A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Визначили плани соціальної роботи

Визначили плани соціальної роботи

Сьогодні в залі засідань селищної ради за участі заступника селищного голови  Юлії Повар відбулася нарада з соціальними робітниками.  У виступі перед присутніми Юлія Миколаївна наголосила на необхідності забезпечення стандартів соціального супроводу та надання послуг одиноким та одиноко проживаючим жителям населених пунктів громади. Начальник відділу з питань соціальної політики Віталій Приймак довів до відома соцробітників інформацію про  підсумки проведеної роботи щодо перегляду справ осіб, які перебувають на обліку та аналіз показників наданих послуг у січні поточного року у порівнянні до відповідного періоду минулого року. Провідний спеціаліст відділу Людмила Кузнєцова вказала на певні недоліки підготовки звітності та формування справ.

15:35 07.02.2019

Проведено черговий рейд робочої групи по легалізації

Проведено черговий рейд робочої групи по легалізації

Вчора члени робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, що діє при виконавчому комітеті селищної ради здійснили черговий  рейд-обстеження на предмет нелегальної зайнятості та дотримання санітарно-протиепідемічних норм.

15:34 07.02.2019

4 лютого – Всесвітній день боротьби проти раку

4 лютого – Всесвітній день боротьби проти раку

Для того аби привернути увагу то проблеми Всесвітнього масштабу, студенти Чемеровецького медичного коледжу  вирішили провести інформаційну акцію серед мешканців та гостей селища Чемерівці. Кілька днів поспільз метою проведення  інформаційно-роз’яснювальної  роботиініціативна група майбутніх медиків та викладач коледжу Чорна Галина Прокопівна відвідують установи і розповідають інформацію про небезпеку хвороби та надають фахові рекомендації щодо проведення періодичного діагностичного обстеження.

17:14 06.02.2019

У пошуку нових форм співпраці

У пошуку нових форм співпраці

Директор Чемеровецького центру культури, дозвілля та мистецтв Людмила Мельник, удосконалюючисистему проведення традиційних  нарад, запропонувала провести  зустріч  колег з сільських клубних установ у новому форматі. В лекційному залі ЦКДМ відбувся майстер-клас по декоративно-ужитковому мистецтву з виготовлення об`ємних та рельєфних композицій із солоного тіста «Підкова щастя», який провели викладач Дитячої художньої школи Любов Панасюк  та художник  Інна Мельниченко. Поміж спілкування  та обговорення поточних питань діяльності клубних установ, усі присутні мали змогу освоїти нову та досить цікаву техніку тістопластики та виготовити свою щасливу підкову, задекорувавши її на свій смак. Проведений майстер-клас подарував учасникам масу позитивних вражень під створення свого оберегу.  

17:08 06.02.2019

З робочим візитом в село Біла

З робочим візитом в село Біла

Разом з виконуючим обов’язків старости Василем Горуком відвідали дошкільний навчальний закладдля визначення ефективності роботи твердопаливного котла та стану температурного режиму у кімнатах.

17:06 06.02.2019

Відновлюємо вуличне освітлення

Відновлюємо вуличне освітлення

Сьогодні дуже важливо, аби мешканці населених пунктів громади відчували більш комфортні умови проживання. Саме тому наявні електромережі у селах потребують належного утримання та постійного ремонту. Наразі, в селі Слобідка-Смотрицька проведено роботи щодо відновлення вуличного освітлення. Використовуючи автовишку комунального підприємства «Комунсервіс» відремонтовано 8 та проведено заміну 11 ліхтарів, які вийшли з ладу.

17:04 06.02.2019

ПРОДАВЦІ НЕ МОЖУТЬ ПРАЦЮВАТИ ЗА ДОГОВОРОМ ЦПХ, – РІШЕННЯ ВЕРХОВНОГО СУДУ

ПРОДАВЦІ НЕ МОЖУТЬ ПРАЦЮВАТИ ЗА ДОГОВОРОМ ЦПХ, – РІШЕННЯ ВЕРХОВНОГО СУДУ

Фабула судового акта: Встановити факт трудових відносин із товариством з обмеженою відповідальність (ТОВ) та перебування на посаді продавця з 22 січня 2017 року до 22 лютого 2017 року включно; зобов'язати директора цьогоТОВ внести до трудової книжки записи про прийняттяїї на роботу на посаду продавця з 22 січня 2017 року та про звільнення з посади продавця за власним бажанням з 22 лютого 2017 року; стягнути з відповідача на користь позивачки невиплачену заробітну плату за період з 23 січня 2017 року по 22 лютого 2017 року, виходячи з середньої заробітної плати по регіону в сумі 6 255,00 грн, компенсацію за несвоєчасну виплату заробітної плати за період з часу звільнення по день постановлення судового рішення, упущену вигоду у виді неотриманої соціальної допомоги за період з квітня 2017 року.

14:37 06.02.2019

«10 – хвилин дитинства – 10 хвилин юності»

«10 – хвилин дитинства – 10 хвилин юності»

«Щоразу з метою заохочення учнів початкової школи до читання книг працівники Центральної бібліотеки для дітей організовують для них цікаві та тематичні  заходи. Сьогодні бібліотека провела ген формації: «10 – хвилин дитинства – 10 хвилин юності» та запросила учнів на горня запашного чаю. За чаюванням згадалисвої щасливі події, позитивні емоції,  спілкування з друзями. Також говорили про плани на майбутнє і  для того сформували велике «дерево мрій» .

17:04 05.02.2019

Автовишка комунального підприємства працювала в селі Біла

Автовишка комунального підприємства працювала в селі Біла

Сьогодні, використовуючи автовишку комунального підприємства «Комунсервіс», проведено заміну  шиферу на покрівлі приміщення, де працює Більський старост та знаходиться сільський музей. Проблему виявлено з початком танення снігу. З метою недопущення збільшення масштабу пошкоджень та руйнування будинку її було локалізовано та вирішено відразу.

17:03 05.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь