцевого бізнесу та підприємцями, які  мають свої напрацьовані ідеї та проекти розвитку селища та громади.

16:39 11.02.2019

Обговорили Концепцію розвитку галузі освіти   на 2019 рік

Обговорили Концепцію розвитку галузі освіти на 2019 рік

Сьогодні в залі засідань селищної ради відбулася нарада  керівників  закладів  загальної середньої освіти селищної ради. Очільник об’єднаної громади Олександр Собань ознайомив присутніх з напрацьованою Концепцію розвитку галузі освіти   на 2019 рік, повідомив про плани придбання  ще двох  «Шкільних  автобусів», а також спільно визначили заклади, де є необхідність переведення газової  системи  опалення на застосування альтернативних видів палива. 

16:37 08.02.2019

Модернізація системи соціальної підтримки населення

Модернізація системи соціальної підтримки населення

Міністерством соціальної політики в межах реалізації проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України», що реалізується за сприяння Світового банку, укладено з ТОВ «Айті-Солюшн» Договір про забезпечення комп’ютерним обладнанням об’єднаних територіальних громад для виконання функцій у сфері соціального захисту населення та захисту прав дітей. В межах Договору об’єднані територіальні громади отримають комп’ютерне обладнання разом з ліцензійним програмним забезпеченням для організації роботи працівників структурних підрозділів з питань соціального захисту населення,  фахівців із соціальної роботи.

15:54 08.02.2019

Проводяться ремонтні роботи у  Ружанському сільському клубі

Проводяться ремонтні роботи у Ружанському сільському клубі

У селі Ружа розпочато ремонтні роботи у приміщенні  сільського клубу, який багато років тому припинив своє  функціонування. Тривалий період часу будівля не підтримувалась , не ремонтувалась. Жителі  села звернулися до Чемеровецького селищного голови Олександра Собаня за сприянням у вирішення цього проблемного питання, важливого для місцевої громади.Селищним головою в ході домовленостей  з керівництвом товариства «Оболонь-Агро», яке орендує місцеві сільськогосподарські угіддя, погоджено усі необхідні заходи проведення ремонту.Днями уже розпочато підсилення дерев’яних покрівельних конструкційта перекриття даху будівлі.

15:52 08.02.2019

Заплановані заходи водо забезпечення в дії

Заплановані заходи водо забезпечення в дії

Сьогодні в Білій вже розпочато роботи щодо забезпечення функціонування водонапірної вежі. Для організації  ефективності та оперативності робіт в село направили екскаватор комунального підприємства «Комунсервіс». Упродовж дня вдалось викопати рів і розмістити в ньому бетонні кільця для встановлення водяного насоса та решти обладнання для функціонування свердловини. Наступним кроком стане підведення вуличних віток  водомереж  до водорозподільчого колодязя.

15:56 07.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь